Нашите кухни - 55

• 97 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Аз май се спрях на фурна за вграждане бяла Gorenje  BO75SY2W, но освен че днес е черен петък, ние сме и в черна финансова дупка, засега няма да ни огрее  Laughing

# 616
Аз май се спрях на фурна за вграждане бяла Gorenje  BO75SY2W, но освен че днес е черен петък, ние сме и в черна финансова дупка, засега няма да ни огрее  Laughing
Ох, Бъни, едва ли на теб ти е смешно, но много ме развесели  Laughing Желая ти скоро да прескочите дупката  Hug

Мерита, а в Технополис има и действаща промоция, така ли? Защото разбрах, че точно сега няма и действа само 10-%-ното намаление на петъка. Хм, да отлитаме тогава натам  Thinking

# 617
  • Пловдив
Ох, Бъни, едва ли на теб ти е смешно, но много ме развесели  Laughing Желая ти скоро да прескочите дупката  Hug

Мерита, а в Технополис има и действаща промоция, така ли? Защото разбрах, че точно сега няма и действа само 10-%-ното намаление на петъка. Хм, да отлитаме тогава натам  Thinking

И аз затова се учудих. Въпреки че са в промоция и ни свалиха -10%. Много съм хепи Simple Smile

# 618
  • Раковски
Благодаря на всички за помощта Hug  shadowman, а има ли връзка дебелината на плота с монтирането на такива контакти

Може би зависи от самия контакт, взимал съм за кухня с технически камък, но под него имаше една дебелина ПДЧ (18мм) и скоро на обикновен плот. Смятам, че ако му трябва определена дебелина на плота то може да се подложи нещо под плота.

# 619
Честито на закупилите уреди! И аз вече съм с нова печка и котлони,които очакват бъдещите си шкафове.
Имама най-страхотните лампи, които исках и всичко върви по план. Laughing

Бях чела в някои от предишните теми че повечето от тези от вас, които имат мивка с две корита не ги ползват на 100  процента. Аз вмомента съм в дилема  Rolling Eyes

по-голяма мивка с две корита и по-малко свободен плот и по-малък използваем шкаф / по-малка мивка и повече кухненски плот и място за по-голям шкаф вместо подмивкенския Simple Smile)
Вече седмица съм в тотален ступор и не мога да реша и да си избера мивка,а досега всичсо вървеше толкова бързо и гладко( 10 мин да си избера теракот, точно 1 мин да трабна плочките за между шкафовете, за 20мин си избрах котлони ипр.ипр...)...

И тъй като вече съм на фаза и да избирам плоскостите и пр.

Искам да попитам професионалистите
как мога да постигна този вид на вратичките: Искам бели, мат, с някакъв профил отвътре. Иска ми се много, но не е задължително, ако ще оскъпи твърде много и някои да са със стъкло.

Скрит текст:

Предполагам че с пдч не може.
-Мдф? Какъв точно?Трудно се ориентирам във видоветеИ ако да- бихте ли препоръчали фирми за изработка?
 Или пък вратички тип модекс и макасар?
(Четох и за постфирмониг, те такива ли са, имаше и няккави 3д мембранни и доста се обърках вече  newsm78  )
Кой вариант е за препоръчване?

# 620
  • София
Ползвам си ги двете корита интензивно, но и двете корита побират доста. Това ми е една от най-добрите покупки. Но имам предостатъчно работен плот.

# 621
  • Раковски
anamar, това може да се получи с врати от модекс (мембранни), МДФ боядисан с желаната от теб шарения и накрая може да е масив като това е най-скъпото.

# 622
  • Пловдив
anamar вчера си купих и мивка Тека с едно корито. При нашите винаги е било малко пространството на плота и страдам от комплекс Simple Smile Искам много свободен плот пък и нали мъжо обеща съдомиялна Simple Smile Пак при мама мивката е с две корита. Не го ползва за миене колкото за събиране на чинии тъй като сме голямо семейство и има бол за миене Simple Smile

# 623
Относно кашираните врати / който предлага и Модекс/ - преди години ги внасяше фирма Вега  хубави на вид но с времето фолиото се свива и се разлепва / при мене има над 100 разлепени/ .
За вратите на снимките как могат да бъдат направени
модел 1 - МДФ -16 мм в/у него се залепят надлепки МДФ 5 - 6 мм след това се грундират и лакират ПУ лакове
модел 2 - МДФ 18-19 мм с помощта на фреза се прави желаната шарка после грунд и лак

# 624
Анамар, за мивката мисля, че зависи доста от това дали имаш миялна Rolling Eyes Аз лично не виждам смисъл от две корита, бих предпочела едно, макар и малко по-малко от двете общо, защото смятам основната работа около миенето да я върши машинката.
Мерита, със здраве да си ползваш новите придобивки  Hug

Някой с мнение за този абсорбатор:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/718008/P11100801~2/Absorba … RUS-GALLERY-60-IX - видя ми се най-мощният вчера в Технополис, само ме притесни фактът, че е с 1 мотор. Даже и не знам защо трябва да е с 2, но съм виждала с 2,та дори и с по-малка мощност  newsm78

# 625
  • Отвъд алеята зад шкафа
Anamar обсъждали сме го по-назад, аз предпочитам едно корито, но голямо, така че в него да влиза голяма тава - примерно широчина 60-70- см. (моето е 50 см широко, но побира и най-голямата ми тава). Изобщо не виждам смисъл от второ корито. А щом и дилемата е за повече работен плот и удобен шкаф, значи изобщо не се чуди и взимай едно голямо корито, вместо две малки. Моят плот е 4 метра, отделно имам остров, тоест работна площ не ми липсва и дори в тоя случай не сложих мивка с две корита. Всъщност получаваш две малки корита, вместо едно голямо. Може би трябваше да сложа същата като моята, но размер 70 см, но понеже държах под мивката да имам такова чекмедже - http://www.bluetea.com.au/wp-content/uploads/2012/01/Blum-under-sink-drawer.jpg , това определи размера на мивката.

За вратичките - моите са купувани от тук - http://www.morato.bg/ Много съм доволна, много качествени са и нямам никакви забележки в изработката. МДФ е, боядисан, няма никакви кантове и фолия, няма какво да се разлепи. Имам стъклени витрини, включително един бюфет. Ето снимка на вратичките:
https://plus.google.com/u/0/photos/106885917787190327014/albums/ … 85917787190327014
https://plus.google.com/u/0/photos/106885917787190327014/albums/ … 85917787190327014

# 626
  • София
Благодаря на всички за съветите и отговорите  bouquet Стигнах до избора на цвят, понеже нямах конкретни предпочитания се чудя доста. Проектът е това, но ми се иска да вкарам повече цвят. Идеи newsm78
http://prikachi.com/images.php?f=images/780/7751780f.jpg&sendlinks=1

gadamer, отново поздравления за чудесния вкус

# 627
  • В сърцето на любимия човек
beb4o_fb - това цикламено е доста интензивно като цвят, аз не бих сложила повече

# 628
  • Варна
beb4o_fb, проекта изглежда хубав. Тъй като пишеш, че нямаш конкретни предпочитания, ще си позволя да ти предложа моята нова муза в цветовете. Мисля, че и помещението и цвета на паркета и вратите е изключително подходящ. А и намирам комбинацията за стилна.
Та, предлагам да си направиш целия корпус, както и долният ред вратички в цвят орех и горни шкафове в хубав наситен син цвят. Само вратичките и ако решиш, че не ти харесва един ден, може да ги смениш много лесно само тях и да си имаш съвсем нова кухня. Мисля, че егер предлагаха едно страхотно петролено синьо. А ако направиш и вратичките да са мат и с фрезовки или там както се казва (като на Гадамер) ще стане чудно.

# 629
  • София
Бебчо, цветът ще дойде с кърпите и другия тексил. На този етап и според мен цикламеното го прави интересно и е напълно достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт