Нашите кухни - 55

• 97 198
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Cambridge, UK
да се похваля, моята кухня е тук
утре започва сглобяването!

# 91
Dusty_wind кухнята е много красива, да ти е честита!

Момичета някой има ли свободно стоящ аспиратор като този и въобще котлони и фурна на остров?
http://prikachi.com/images.php?images/179/7645179S.jpg

Вчера бях в един магазин за кухни да ми правят проект и си трънах много разстроена  Confused Не знам на какъв попаднах, но само проблеми изтъкваше.Не може в 30кв стая да не могат да се съберат всички уреди, които трябва да има една кухня  ooooh!
Някой запознат ли е кои плоскости са по хубави?МДФ акрил или тези МДФ, които се пръскат?

# 92
  • Cambridge, UK
моята приятелка имат остров с вградени котлони, фритюрник и скара и такъв голям аспиратор

# 93
 usmifchica а удобно ли е, не пръска ли  навсякъде?Споделяла ли е за някакви недостатъци?

# 94
Deni_den, благодаря Wink наистина не може в 30 кв , да не могат да съберат всички уреди.За модулна кухня ли става въпрос или по поръчка? При мен всички са в малко повече от 8 кв. Направи проект в няколко фирми и виж къде най-много ще ти допадне и на този вариант доразвии с твоите идеи.  Peace Аз направих така, като никъде не съм казвала как аз го виждам, а давах пълна свобода на проектантите.

# 95
  • York
Благодаря ви, има още многооо неща за оправяне, но и така съм много щастлива.
 Чудя се какво да сложа на прозорците. Пердета не искам. Мислех си за римски щори или нещо подобно. Вие какво слагате в кухните на прозорците?

Моята кухня е с бамбукови щори. Удобни са, не се вмирисват и лесно се поддържат.  Peace

# 96
  • Cambridge, UK
usmifchica а удобно ли е, не пръска ли  навсякъде?Споделяла ли е за някакви недостатъци?

Удобно е, плота е широк и не пръска по земята, но тяхната кухня струваше около 50000 лв, така че всичко е изпипано до съвършенство

Довечера мога да опитам да намеря снимки, за да добиеш представа как изглежда

# 97
Здравейте Момичета,

Можете ли да ми препоръчате фирми за проектиране на кухни от които сте доволни? Скоро ще ни се наложи да се захванем  и с кухнята, а не сме търсили изобщо.

Предварително ви благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
  • Cambridge, UK
аз мога да ти дам моята, много коректен и възпитан човек
идва  3-4 пъти до нас, прави промени по нашия проект, супер бързо изпълни всички, днес сглобява от 11 сутринта до 21 часа вечерта

# 99
  • Отвъд алеята зад шкафа

Моята кухня е с бамбукови щори. Удобни са, не се вмирисват и лесно се поддържат.  Peace

Може ли още снимки на твоята кухня, не съм я виждала в темата?

# 100
  • York
Може ли още снимки на твоята кухня, не съм я виждала в темата?

Тази снимка не е от моята кухня. Само мога да си помечтая за такъв тип кухня  Mr. Green

# 101
Dusty_wind кухнята е много красива, да ти е честита!

Момичета някой има ли свободно стоящ аспиратор като този и въобще котлони и фурна на остров?
http://prikachi.com/images.php?images/179/7645179S.jpg

Вчера бях в един магазин за кухни да ми правят проект и си трънах много разстроена  Confused Не знам на какъв попаднах, но само проблеми изтъкваше.Не може в 30кв стая да не могат да се съберат всички уреди, които трябва да има една кухня  ooooh!
Някой запознат ли е кои плоскости са по хубави?МДФ акрил или тези МДФ, които се пръскат?

Леле..30 кв. само кухня!!! Това е многоооо! Моята е страшно малка и всичко побрах! Много пъти съм си я показвала. Ето виж я и ти. Препоръчвам ти да отидеш в Ар Деко. Ще ти направят проекта както трябва, сигурна съм изпълнението също. Щом при мен успяха на моето местенце при теб ли няма да стане.....Успех!

http://elikelli.snimka.bg/architecture/kuhnya.612369

# 102
  • София
eli_kelli, видях, че фурната ти е върху плота. Удобно ли е така? Аз исках да е под нивото му окол 20 см, но на тоя етап от проекта няма такава възможност и се колебая къде да я сложа.
Момичета, грозно ли ще е ако мивката не центрирана под прозореща!?! Технически не можем да я центрираме, тъй като иначе съдомиялната няма да се побере....

# 103
eli_kelli, видях, че фурната ти е върху плота. Удобно ли е така? Аз исках да е под нивото му окол 20 см, но на тоя етап от проекта няма такава възможност и се колебая къде да я сложа.
Момичета, грозно ли ще е ако мивката не центрирана под прозореща!?! Технически не можем да я центрираме, тъй като иначе съдомиялната няма да се побере....

На мен ми е удобно, под нея ми е миялната и нямаше как да е по друг начин. Микровълновата ми е малко по-високо, но с тези размери и уреди няма как.... А мивка под прозорец ми звучи много добре, защо да не е добре, стига да ти се отваря прозореца, като ти се наложи.

# 104
  • София
Благодаря. Моята се налага да е над пералнята.
Да, със сигурност мивката ще е под прозореца и той ще се отваря, но... ми идва малко при една страна...

Общи условия

Активация на акаунт