Нашите кухни - 55

• 97 592
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Отзиви за гръб на кухня с рисувано стъкло  newsm78 Доволни ли сте? Лесни ли са за поддръжка, лесно чупливи ли са и пр. Плюсове и минуси, моля помагайте  Praynig  Hug

# 106

Леле..30 кв. само кухня!!! Това е многоооо! Моята е страшно малка и всичко побрах! Много пъти съм си я показвала. Ето виж я и ти. Препоръчвам ти да отидеш в Ар Деко. Ще ти направят проекта както трябва, сигурна съм изпълнението също. Щом при мен успяха на моето местенце при теб ли няма да стане.....Успех!

http://elikelli.snimka.bg/architecture/kuhnya.612369
Стрхотна е кухнята ти!Много ми харесва бара.Моето желание е нещо такова от едната страна.30 кв ми е цялата стая-всекидневната, не само кухнята, но 3 метра е мястото в което да се съберат уредите.От едната страна е комин, е от другата тръби и нещо не мога да го измисля  Cry хич не съм по идеите, наистина имам нужда от професионалист, но засега нещо не го откривам.

# 107

Леле..30 кв. само кухня!!! Това е многоооо! Моята е страшно малка и всичко побрах! Много пъти съм си я показвала. Ето виж я и ти. Препоръчвам ти да отидеш в Ар Деко. Ще ти направят проекта както трябва, сигурна съм изпълнението също. Щом при мен успяха на моето местенце при теб ли няма да стане.....Успех!

http://elikelli.snimka.bg/architecture/kuhnya.612369
Стрхотна е кухнята ти!Много ми харесва бара.Моето желание е нещо такова от едната страна.30 кв ми е цялата стая-всекидневната, не само кухнята, но 3 метра е мястото в което да се съберат уредите.От едната страна е комин, е от другата тръби и нещо не мога да го измисля  Cry хич не съм по идеите, наистина имам нужда от професионалист, но засега нещо не го откривам.

Мерси!!!

# 108
  • София
deni_den, сложи ни една схемичка с размери ще помислим за идеи заедно. Аз ако направя моята и аз ще я сложа за обсъждане, макар при мен май е  късно вече.

Какво?, много ти благодаря, че сподели за мивката. Хареса ми на живо. Мислех нещо малко по-малко, но мисля, че на нея ще се спра. Има и една в Икея, която Lady April беше показвала, която също харесвам, но е по-скъпо по спомен и без аксесоари.

# 109
deni_den, сложи ни една схемичка с размери ще помислим за идеи заедно. Аз ако направя моята и аз ще я сложа за обсъждане, макар при мен май е  късно вече.

Какво?, много ти благодаря, че сподели за мивката. Хареса ми на живо. Мислех нещо малко по-малко, но мисля, че на нея ще се спра. Има и една в Икея, която Lady April беше показвала, която също харесвам, но е по-скъпо по спомен и без аксесоари.
АМи тя тази не е голяма..Коритото е голямо,иначе мивката не е..
Коритото е някъде 40/42 см на 50 на 22,5 дълбочина..Леко правоъгълна е,не квадратна но е много удобна за тави и други обемни..Иначе цялата е 90 на 45см.
С предишната,някой път режа в зеле,слата или диня или нещо друго в тавата и после не мога да я "изплакна" с една вода дет се вика,ми трябва в съдомиялната

Отделно съм се наканила да взема ей тази батерия на Тека,че е висока и с издърпващ чучур..

# 110
  • Варна
eli_kelli, много хубава кухня! Виждам, че имаш вградена скара. Доволна ли си, не пуши ли много и как се подържа? Аз исках такава, но майстора който ми прави кухнята ме разубеди.

# 111
  • София
все още се чудя кръгла ли да е мивката или не, няма да се ползва много, защото имаме миална
Кръгла не си слагай, не са никак удобни.

Напротив, супер удобни са, аз имам такава на Бланко и не бих я сменила с друга. По принцип съм забранила мръсни чинии да се слагат в мивката, има съдомиялна, а ако трябва да се измият на ръка, се прави веднага. Но съм мила в нея и тавите от печката и тенджери, всичко се побира. Дълбока е 18 см. Лесно се почиства, само с 2 кръгови движения, няма ъгли, които да събират мръсотия.

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 17:39 от РРР

# 112
  • Софето
Здравейте,
Още съвсем малко ми остава и ще ви се похваля и с моята нова кухня. Това ми е втора кухня и вече с опит доста по-лесно, реших какво искам, от какво имам и нямам нужда.

_belladonna_ Аз имах в старото жилище кухня с вградена скара и фритюрник, сега в новата кухня не сложих, защото за мен са оказаха абсолютно излишни и непрактични. Скарата беше с камъни, печеш нещо мазнината пада върху тях, те се цапат и трябва миене. Миенето е трудно и дълго  ooooh!, пушек си има въпреки силния аспиратор...така ползвах ги няколко пъти и забравих за тях. Свекърва ми пък си сложи две, една с камъни и една с плоча и пече на трета обикновена на двора.

Някой питаше за прозорците, аз сложих римски щори.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 00:07 от *MALENA

# 113
Аз си имам пристрастия към белите кухни, така че последната показана много ми хареса.
Ние в 27 квадратово помещение вместихме хол и кухня, освен това успяваме да посрещнем на гости повече от десет човека и има място достатъчно за сядане и движение, така че в 30 квадрата и то само за кухня само един некадърник може да се чуди кое къде да сложи.
Относно мивките - аз си сложих правоъгълна, голяма досаттъчно, че да не се чудя как да мия големите тави от фурната, освен това смесителят е с издърпващ механизъм, та това доста ме олеснява. Ноооооо не препоръчвам на никого моята мивка - от Икеа е. Е, няма чистене това чудо, блесва след препарата и миг по-късно изглежда отвратително - напръскана и нелицеприятна.
Аз в моята кухня не съм сложила на прозорците нищо, защото виждам само клоните на дървото от улицата и ми е приятно.

http://prikachi.com/images/610/7549610N.jpg

# 114
  • София
Ох, и това ми е болна тема. Предишната ми мивка - едновремешна алпака - почти нищо не задържаше по нея и с 2-3 забърсвания заблестяваше, сегашната - някаква италианска - никога не успявам да я почистя и да съм доволна.

# 115
  • Cambridge, UK
купих квадратна доста дълбока на Тека
алуминиева, свекър ми спореше че щяла да се почиства много трудно и трябвало да взема полмер, но аз 14 години съм ползвала алкапа и не съм срещала проблем с хигиената

Алмара, много хубава кухня имаш

# 116
Мамита, поствам тук една кухня от 52-ра тема - до там съм стигнала, че и на мен ми предстои най-сетне да правим кухня. Но искам цялостен проект от дизайнерите за кухня-трапезария и идеята ме заинтригува: това над пейката
http://prikachi.com/images/558/7168558X.jpg
като ламперия стои - удачно ли е според вас - моето разположение на кухня-трапезария ще е подобно, и аз мисля пейка да слагам, и ме заинтригува идеята за ламперия - сладурско стои - някой правил ли е, удачно ли е, оффф не знам, какво ще кажете - да се слага ли или да си карам на боядисани стени? На живо дали няма да е претрупано?

# 117
Ааааа Мачо, сега виждам, че питам за твоя проект, а готовата кухня няма ламперия! Отказа ли се от такова нещо? Моля сподели!

# 118
vanina_g , не сме се отказали от ламперия, но първо искахме да видим без нея как ще стои кухнята. Сега, когато вече всичко е монтирано, ми се струва, че определено там си трябва нещо - плат, снимки, картини... Но съм сигурна, че и с ламперията ще стои много добре. Така че засега стената ще си стои така, докато не й дойде времето.
usmifchica, благодаря ти! И аз много си я харесвам!

# 119
vanina_g , не сме се отказали от ламперия, но първо искахме да видим без нея как ще стои кухнята. Сега, когато вече всичко е монтирано, ми се струва, че определено там си трябва нещо - плат, снимки, картини... Но съм сигурна, че и с ламперията ще стои много добре. Така че засега стената ще си стои така, докато не й дойде времето.
usmifchica, благодаря ти! И аз много си я харесвам!
Grinning...ха,ха..правя си същата кухня със същите вратички и дори ползах тези снимки да покажа какво точно искам..Ще сме с еднакви кухни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт