Нашите кухни - 55

• 97 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, отдавна следя темата, но няма какво да споделя. Сега трябва да сменя печката с нова свободностояща /така е направена кухнята/, споделете дали сте доволни от каталитичното почистване и коя марка. Немога да открия отзиви. С пиролитично нямам възможност доста по скъпо ми е. Благодаря предварително  bouquet

# 661
започнах да обмислям идеята да монтирам фурната и котлоните на ъгъл. Възможно ли е това или имам бурно въображение  Mr. Green Не мога да намеря някакви такива снимки.

# 662
Марина, само това намирам -

А при теб така се налага да бъде, или ти харесва  Thinking? Защото не ми се вижда въобще функционално (и естестично  Blush)

# 663
Фурната ми е с каталитични панели и съм много доволна, налага се все пак чистене на дъното от време на време. Но е несравнимо с чистенето на цялата фурна
Котлоните- и аз ползвах газ преди, точно с бутилка, зарад децата я махнах и си сложих двойчица обикновени керамични котлони
Много съм доволна, не хабят никак много ток, нямам увеличение на сметката, свикнах им- бързичко загряват, абе всичко точно. Предвид че взехме най-евтиния котлон Wink
Е, вярно е че може само малък и голям съд едновременно, но ако имаш такова притеснение си вземи 4 котлона и готово.

# 664
И ние сме се възползвали от разни сайтове, които предлагат най-ниската възможна цена на уредите. Първо си намирам уреда ето тук: http://www.pazaruvaj.com/ И ми показва най-евтините варианти. Обикновено това са техника.бг и най-изгодно.ком.

Искам да попитам колко максимално дълбоки могат да са чекмеджетата с механизми Blum? В смисъл, ако искам изцяло да избегна вратички, но пък имам хлебопекарна, дали мога да я сложа в такъв тип чекмедже?

# 665
Лост, благодаря   bouquet
Да, определено ще е 4-ка, защото разбрах, че трудно се хващат два съда на 2-ката  Rolling Eyes
А катализата как точно действа? Това ли е т.н. "водно почистване"? Или е друго  newsm78
След като си доволна и от фурна, и от котлони, може ли да кажеш кои са точно? Хубаво е да имаме предвид марките и моделите, които се препоръчват тук  Hug

# 666
Каталитичните панели са леко грапави на пипане и не задържат мазнини http://www.instrukcii.info/manu/index.php/kakvo-e/12-katalitichni-paneli
Довечера ще напиша моделите на моите уреди, но те не са кой знае какво Simple Smile
Въпреки това съм доволна
Наистина не задържа нищо по стените, само дъното и предното стъкло си чистя

# 667
Марина, само това намирам -

А при теб така се налага да бъде, или ти харесва  Thinking? Защото не ми се вижда въобще функционално (и естестично  Blush)

Опитвам се да направя от малката кухня нещо по-голямо.  ooooh! Старата кухня е на едната стена и определено не ми достига работно място. Сега мисля новата да я направя Г образна, но късата страна трябва да е по-плитка и по-ниска. Та ми хрумна точно на ъгъла да преместя фурната за да си отворя още мъничко местенце на плота. Ох, някой разбра ли нещо?  Mr. Green

# 668
Да, май разбрах какво имаш предвид, можеш да си разиграеш схеми. Аз съм много щастлива, че вчера с ММ успяхме да се справим с интериорната  програмка и си визуализирахме идеите. Естетсвено, съвсем в лаишки вид, само още малко да го нагласим и ви гопускам тук да го почваме  Laughing
Та мисълта ми е, че ще е най-практично да си направиш примерен проект. Sweet home се оказа доста лекичка и лесна, има и Бг меню, пробвай я   bouquet
Лост,  аз не държа на кой знае какви уреди, напротив - искам да не са много скъпи. И в този ред на мисли това, че си доволна от твоите заедно с наличието на катализа ми идва много добре и ще чакам да споделиш какви са, за да ги имам наум  Hug

# 669
След дълго разглеждане Ние се спряхме на фурна Самсунг, но е за вграждане (има и статични )с катализатор. До колкото ни обясни представителката на Самсунг в Техномаркет като я избирахме този катализатор не е повърхността а отзад някаква джаджа която абсорбира мазнините  newsm78 не е консуматив и не се сменя което ме озадачи  newsm78 иначе да грапава е отвътре и понеже няма програма за миене ни обясни, че слагаш вътре съд с вода и пускаш на макс градуси и отдолу да пече и така най лесно се поддържала фурната парата си вършела работата  newsm78 
Котлони взехме четворка отново Самсунг два ми се видяха неудобни.

# 670
Краскас, и аз загледах тази на Самсунг - една със зеленикаво покритие отвътре, нали? Хайде, да споделиш отзиви след като я ползваш  Wink

# 671
Да зеленикакво  Mr. Green

Дай боже да си сготвя баницата за Бъдни вечер в нея  Praynig и ще я изклюкаря тук

Ние пак сме в дилема  Mr. Green Blush сега ще избирам дръжки
На моята измислица шкафове/плот
http://prikachi.com/images.php?images/794/7757794r.jpg
Уреди инокс и черно и евентуално тъмен паркет като плота какъв цвят дръжки биха били по удачни бронз (не съм сигурна, че така се води,но се сещате тези жълтеникавите дето изглеждат старинни)  ooooh! или инокс и мат или гланц  newsm78 аз май клоня към бронз мат, но май ще стане мн ретро а ако сложа иноксови мат може да се вържат с уредите  newsm78

# 672
Kraskas, предвид кафеникавите цветове на плот, паркет и ретро бялото, някак по- ми се вързва онова златистото. Ама пък с тези уреди инокс и черно - повече подхожда инокс, но мат.

# 673
Черен мат как ти звучи  Flutter?
Нещо такова:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 674
Я за черно не бях се замисляла даже  Peace май пак ще трябва да се разходя до тия Роси, че са ми най близо и да слагам дръжките до плота и педечето  ooooh!
Много сложно с тия кухни не съм и предполагала. Готовите са чиста работа харесваш товарят залавят и си готов няма дръжки цветове разправии каквото такова  ooooh! а за хора като мен без никакво детайлно мислене и усет за цвят представете си що за приключение  Blush Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт