Нашите кухни - 55

• 97 643
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Да се похваля-кухнята е готова.Ползвам я даже от 3-4 дни.Остават дреболии.Ще снимам като ги оправят.
Моля за съвет ,знам че въпросът не е много за тази тема.С какво почиствате керамичния плот?Купих вече 2 препарата ,полирам след това ,ами все ми стои като замазан.Накрая го напръсках с препарат за стъкла,пак полирах та вече по го възприемам.Надявам се да ми кажете по-лесен начин ,защото ако всеки път отделям по 20 мин за него.... няма да съм очарована.

# 121
  • на Мелмак
Обезмаслител !  Wink

# 122
Благодаря Мачо за поясненията, а кухнята ти е супер! Мноооого ми харесва! Peace
И нещо пак да питам - нямам комин в кухнята! Как да си сложа абсорбатор/аспиратор - прави се дупка в прозореца - на стъклопакета!?  newsm78 Как се решава тоя проблем май не видях в темите... Искам да съм подготвена преди да говоря за проект и да мога да си представя по-добре какво искам.
Дано не ставам досадна, но се надявам на разбиране, всеки от вас с тези "мечтани" кухни е минал по този път! Hug
Е, ще се настаня трайно в темата, това е ясно! Heart Eyes

# 123
  • Пловдив
Ети,аз нямам проблем да го измия.Въпросът ми е за полирането да не стои като замазан

# 124
  • на Мелмак
Ети,аз нямам проблем да го измия.Въпросът ми е за полирането да не стои като замазан

Хм  newsm78 , аз използвам само обезмаслител и не ми е замазан , хем е чисто , хем блести .

# 125
А колко често го използваш този обезмаслител?

# 126
  • Добрич
Аз забърсвам накрая с кухненска хартия и от нея се полира плота

# 127
  • София
Обезмаслител или препарата на dr.Beckmann
Обезмаслителят да не е Astonish, ако не изчистиш веднага става на бели точки, които не могат да се изчистят след това с нищо,.... е поне с препарат, трябва на сухо да търкаш.
Върнах се на "стария" Меглио

# 128

Търся такова нещо на снимката. Трябват ми размери и цена.
Много ми хареса. Обичам прибраните неща.
Ако имате и др. предложения гъбата верото да не ми стоят на мивката приемам.
Дори може и такова приспособление, но само с горната кошница.

# 129
# 130
  • Пловдив
Момичета,обезмаслителя нали се изплаква с вода.Аз питам за след изплакването.Пробвах само с микрофибърна кърпа,с кухненска хартия,с препарат за стъкла.Е не е това което искам.Като го погледна под друг ъгъл виждам следи и това ме дразни.Да не говоря че се вижда всяка прашинка по него.
На др Бекман съм ползвала препарата за перални ,но ще взема и този.По този повод да попитам дали сте виждали някъде наличен препарата за инокс на Вюрт.В Пловдив го няма ,а и в няколко сайта в Бг проверих-не е наличен
Аз имам такова под мивката-удобно е.Не обичам нищо да имам на плота.Около 100 лв струваше

# 131
  • София
Верото си наливам в едно шишенце стъклено за течен сапун.
Супер удобно е, защото само натискам отгоре, а и стои красиво.
Гъбата и гюдерията са ми вътре във второто корито.

# 132
  • Раковски
По този повод да попитам дали сте виждали някъде наличен препарата за инокс на Вюрт.В Пловдив го няма ,а и в няколко сайта в Бг проверих-не е наличен

Продукти на Вюрт има в представителсвото им близо хипермаркет Рила.

# 133
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
преди време някой беше дал линк на фирма, която предлага релефни вратички за шкафове (или поне така съм запомнила).
моля ви, пуснете го отново или ако може името на фирмата да ми кажете как беше....
много благодаря!

# 134
  • Варна
записвам се да ви следя, защото възнамерявам да правя ремонт на кухнята. Ако препоръчате читава фирма за кухни от Пловдив ще съм ви много благодарна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт