Нашите кухни - 55

• 97 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Kraskas,
я погледни цветовите съчетания на кухни Диалог - май са в твоя стил...Говоря за цвят специално, иначе уредбите - шкафове и чекмеджета - сама си ги правиш  Grinning

# 526
  • София
    Щом това ти харесва двете са подходящи. Само искай да видиш мостри на живо да не се окаже, че са някакви несъвместими нюанси  Peace

# 527

Много подобно на това ще се получи, предполагам. Класическа комбинация, там няма какво точно да се сгреши.  Hug

# 528
Тази много ми харесва  Flutter дано се получи нещо такова

# 529
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз мога да те посъветвам да сложиш повече качествен обков - панти, механизми, пълно изтегляне, плавно прибиране. За мен това е на първо място в една кухня - механизмите и организацията на пространството. Имаш ли план кое къде ще бъде - уреди, прибори, чинии. Има прости правила за най-кратък път в кухнята - хладилник, работен плот, мивка, работен плот, котлони. Също така бих те посъветвала да сложиш хубави  големи чекмеджета, долен ред вратички не на панти, а с изтегляне напред. Всичко това е свързано отново с механизмите и дали можеш да си ги позволиш.Моето чекмедже за прибори е на 80 см широчина и направо се родих. Предишното беше на 50 см и не можех нищо да събера.

Подобен шкаф-килер също е огромно удобство:

Тук http://www.blum.com/bg/bg/03/ има указания и съвети за проектиране на пространството и зоните.

http://www.blum.com/bg/bg/03/10/10/

# 530
Уредите са купени по тях правим размерите за да са скрити вътре, защото са малко нестандартни като размери. Не са за вграждане а искам да не се виждат е освен фурната тя е за вграждане и керамичните котлони и аспиратора. Плота ми и съответно шкафовете под него ще са дълбоки 90см , защото пералнята ще ми е скрита в кухнята нямам място в банята или коридора а и също не искам да се вижда тааа шкафовете ще са доста дълбоки. Иначе сме ги подредили правилно според това което ти каза, но е било неумишлено  Blush Grinning защото исках миялната да е близо до мивката нали промивам някой неща преди да пусна за миене  Simple Smile и понеже уредите ще усвоят голяма част от шкафовете ще имаме и барплот който всъщност веднъж избихме вече (сещате се бар плотовете като избиеш терасата за да я ползваш за кухня кое ти остава барплот) сега ще е изцяло от ПДЧ за да може да е с шкафове а не от бетон и така ще се отдели кухнята от трапезарията и дивана  newsm78

За обковите и механизмите сме избрали масовите... Не им знам точното наименование. Да ме се трескат шкафовете да се отварят плавно тези които се отварят нагоре съвсем нормални не от най-обикновените. Приятеля ми беше поръчал всичко с пуш механизми и се скарахме аз не ги харесвам искам си дръжки  Naughty
Живот и здраве като е готоваако прилича на нещо  Joy ще я кача тук. Мерси за помощта.  Hug

# 531
  • Раковски
Ако живеете в къща може да се избие част от стената зад пералнята и тя ще влезне вътре и плот на 60 см ще стане, оставяте 65/70 см светъл отвор според това дали ще е с една или две врати скривалището на пералнята. Ако ще купувате по-евтин обков пак минете на блум или друга реномирана марка, разликата в цената е малка, но разликата в качеството е очевадна, пиша в случая за обикновените ролкови водачи, съчмени водачи не препоръчвам.

# 532
Kraskas ,
послушай shadowman и gadamer и заложи на механизми, които да улеснят пребиваването ти в кухнята - макар и да са от по-евтиния вариант...
За пуш-механизмите - май е въпрос на навик...И на мен ми харесват, ама и аз се страхувам, че ще откажат след време и съм си заложила на дръжките. Макар да се замислям специално за този шкаф, който се получава под мивката и за който съм предвидила кош, дали няма да е по-удобно да е с онова отваряне и затваряне, което е показано в сайта на Блум...
Ние обаче ще чакаме пролетта и има време да си наглася механизмите шкаф по шкаф с майстора...
Gadamer, мерси за снимките - свалих ги и ще ги огледам мнооооого внимателно ... Все още умувам и моята организация на чекмеджетата...Така съжалявам, че нямам възможност да сложа тая колона...Голям фен съм й...

# 533
  • Някъде на път....
Аз защото си приключих кухнята  Joy Joy взех ,че стигнах до масата и столовете Mr. Green дайте някой линк  #Crazy гледам бяла маса не е нужно да е разтегателна 120 на 80 или 90 см елипса в краен случай правогълна и столове бели с кафява тапицерия да не е кожа ...............е това се казва женска работа ,каза ММ ,той ръце вдига от мен вече Mr. GreenПоръчка не ми се дава защото не ми се чака   bouquet

Такава също би могла да е масата :

И столовете са интересни също така.  Peace

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 13:49 от t_ilieva

# 534
Изглежда чудесно ,сега ако ми кажеш и от къде свали фотографията   bouquet да мога и да я поръчам....

# 535
  • Варна
t_ilieva, а имаш ли представа това на стената камък ли е или нещо друго?  newsm78

# 536
  • На брега на реката
Изглежда чудесно ,сега ако ми кажеш и от къде свали фотографията   bouquet да мога и да я поръчам....

http://www.mebelni-idei.com/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0 … 0%B0%D0%BD%D1%86/

# 537
  • София
Тези столове съм ги насядала - изключително неудобни, изключително. Особено ако семейството и гостите обичат да поседяват на масата.

# 538
диванчето за дневната и столовете за кухнята задължително ще ги пробваме и ние - няма да рискувам да купувам от интернет, без да съм си турила формите да ги пробвам...Ние се задържаме доста дълго време на масата и за мен е важно да ни е удобно...Даже се чудех дали да не купя столове тип кресла - с подпора за ръцете...

# 539
Моля ако някой е използвал услугите на тази фирма да даде отзиви?
http://www.m-stil.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81
Трябват ми за проект на кухня,разкрой и кантиране.

Общи условия

Активация на акаунт