Нашите кухни - 55

• 97 634
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
преди време някой беше дал линк на фирма, която предлага релефни вратички за шкафове (или поне така съм запомнила).
моля ви, пуснете го отново или ако може името на фирмата да ми кажете как беше....
много благодаря!

Предполагам, че за Модекс става дума - http://www.modeks.eu/

# 136
  • Пловдив
По този повод да попитам дали сте виждали някъде наличен препарата за инокс на Вюрт.В Пловдив го няма ,а и в няколко сайта в Бг проверих-не е наличен

Продукти на Вюрт има в представителсвото им близо хипермаркет Рила.
Оше миналата седмица им звънях.Казаха че ще имат зареждане във вторник

# 137
  • София
записвам се да ви следя, защото възнамерявам да правя ремонт на кухнята. Ако препоръчате читава фирма за кухни от Пловдив ще съм ви много благодарна  bouquet
Попаднала си на точното място... Simple Smile
Аз бих ти препоръчала гуруто ни в темата ... доволна съм от фирмата, която ни прави нещата в къщи, но ако наех, че изпълнява поръчки и в София сигурно на него бих се доверила.

# 138
  • Варна
записвам се да ви следя, защото възнамерявам да правя ремонт на кухнята. Ако препоръчате читава фирма за кухни от Пловдив ще съм ви много благодарна  bouquet
Попаднала си на точното място... Simple Smile
Аз бих ти препоръчала гуруто ни в темата ... доволна съм от фирмата, която ни прави нещата в къщи, но ако наех, че изпълнява поръчки и в София сигурно на него бих се доверила.

bouquet благодаря

кое е това гуру Simple Smile

# 139
  • София
Лесно ще го познаеш (да не е като реклама), не са много мъжете в темата, а и вместо да се рекламира дава безплатен акъла на домакините Simple Smile

# 140
Това гуру наистина е незаменимо.Чета темата с удоволствие.Възхищавам се на някои наистина  добри решения.Но ми се струва , че всичко се върти около фурни , мивки , разпределение на чекмеджета и шкафове и др.Гуру , мен ме интересува колко плот ще ми трябва , за да разпределя дребните уреди ?Като се спази класическата конфигурация -хладилник , празно място , мивка , празно място , печка...Колко празно място да предвидя и къде?Микровълнова , хлебопекарна , тостер за печени филийки , тост за сандвичи , кафе машина , минерелната вода , прахосмука за трохи , сокоизстисквачката и др.Кое къде да сложа , така , че хем да ми е удобно , хем да ми е практично , хем да си имам празно място да си ръкоделствам , хем , хем...Мерси...

# 141
здравейте,
и аз съм треска за кухня, ще следя с интерес.

# 142
Това гуру наистина е незаменимо.Чета темата с удоволствие.Възхищавам се на някои наистина  добри решения.Но ми се струва , че всичко се върти около фурни , мивки , разпределение на чекмеджета и шкафове и др.Гуру , мен ме интересува колко плот ще ми трябва , за да разпределя дребните уреди ?Като се спази класическата конфигурация -хладилник , празно място , мивка , празно място , печка...Колко празно място да предвидя и къде?Микровълнова , хлебопекарна , тостер за печени филийки , тост за сандвичи , кафе машина , минерелната вода , прахосмука за трохи , сокоизстисквачката и др.Кое къде да сложа , така , че хем да ми е удобно , хем да ми е практично , хем да си имам празно място да си ръкоделствам , хем , хем...Мерси...
Aз не съм Гуруто,но..
Сметни си ги..Изброила си 8 предмета,по минимум 20 см на предмет,правят 1,60..ама те няма да са по 20см..

Аз съм си отделила 2 м.плот за тези неща..Кафемашина,робот,фритюрник,скара-тостер и вода

Ама мога да си го позволя,щото съм с почти 5 м. плот и с мивката и котлоните ми остава към 1,3 м. напълно свободен плот за работа

# 143
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има една приказка: " Колкото - толкова!" Колкото място остане, толкова ще има за дребните уреди. Те не са задължителни, кой каква кафемашина, тостер и др.  ще сложи е индивидуално. Аз имам много свободен плот, но нямам намерение да го затрупвам с уреди от всякакъв тип, затова има шкафове, за да се прибират някои неща, които не се полват всекидневно. Аз даже верото и гъбичките прибирам в специално чекмедже под мивката, за да не ми се мотат по плота. След това от кафемашина до кафемашина има голяма разлика в размера. Затова всичко се върти около фурни и мивки, защото за тях има някакви стандарти и изчислени пространства, схеми. А затова какво ще си сложиш вурху свободния плот си е лично решение.

Rainbow сега нали имаш кухня, виж на каква площ си разположила всичко изполваемо от теб. Разположи си фурната, котлоните, пералнята, сушилнята, хладилника, избраната от теб мивка и ако ти остане свободен плот, това ще е мястото, което ще имаш за другите уреди и уредчета.

# 144
Е да..На кой как му е удобно..

Аз лично не си представям да ежедневно да прибирам кафемашината,фритюрника и тостера в шкаф..Ама аз съм си мързел по природа,и сигурно за тва

# 145
  • София
Аз съм си прибрала пасатора, частите на робота, сокоизтисвачката, скарата, цитруспресата. Това не се използва ежедневно в никой случай.

# 146
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скоро ще пусна снимки на моята кухня, механизми, как съм разпределила пространството и кое къде стои. Кафемашината е на плота. Фритюрник не ползвам, кухненският робот е на плота, приставките му са прибрани. Хлебопекарната е прибрана, не я ползвам изобщо, сокоизтисквачка нямам, кухненският робот затова е с 50 приставки. Тост за филийки - прибран, ползва се рядко.....тостер навън, ползва се всекидневно, скаричката е в специален шкаф, стои в него, дори, когато се ползва. Общо от всички уреди само кафемашина, робот и тостер са на плота.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 19:26 от gadamer

# 147
Според мен върху плота се оставят само нещата, които се ползуват ежедневно. а мен това е кафемашината, сокоизтисквачката, тостера и малкия чопър. Всичко останало на мястото си и за всяко нещо на място, както казваше баба ми.

# 148
  • Пловдив
Аз лично съм оставила само прахосмукачката и кафемашината.Всичко е прибрано.Супер доволна съм.Тази седмица се надявам да сменят и ламината и ще пусна снимки

# 149
  • ГОре на черешата...
На плота, и то в ъгъла, стоят само кафемашината и сокоизстисквачката. Всичко друго ми е прибрано, мразя да имам джунджурии навсякъде. Вадя, ползвам, прибирам, не ми тежи.

Общи условия

Активация на акаунт