Търся електронна книга - тема 13

• 195 431
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Търся " Книжарничка на острова" .Дали я има някъде?

# 541
Търся ''Заплетени"  на  Ема Чейс!Дали я има в електронен вариант?!
Скрит текст:

# 542
Търся "Вечерята"-Херман Кох, "Нацистът и фризьорът" - Едгар Хилзенрат, "Доборожелателните"-Джонатан Лител и "Вкусът на твоето тяло"- Мила Искренова

# 543
  • Déjà-fucking-vu
Търся ''Заплетени"  на  Ема Чейс!Дали я има в електронен вариант?!
Скрит текст:

https://www.dropbox.com/s/wn4p2uclc7wyzjn/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0% … B9%D1%81.pdf?dl=0 Simple Smile

# 544
Здравейте, на някой да му се намира на Калина Паскалева - Дневниците на една к**ва.  Laughing Няма значение формата, реших и аз най-сетне да прочета нещо подобно...  Laughing Laughing

# 545
Здравейте, на някой да му се намира на Калина Паскалева - Дневниците на една к**ва.  Laughing Няма значение формата, реших и аз най-сетне да прочета нещо подобно...  Laughing Laughing

Книгата току-що излезе на пазара, но има достатъчно материал в тази насока за четене, дори на друг български автор. Поискайте само.

# 546
  • в сърцето на държавата
Маята библиотека-не се отваря сайта...

# 547
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте, прочетох книгите на Anna Todd - AFTER и току що разбрах, че има и от гледната точка на Хари - BEFORE. Та чудя се дали някой я има?

# 548
Здравейте, освен читанка, къде мога да си сваля безплатни е-книги. Пробвах в още 2 сайта , но там са платени. И в този ред на мисли, търся Дийн Кунц- Убежището

# 549
Здравейте, освен читанка, къде мога да си сваля безплатни е-книги. Пробвах в още 2 сайта , но там са платени. И в този ред на мисли, търся Дийн Кунц- Убежището
Здравей, ами пробвай с програмата MailBooks.

# 550
Рулит и флибуста, руски сайтове в който има много български книги.

# 551
  bouquet благодаря ви много

# 552
Моля, ако някой има "Дневниците на вампира" и би бил така добър, да ми ги изпрати. Мейлбукса не ми работи, а в pdf формат са мъка за четене на киндъла. Всякакъв друг формат приемам.
Благодаря!

# 553
  • София
Моля, ако някой има "Дневниците на вампира" и би бил така добър, да ми ги изпрати. Мейлбукса не ми работи, а в pdf формат са мъка за четене на киндъла. Всякакъв друг формат приемам.
Благодаря!
Моля, простете невежеството ми, но може ли да попитам нещо, по-знаещите? От скоро и аз имам Киндъл. Все още не съм качила нищо, защото съм в процес на разучаване на идеята изобщо. Четох, че има конвентори, които преобразуват файловете от един формат в друг. Ето ТУК има възможност, да се конвентира pdf в  .doc. После този .doc, не може ли да се форматира в удобен формат, според четеца?
Скрит текст:
Отново моля, не ми се смейте, ако задавам тъпи въпроси и че ги задавам, може би в неподходяща за целта тема, но съм провокирана от цитираното от мен мнение!

# 554
  • Пловдив
Благодаря!
Моля, простете невежеството ми, но може ли да попитам нещо, по-знаещите? От скоро и аз имам Киндъл. Все още не съм качила нищо, защото съм в процес на разучаване на идеята изобщо. Четох, че има конвентори, които преобразуват файловете от един формат в друг. Ето ТУК има възможност, да се конвентира pdf в  .doc. После този .doc, не може ли да се форматира в удобен формат, според четеца?
Скрит текст:
Отново моля, не ми се смейте, ако задавам тъпи въпроси и че ги задавам, може би в неподходяща за целта тема, но съм провокирана от цитираното от мен мнение!
Мое мнение е най-добре си свали тази програма (тя е безплатна) http://calibre-ebook.com/ и може да конвентира във всички формати.

Общи условия

Активация на акаунт