Търся електронна книга - тема 13

• 195 312
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
След като гледах днес предаването "Ничия земя" , ми стана интересно за мафията и за романите на  писателя Роберто Савиано.
Рових се в нета, из всички сайтове които знам , но без успех , не открих никъде нито една от книгите му.
Моля , ако сте срещали някъде неговите романи(безплатно), моля нека ми пише.

Благодаря , предварително.

И аз се ровя отдавна  и само на италиански открих "Гомор" , но не ми върши работа!

# 121
  • София
Здравейте, търся тези книжки на Стивън Кунц, намерих само Полетът и завръщането на индрудър, но той има и други, ако някой са му попадали ще помоля да ми прати Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 23:34 от Angel_Dust

# 122
Търся Страх на Карън Робърдс. Случайно някой да я има вече сканирана?

Книгата излиязла ли е на български? Прегледах каквото можах, но нищо не открих.

Да, 2013 е издадена, но и аз не намирам нищо никъде все още.

Видях, че днес е качена в майлбукс.Вече ми я изпратиха.

# 123
Да, мое дело е и най-вече благодарение на viki_kati, която ми я изпрати в .pdf Simple Smile

# 124
Скрит текст:
Момичета, открих една група във фейсбук, в която всеки качва електронни книги. Аз лично съм изключително доволна, че в нея намерих "Доктор Сън" и "Джойленд" и за това реших да я споделя с вас  Peace ЦЪК!

# 125
Скрит текст:
Момичета, открих една група във фейсбук, в която всеки качва електронни книги. Аз лично съм изключително доволна, че в нея намерих "Доктор Сън" и "Джойленд" и за това реших да я споделя с вас  Peace ЦЪК!

Те са в Мейлбукс отдавна.  Peace
Сега ако се намери и добра душа и за "Под купола" ще е толкова хубаво...  Praynig Flutter

# 126
Е, извинявам се за спама тогава Simple Smile С Мейлбукс така и не се спогодихме преди време, та не знам как е положението там. А тези двете въобще не си бях помисляла, че вече може да ги има в електронен вариант  Crazy

# 127
Здравейте , някой да има Бъди с мен Джей лин ако може да ми я прати защотото никъде не я намирам ...  Rolling Eyes Rolling Eyes martina_bojurina@abv.bg

# 128
Е, извинявам се за спама тогава Simple Smile С Мейлбукс така и не се спогодихме преди време, та не знам как е положението там. А тези двете въобще не си бях помисляла, че вече може да ги има в електронен вариант  Crazy

Най-вероятни някой от тук ги е добавил там    Simple Smile.
А с МБ защо така имате проблеми, не знам, аз съм с едно от по-старите версии и досега всичко е било наред. С две ръце препоръчвам програмата, освен това има тема с много отзивчиви съфорумци, в която се разискват проблемите на програмата.

# 129

А с МБ защо така имате проблеми, не знам, аз съм с едно от по-старите версии и досега всичко е било наред. С две ръце препоръчвам програмата, освен това има тема с много отзивчиви съфорумци, в която се разискват проблемите на програмата.

Накара ме да пробвам пак, за което ти благодаря  Hug Този път програмата тръгна от раз *пу-пу-пу* Предишния път нещо не искаше да се стартира, после пък започна да забива много здраво, та се ядосах и изтрих Simple Smile

# 130
Търся Проклятието на черната луна кн. 3 от Поредицата на Карън Мари Монинг. Ако някой я има моля да ми я прати на rosi_sk@abv.bg .Благодаря предварително.

# 131

Накара ме да пробвам пак, за което ти благодаря  Hug Този път програмата тръгна от раз *пу-пу-пу* Предишния път нещо не искаше да се стартира, после пък започна да забива много здраво, та се ядосах и изтрих Simple Smile

Дано и занапред всичко да е наред.

# 132
Някой да има поредицата "Кръвни връзки" на Ришел Мийд в pdf?

# 133
http://dox.bg/files/dw?a=b9f713ef68
Кръвни връзки от 1 до 3
Търся 4 и 5 на български ако някой ги има моля да ми пише

# 134
Дали с ваша помощ бих могла да открия "Добър ден, тъга" на Франсоаз Саган? Simple Smile
И добра вечер!☺

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 07:44 от art54

Общи условия

Активация на акаунт