Нашите кухни - 55

• 97 188
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря на всички за съветите  bouquet По принцип исках нещо изчистено и на пръв поглед ми хареса проектът, още повече че аз държах да има цвят на конкретните места. Ще боядисам и стената в подходящия цвят и мисля, че, съчетано с аксесоарите ще се получи стилно и изискано според моя вкус. Lady April, чудех се дали да вкарам такава цветова комбинация, още повече че първоначалният ми замисъл беше подобен, но ММ не одобри, ето https://www.facebook.com/185161777267/photos/a.10152948841317268 … ype=1&theater

# 631
Както си се чудя и аз още на цветовете - че червеното, дето го иска моя мъж, ми е много предизвикателно, та пък той иска и водопад на принт-стъкло да вкара, последните предложения на бял цвят с акценти много взеха да ми харесват....И тоз син акцент, beb4o_fb, знаеш ли как ще ми ходи на водопада и небето там....   newsm12 newsm51

# 632
  • София
vesi7, на мен също много ми допада синият акцент, може да се съчетае и с орех, както каза Lady April. Аз се бях позачудила дали да не сложа дръжки поне на горния ред шкафове, струва ми се по уютно, но съпругът ми не иска. А на долния ред шкафове дръжките са вкопани и дефакто така вкарвам цвета там. Дори има и много хубави тюркоазени дръжки http://web2.hettich.com/hbh/picture/p9118960.jpg?540, в моя случай с цикламеното http://web2.hettich.com/hbh/picture/Itala_911354200_S.jpg?506

vesi7, заповядай http://interior.jilishta.com/blog/portfolio/%D0%BA%D1%83%D1%85%D … 0%B8%D0%BD%D0%B0/

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 20:28 от beb4o_fb

# 633
Днес монтираха кухнята  Joy Joy утре има довършителни ,дръжки "регулаж "на панти..........ама много съм в час  Laughing цокъл в понеделник стъкла на някои от вратичките.Много съм доволна ,стана както исках.Има един лек проблем до фурната ,ама къщата е на 35 години и се оказа ,че някои от стените имат "денивелация" ,и ММ и с картона не можа да я изправи ,та е малко на милиметри от стената вратичката на фурната ,обаче ще потърсим идеи.Там на стената отстрани трябваше да има гръб от плоскост и той е 12мм, а на нас мястото ни е 8мм  SickЩе го измислят момчетата обещаха ми.Като стане готово ще снимам.Масата реших да я преправя,имам кръгла дървена и днес дадох краката да ги шлайфат на струг ,а плота аз на ръка.Идеята е да ги боядисам бели ,а плота да го омасля тъмно кафяв и от горе стъклен плот....много писах извинявайте  bouquet

# 634
  • В градината...
beb4o_fb , стана ми любопитно за тези дръжки, но линковете не се отварят  Thinking

# 635
  • София
perunika, при мен се отварят  newsm78 Става въпрос за дръжки на Хетих, серия Итала, ако можеш потърси в google  bouquet

# 636
Благодаря за мнението за мивките. Помогнахте за избистрянето  Simple Smile Държах на двете мивки, тъй като постоянно освен съдове обработвам и плодове и зеленчуци..Имам и голям дворс доста собествена продукция, коато правя на зимнини, дехидратирам, а зимата когато пазарувам постоянно кисна няккави салати, спанаци и пр.преди да се консумират.

shadowman, благодаря за включването   bouquet Масива отпада като вариант поради финансовипричини, остава да сравня цените на мембранните и боядисания МДФ!

gadamer, много добреизглеждат вратичките а и кухнята! Благодаря!

beb4o_fb , на мени синьотоо много повечемихаресва, но аз съм пристрастна, любим цвят ми е.  Аз лично след цветна кухня, съм с две ръце за нещо по-неутрално, което може да се подчертае с цветни акценти като купи, кърпи, картини и пр. и което винаги лесно може да се смени.

# 637
beb4o_fb
аз също в момента не отварям линковете з а преди няколко часа ги виждах...Сега исках да ги покажа на ММ и не можах.
Би ли дала подробности за място за купуване, цена...ако знаеш, разбира се...

# 638
  • Раковски
anamar, модекс е от 90 до 130, мдф-а може да е малко по-скъп, но всичко зависи от модела, става дума за цена на квадрат.

# 639
# 640
Добър ден

Да питам купихме си уреди за дома и няколко от тях имат допълнителна гаранция 3+2 години
За Аристон Хотпойнт не мога да намеря къде да регистрирам и какво точно  newsm78 някой има ли представа също и за Тека абсорбатор пише да влеза на тека.ком и на сайта никъде не намирам къде да вкарам този код  който е посочен newsm78

# 641
  • В градината...
perunika, при мен се отварят  newsm78 Става въпрос за дръжки на Хетих, серия Итала, ако можеш потърси в google  bouquet
Ще потърся. Линковете се отварят, но на сайта излиза това съобщение
Скрит текст:
Maintenance work / Wartungsarbeiten

We are currently accomplishing maintenance work. The estimated offline time of the Online catalogue is:

Im Augenblick führen wir einige geplante Wartungsarbeiten durch. Der voraussichtliche Zeitraum hierfür ist:

29.11.2014 20:00 (CET) - 30.11.2014 13:00 (CET)

# 642
Бебчо,кой ти прави проекта?Браво на тях....и котлоните на печката са ти пуснали и манджата са ти
наготвили ....

# 643
shadowman,
мембранно фолирани и Модекс вратички едно и също ли е?

# 644
  • Раковски
shadowman,
мембранно фолирани и Модекс вратички едно и също ли е?

Да, същото е.

Общи условия

Активация на акаунт