Търся електронна книга - тема 13

• 195 550
  • 757
  •   2
Отговори
# 165
В Читанка и Mailbooks - "Казвам се Салма", Фадия Факир. Peace

# 166

Нея си я има от година и половина в МБ. Simple Smile

Много търсената "Бъди с мен" обаче също от вчера е в МБ, благодарение на ventcis.   bouquet Пише, че ще е достъпна вечерта.  Peace

# 167
Вили, съжалявам, за мен беше откритие и затова споделих.

# 168
Не съм го казала с лошо, за информация просто. Simple Smile
А и няма как да се знаят всички книги в МБ, за радост вече са толкова много. Simple Smile А толкова малко време да се изчетат...  Tired

# 169
Здравейте,
ще съм много благодарна ако ми кажете къде да намеря" Дамски вторници"
(имейла ми е kalinadonova@abv.bg)
Благодаря предварително

# 170
Аз "О като Оргазъм" почти я приключих, довечера ще чакам "Бъди с мен"...
Между временно си търся "Орденът на Асасините" иии "Делириум"-Лорън Оливър

# 171

Много търсената "Бъди с мен" обаче също от вчера е в МБ, благодарение на ventcis.   bouquet Пише, че ще е достъпна вечерта.  Peace
   ще съм много благодарна ако ми кажете къде да намеря "Бъди с мен"

# 172
  • София
Скрит текст:

Много търсената "Бъди с мен" обаче също от вчера е в МБ, благодарение на ventcis.   bouquet Пише, че ще е достъпна вечерта.  Peace
  ще съм много благодарна ако ми кажете къде да намеря "Бъди с мен"
[/quote]

Ами то си пише в цитата, който си дала - в МБ - Mailbooks. Ето я темата за програмата, в нея е описано всичко подробно какво и как се прави - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765631.0;topicrefid=19

# 173
Търся Miranda Kerr- "Treasure Yourself" и "Empower Yourself ".

http://tuebl.ca/books/77601
само едната, но те всички са еднакви   Wink

# 174
Някой има ли "Фор" в pdf,мисля че ставам нахална вече да питам едно и също и се извинявам за което.

# 175
Здравейте!
Търся тези книги за възпитание:
Детето и ние - д-р Хаим Гинът
Как да общуваме с детето - Юлия Гипенрейтер
Как да говорим така, че детето да слуша и да го слушаме така, че да говори - Адел Фабер, Илейн Мазлиш
Скъпи, провалих децата - Алисън Шейфър
Благодаря предварително!  Hug
Не съм срещала тези заглавия, но аз съм качила в Mailbooks - "Детето как да го обичаме истински", д-р Рос Кембъл и "Изкуството да бъдеш родител", д-р Фицхю Додсън. Погледни ги, ако искаш! Hug

# 176
  • Sofia/Cherven briag
Здравейте ,

търся поредицата ,,Лукс" на Дженифър Л. Арментраут. И трите книги не мога да ги намеря в обичайните места. Ще съм много благодарна , ако някои ми я прати.  ignatovska@abv.bg

Хубав ден !  bouquet

# 177
Здравейте!
Търся тези книги за възпитание:
.........
Не съм срещала тези заглавия, но аз съм качила в Mailbooks - "Детето как да го обичаме истински", д-р Рос Кембъл и "Изкуството да бъдеш родител", д-р Фицхю Додсън. Погледни ги, ако искаш! Hug

Сиси, благодаря! Може би ти си ми изпратила "Детето - как да го обичаме истински"   bouquet  А на Додсън я имам на хартия и много я харесвам. Вчера си купих "Детето и ние", а имам и други подобни книги. Потърсих как мога да сканирам книги, които имам, но не успях да намеря достатъчно лесно обяснение Simple Smile Ако някой може да ми прати линк, където това е обяснено като за лаици, мога да се включа в обогатяването на електронните библиотеки. Имам и хубав фотоапарат, но нямам стойка пък.

# 178
divka, за нищо!  Hug
И аз се присъединявам към питането:
Потърсих как мога да сканирам книги, които имам, но не успях да намеря достатъчно лесно обяснение Simple Smile Ако някой може да ми прати линк, където това е обяснено като за лаици, мога да се включа в обогатяването на електронните библиотеки. Имам и хубав фотоапарат, но нямам стойка пък.
Мисля, че вече има удобни програми, които могат да се ползват и с телефон..

# 179
divka, за нищо!  Hug
И аз се присъединявам към питането:
Потърсих как мога да сканирам книги, които имам, но не успях да намеря достатъчно лесно обяснение Simple Smile Ако някой може да ми прати линк, където това е обяснено като за лаици, мога да се включа в обогатяването на електронните библиотеки. Имам и хубав фотоапарат, но нямам стойка пък.
Мисля, че вече има удобни програми, които могат да се ползват и с телефон..

Няколко насоки за сканиране със скенер или заснемане с фотоапарат:
Сканиране на книги - съвети и препоръки
Сканиране - кратки инструкции за начинаещи
Сканиране на документи на хартиен носител
Съвети за "сканиране" с цифров фотоапарат

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 15:45 от life is easy

Общи условия

Активация на акаунт