Търся електронна книга - тема 13

• 195 610
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Много странно,че съм забравила да се запиша newsm78 Поправям пропускът Mr. Green

И...някой има ли Единствена на Кийра Кас в четивен вариант.Имаше я в Мейлбукс в епуб,ако не се лъжа.Щом я направя в моби или тхт,се получават много грешки.Не знам дали оригиналният текст,качен в програмата е такъв,или от конвертирането.

Не е до конверта, в МБ е качен машинен превод, т.е. с гугал преводач,от там ти идват грешките.

Тарся от 5 до 11 книга на "новите видове".първите 4 ги имам

Имам ги с въпростният машинен превод, ако ги искаш .... http://dox.bg/files/dw?a=9508053eb7

# 256
Може ли някой да ми изпрати Седмата вълна на Даниел Глатауер на имейл iv2@mail.bg.Прочетох Лекарство против северния вятър и ме заинтригува продължението. Видях я в Мейлбукс, но нали сега не работи. Благодаря предварително.

Благодаря! Получих я, Simple Smile

# 257
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте, този път търся друг вид книга. За студенти от УНСС "парична теория парична политика европейска парична интеграция Силвия Трифонова" pdf формат за предпочитане, може и друг формат Simple Smile

# 258
  • София - Бургас
Здравейте,
Търся две книги.
Дон Мигел Руис-Умението да обичаш
Дийпак Чопра - Седемте духовни закона на успеха. Седемте духовни правила за родители

Моля , ако някой ги има в електронен вариант да ми ги изпрати на gabriellastrad@gmail.com , или ако може линк .

Много Благодаря предварително.

bouquet

# 259
някой може ли да ми изпрати Нощна прегръдка от Нощни ловци,защото се оказа,че ми е много лошо качеството.Направо не се чете

liubima_l@abv.bg

благодаря!

# 260
  • София
Някой дали може да ми изпрати "Шантарам" и "Нестинарка" - К. Мишу?
  bouquet
Скрит текст:

# 261
Здравейте! Търся поредицата на Силвия Дей. Пощата ми е p_n_a_@abv.bg Ще ви бъда много благодарна!

# 262
  • София
Някой дали може да ми изпрати "Шантарам" и "Нестинарка" - К. Мишу?
  bouquet
Скрит текст:

Шантарам    http://chitanka.info/book/6368-shantaram

# 263
Здравейте! Търся поредицата на Силвия Дей. Пощата ми е p_n_a_@abv.bg Ще ви бъда много благодарна!
Имаш поща Simple Smile

# 264
  • Déjà-fucking-vu
някой може ли да ми изпрати Нощна прегръдка от Нощни ловци,защото се оказа,че ми е много лошо качеството.Направо не се чете

liubima_l@abv.bg

благодаря!

https://www.dropbox.com/sh/vrd01ecsnfcasf2/AAB69YGQgUlJTutY5qf23uHIa?dl=0  Peace

# 265
  • в сърцето на държавата

Здравейте, търся:
Тайната порта ,
 Естер - една еврейка в османския двор
Акушерката от харема

благодаря предварително!     di_t@abv.bg

# 266
  • София

Здравейте, търся:
Тайната порта ,
 Естер - една еврейка в османския двор
Акушерката от харема

благодаря предварително!     di_t@abv.bg

Последните две и на мен, ако може Simple Smile

Скрит текст:

# 267
привет момичета,

тъй като всички линкове, които открих вече не са активни, да помоля някой да ми изпрати нюансите Sad

ще съм ви много благодарна

snejuranata@abv.bg

# 268
Търся Aleatha Romig- "A Peek Beyond the Consequences ".

# 269
Може ли някой да ми изпрати Седмата вълна на Даниел Глатауер на имейл iv2@mail.bg.Прочетох Лекарство против северния вятър и ме заинтригува продължението. Видях я в Мейлбукс, но нали сега не работи. Благодаря предварително.
Имаш поща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт