Търся електронна книга - тема 13

• 195 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Имам някакъв странен проблем с майлбукса, не ми зарежда, може ли някой да ми каже дали вече има "Бъди с мен"-Джей Лин в ел.формат ?

# 76
Имам някакъв странен проблем с майлбукса, не ми зарежда, може ли някой да ми каже дали вече има "Бъди с мен"-Джей Лин в ел.формат ?

Сега проверих в МБ, няма такава книга.

# 77
"Проблеми на общата психология" Борис Минчев, изд. Веда Словена, 1998г

Не я намирам никъде. Не ме притеснява да е и в хартиен вариант, ще си я платя. Просто не я намирам никъде, защото е старо издание. Навсякъде е изчерпан тиража. Може би някой си я е купувал навремето?

# 78
Здравейте  Hug
Търся "Крадецът на книги" - Маркъс Зюсак. Много ще се радвам ако на някой му се намира.
zornica.dimitrova.91@abv.bg ми е имейла.
Благодаря предварително!

Едит: Книжката е получена, дори с още една бонус. Огромни благодарности на ventcis!

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 08:52 от г-ца Зизу

# 79
Някой да е попадал на Оскар и розовата дама на Ерик Емануел Шмит

# 80

http://cheti.me/kniga/oskar-i-rozovata-dama

Трябва да се регистрираш и да я поискаш Simple Smile.

# 81

В MailBooks я има...

# 82
"Преди да заспя" дали я има в електронен вариант? В съседната тема ми събудиха любопитството към нея, много бих искала да я прочета, ако някой я има, мейлът ми е
Скрит текст:

# 83
Търся "Фор" от поредицата "Дивергенти".Знам че излезе преди около месец на бг пазара ако някой я има ще съм много благодарна да ми я прати e-mail galina870319@abv.bg

# 84
"Преди да заспя" дали я има в електронен вариант? В съседната тема ми събудиха любопитството към нея, много бих искала да я прочета, ако някой я има, мейлът ми е
Скрит текст:

В Мейлбукс.

# 85
Скрит текст:

В Мейлбукс.

Не ползвам Мейлбукс, ще се намери ли някоя добра душа да и я прати на мейла?    bouquet

# 86
Търся книгите на Никола Баро, в МБ открих само едната..

# 87
  • София

http://cheti.me/kniga/oskar-i-rozovata-dama

Трябва да се регистрираш и да я поискаш Simple Smile.
И аз се възползвах   bouquet.

# 88
Скрит текст:

В Мейлбукс.

Не ползвам Мейлбукс, ще се намери ли някоя добра душа да и я прати на мейла?    bouquet

Имаш я Simple Smile

# 89
  bouquet Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт