Търся електронна книга - тема 13

• 195 580
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
 Здавейте на всички,
Нова съм тук и търся книгите "Битката за Лабиринта" и "Последният Олимпиец"
от поредицата Пърси Джаксън. (в ел. вариант- epub, но и другите стават)

Предварително благодаря!       bouquet

vvkrachunova@abv.bg

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 17:14 от viktoria.

# 181
 Не зман дали ще ви помогне  newsm78 но може и да намерите книгите които търсите в:

Моята библиотека                
    -chitanka.info/

Скрит текст:
Надявам се да помагам, ане да повтарям сайтове, който знаете

# 182
Търся тази книжка с приказки - Броиряпа,владетелят на планината: Полски народни приказки. Всъщност я има, като док и е коригирана, но липсва част от първата приказка, корицата и вътрешните изображения. Ако някой я има и може да ги снима, нека го направи. Приказките са много интересни.

# 183
Здравейте. ТЪрся в епуб 'Аз съм Малала' от Малала Юсафзаи. С Линукс съм и не знам дали в Мейлбукс я има. allexiss955@hotmail.com

# 184
  • София
Момичета търся" Най доброто е мен" на  Никълъс Спаркс,видях че са пуснали филма,но искам да прочета и книгата.Не съм много в час със търсенето на книги,но в читанка и Майлбох не успях да я открия.Моля за помощ-suzigr_71@abv.bg

# 185
Здравейте, търся една книга на Сара Десен - Истината за завинаги. ще се радвам някой да  ми я изпрати нямам възможност да проверя в меилбоокс заради операционата система която ползвам. Предварително благодаря.

# 186
Момичета търся" Най доброто е мен" на  Никълъс Спаркс,видях че са пуснали филма,но искам да прочета и книгата.Не съм много в час със търсенето на книги,но в читанка и Майлбох не успях да я открия.Моля за помощ-suzigr_71@abv.bg

книгата се казва  "моят път към теб" - пратих ти я, има  я и в мейлбокса

# 187
 Извинете, но има ли бърз начин да прегледам за книга, която търся в другите теми на:

''Търся електронна книга"'        book  smile3529

# 188
Извинете, но има ли бърз начин да прегледам за книга, която търся в другите теми на:

''Търся електронна книга"'        book  smile3529

Горе има търсачка и можеш да търсиш - по заглавие
и/или автор, - както в темата, така и навсякъде...

# 189
Много благодаряяя!!!  jumpuu

# 190
Някой докопа ли се до "Лесна" ???

# 191
  • Euskal Herria
Някой докопа ли се до "Лесна" ???

И аз искам да я прочета, но ми се струва, че още е твърде рано, за да се появи в нета. От Хермес я издадоха преди броени дни и за съжаление не предлагат електронни книги, само хартиени издания. Книгата е от типа на "Красиво бедствие".

# 192
Търся Момчето с раираната пижама.

# 193
Извинявам се за глупавия въпрос ъъ случайно дали в мейлбуксаили някъде другаде има по новия филм Лабиринтът: Невъзможно бягство и книгата ..  Shocked

# 194
Извинявам се за глупавия въпрос ъъ случайно дали в мейлбуксаили някъде другаде има по новия филм Лабиринтът: Невъзможно бягство и книгата ..  Shocked

Присъединявам се към питането за книгата  Лабиринтът ...
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт