Нашите кухни - 55

• 97 662
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Може ли според вас в един шкаф да се вградят голяма съдомиална и върху нея фурна. Има ли нещо, което ще пречи?

Според мен няма проблем. В нашата кухня фурната е до пералнята, делят ги 2х18мм ПДЧ.

.........
удачно ли е да прекараш тръби за миалната и ток за фурната в един шкаф ...

Ами то и за миялната си трябва ток  Peace

# 211
Може ли според вас в един шкаф да се вградят голяма съдомиална и върху нея фурна. Има ли нещо, което ще пречи?

Може, при мен е така.Миялната ми е 45см.

# 212

Според мен няма проблем. В нашата кухня фурната е до пералнята, делят ги 2х18мм ПДЧ.

.........

Искам да попитам в тази връзка не се ли нагрява това пдч до фурната за вграждане?

# 213

.........

Искам да попитам в тази връзка не се ли нагрява това пдч до фурната за вграждане?

Не те разбирам, кое пдч? При мен двата уреда са разделени с плот.

# 214
  • Варна
При мен не се нагрява. От другата страна на фурната имам шкаф и съм проверявала при работеща фурна. На всичкото отгоре мръсният канал, в който е свързана пералнята е зад фурната, т.е. зад фурната има маркуч. Не сме имали проблем.  Peace

# 215
  • София
Фурната ми има специален вентилатор... тангенциално охлаждане се води мисля, няма проблем за ПДЧ-то вече 5-та година.

# 216
Elleni, благодаря за насоките за плочките.  bouquet Намерихме от раз в Тор Груп. Страхотни правоъгълни бели плочки, точно каквито си представях, имаше и гланц и зат, ние взехме мат.

# 217
  • ту тук, ту там
Радвам се, че бях полезна!  Hug
Я кажи, тези, които взехте, имат ли фасет/скосяване от четирите страни или са съвсем равни/гладки (разбра ме, надявам се)?  Laughing

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 20:43 от elleni

# 218

Към shadowman.

Моля, за оптимални размери на горни шкафове. Височината е 110см, колко широки /и евентуално дълбоки,/ могат да са, та вратите  да не провиснат /приемаме, че механизмите са обикновени/. Вие бихте ли ги разделили на две по височина? Шкафовете са от тавана и на 65см от плота. За кривия таван знам мнението и решението, за което съм благодарна, не бих се сетила.

# 219
Благодаря ви за отговорите, обмислям този вариант за да мога да спестя малко място.
Имам възможност да сложа и няколко шкафа на другата стена, но те трябва да са по-ниски, защото има прозорец. Някой виждал ли е кухня на ъгъл, като едната част е по-висока от другата?

# 220
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря ви за отговорите, обмислям този вариант за да мога да спестя малко място.
Имам възможност да сложа и няколко шкафа на другата стена, но те трябва да са по-ниски, защото има прозорец. Някой виждал ли е кухня на ъгъл, като едната част е по-висока от другата?

Моята кухня е на ъгъл, като на едната стена са шкафове колони от горе до долу, а на другата стена са горни и долни шкафове и кухненски плот.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 14:41 от gadamer

# 221

Към shadowman.

Моля, за оптимални размери на горни шкафове. Височината е 110см, колко широки /и евентуално дълбоки,/ могат да са, та вратите  да не провиснат /приемаме, че механизмите са обикновени/. Вие бихте ли ги разделили на две по височина? Шкафовете са от тавана и на 65см от плота. За кривия таван знам мнението и решението, за което съм благодарна, не бих се сетила.

Аз бих ги разделила на 2 - или с равни височини, или горните - квадратни, по-ниски.
Няма смисъл да се отваря врата 110 см висока и поне 45-50 см широка за 1 чаша.

# 222
gadamer, готова ли е твоята кухня, изглежда много интересно, от какъв материал е?

# 223
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, готова ли е твоята кухня, изглежда много интересно, от какъв материал е?

Не, чакам всеки момент да се довърши. Има и остров, но са стари снимките и не е хванат. Основата е ПДЧ, вратичките се забавиха, но вече дойдоха и те, от МДФ са. От ляво на колоната с чекмеджета ще има стъклени врати, а вътре осветление, така ще е и на двата горни шкафа до абсорбатора. Всъщност утре ще започне монтажът на вратичките.

# 224
много ще се радвам да я видя, изглежда много добре дори сега. а мдф акрил, мат или гланц, питам, защото тончо сега се колебя.

Общи условия

Активация на акаунт