Търся електронна книга - тема 13

• 193 041
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Само да вметна: ако някой поиска книга от lemonde81 в MAILBOOKS, моля да ми пише тук на лични. След преместването на сървъра програмата не ми се отваряше и се наложи да я преинсталирам и съответно след като съм си забравила паролата трябваше да се регистрирам под друг username, което от своя страна ми изтри всички качени книги.

# 586
  • Пловдив
LeMonde, от 31.10.2014 г. програмата премина през няколко ъпдейта и в темата за МБ имаше подробно обсъждане какво се прави след всеки.

Последната актуална версия на програмата е 14.11.24.1 (24.11.2014 г.) - писала съм ти на лични какво точно трябва да направиш, за да не спамим  темата.

# 587
Здравейте, търся "Противоположностите се събличат" на Керстин Гир и "Това се случи във Венеция" на Моли Хопкинс.
Скрит текст:

# 588
Здравейте! Търся книгата на Паулу Коелю "Изневяра" и на Никълъс Спаркс "Моят път към теб" или както е по-добре позната "Най-доброто в мен" Благодаря предварително.  Blush Rolling Eyes

# 589
Здравейте,
Търся книгите не Джон Вердън "Затвори очи" и "Не дърпай дявола за опашката". Търся ги от доста време, около 10-ина човека ми ги пращаха от MailBooks и други интернет сайтове, но винаги има липсващи глави, където пише: "Demo version limitation, this page not show up.".  Cry
Много моля, ако някой има книгите в пълен вариант да ми ги изпрати. Ще съм много благодарна!  bouquet

# 590
Момичета,моля някоя от вас ако има Пустинно цвете в PDF формат да ми я прати,опитвам се да я сваля от Data.bg,но не успявам.
Скрит текст:

P.S.Успях да си сваля книгата.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 11:59 от Gali D

# 591
Здравейте, ако някой ми изпрати Оникс на Дженифър Л. Арментраут ще съм безкрайно благодарна.  anichka_8@abv.bg

# 592
Здравейте! Търся книгата на Паулу Коелю "Изневяра" и на Никълъс Спаркс "Моят път към теб" или както е по-добре позната "Най-доброто в мен" Благодаря предварително.  Blush Rolling Eyes

Здравейте. Ако някой има книгите моля и на мен да ми ги изпрати, за предпочитане в .епуб формат. Simple Smile
Скрит текст:

# 593
Може ли някой да ми прати "Снежния човек " на Несбьо.
Благодаря предварително!

Скрит текст:

# 594
Благодаря предварително!

Скрит текст:
Имаш поща Simple Smile

# 595
# 596
Благодаря предварително!

Може ли и на мен, моля.
Скрит текст:

# 597
Благодаря предварително!

Може ли и на мен, моля.
Скрит текст:
Готово Simple Smile

# 598
Здравейте, ако някой ми изпрати Оникс на Дженифър Л. Арментраут ще съм безкрайно благодарна.  anichka_8@abv.bg

Готово и приятно четене.

# 599
Здравейте, някой да има  "Сезони на любовта" 1,3, 4 част от Лайза Клейпаст? БЛАГОДАРЯ!   bouquet

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт