Търся електронна книга - тема 13

• 192 951
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Знам, че въпросът ми не е за тук, но все пак искам да попитам. Каква е подредбата на книгите в поредицата "Хрониките на Нарния"? Има ли значение как се чете поредицата, тоест книгите сами за себе си ли са или са свързани? Много искам да прочета поредицата, изтеглих я от "Моята библиотека", но в различните сайтове, подредбата на книгите е различна. Защо?  Grinning Лек и усмихнат ден ви желая, великолепни!!!  Hug   bouquet

# 661
  • София
mimeime   bouquet
Благодаря ти много, но ги търся във формат за Киндъл  Praynig
Дано някой се включи!
Скрит текст:
Момичета търся от трилогията на Вероника Рот - Дивергенти и Бунтовници. Свалих и трите преди време от мейлбокса, ама сега не иска ми тръгне програмата. Тези файлове, които свалих са в епъб и ми дава, че има ДРМ защита, която не зная как да я махна и съответно не мога да ги форматирам в моби формат.
Ако някой ги има директно в моби, ще се радвам да ми ги прати. Пощата ми е същата като ника тук, в абв.бг.
Благодаря ви   bouquet
Трилогията, но е в pdf формат.
Дано, някой ги даде в по-удобен за теб формат.
Скрит текст:

# 662
  • Не съм от тук и съм за малко
Знам, че въпросът ми не е за тук, но все пак искам да попитам. Каква е подредбата на книгите в поредицата "Хрониките на Нарния"? Има ли значение как се чете поредицата, тоест книгите сами за себе си ли са или са свързани? Много искам да прочета поредицата, изтеглих я от "Моята библиотека", но в различните сайтове, подредбата на книгите е различна. Защо?  Grinning Лек и усмихнат ден ви желая, великолепни!!!  Hug   bouquet
Има значение как се чете поредицата. Simple Smile
Макар и не написани и издадени в този ред, той отговаря на вътрешната хронология:
1.  Племенникът на Магьосника (1955)
2.  Лъвът, Вещицата и дрешникът (1950)
3.  Брий и неговото момче (1954)
4.  Принц Каспиан (1951)
5.  Плаването на "Разсъмване" (1952)
6.  Сребърният стол (1953)
7.  Последната битка (1956)
Приятно четене!  Peace  Завиждам ти за това, което имаш тепърва да преживееш с тези книжки.  Laughing

# 663
Знам, че въпросът ми не е за тук, но все пак искам да попитам. Каква е подредбата на книгите в поредицата "Хрониките на Нарния"? Има ли значение как се чете поредицата, тоест книгите сами за себе си ли са или са свързани? Много искам да прочета поредицата, изтеглих я от "Моята библиотека", но в различните сайтове, подредбата на книгите е различна. Защо?  Grinning Лек и усмихнат ден ви желая, великолепни!!!  Hug   bouquet
Има значение как се чете поредицата. Simple Smile
Макар и не написани и издадени в този ред, той отговаря на вътрешната хронология:
1.  Племенникът на Магьосника (1955)
2.  Лъвът, Вещицата и дрешникът (1950)
3.  Брий и неговото момче (1954)
4.  Принц Каспиан (1951)
5.  Плаването на "Разсъмване" (1952)
6.  Сребърният стол (1953)
7.  Последната битка (1956)
Приятно четене!  Peace  Завиждам ти за това, което имаш тепърва да преживееш с тези книжки.  Laughing

Много ти благодаря за отговора.   bouquet  Hug Още днес ги почвам на Киндъла и не са големи, смятам, че скоро ще ги прочета, а ако са интересни, както и филмите за една седмица и ги няма.  Grinning

# 664
mimeime   bouquet
Дано някой се включи!

http://www.zamzar.com/

Без проблем от ПДФ ще ги направиш в mobi.

# 665
И още един сайт за бързо и лесно конвертиране в различни формати :
http://www.convertfiles.com/convert/ebook/EPUB-to-PDF.html

# 666
  • София
mimeime   bouquet
Дано някой се включи!

http://www.zamzar.com/

Без проблем от ПДФ ще ги направиш в mobi.
Благодаря ти.
До колкото съм запозната преформатирането не е толкова лесно, както е от другите формати. Трябва специална програма -АББ файн ридър и тн, ако искам да се запази форматът на книгата.
Ще ми се да е в епъб формат .....

# 667

Благодаря ти.
До колкото съм запозната преформатирането не е толкова лесно, както е от другите формати. Трябва специална програма -АББ файн ридър и тн, ако искам да се запази форматът на книгата.
Ще ми се да е в епъб формат .....

Доста книги съм конвертирала  с него, аз нямам АББ файн ридър, пробвай.

# 668
Дали някой може да ми изпрати
Трънски разкази на Делчев
Благодаря предварително  bouquet
kaldimi@abv.bg

# 669

Изключително много ти благодаря!   bouquet

# 670
  • София
Меган за последно да оспамя темата - ПДФ е вид снимка на книгата, когато се преформатира в моби формат, за мен става една боза. Да - може би ако книгата ми е много важна, спешна и т.н. ще мога и така да я чета. Но при положение, че не е, мога да изчакам някой да се включи с моби формат, или поне епъб.
Това което стана от преформатирането е един гол текст, в който се машат страниците (номерацията) оригиналната книгата, няма активни линкове за думи под линия и тн и тн.
Според мен се заблуждават хората, когато се препращат към тези конвертори за файлове.

И пак тези, които ползвате мейлбокс  Praynig, дали там ги няма моите книги?

# 671
Искам да попитам някой има ли електронен формат книгите на БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ след седма книга, аз ги имам до 7-ма и мн искам да ги  прочета Simple Smile

# 672
  • Пловдив
Здравейте, търся книгата Как да манипулираме хората, за съжаление незнам кой е автора. Ако някой може да ми я прати все пак ще съм много благодарна   bouquet
boyka_di@abv.bg

# 673
  • Радомир
Здравейте
Търся книгата на Калина Паскалева-Дневниците на една курва. Ако някой я има ще се радвам да я сподели.
zlatoto_moni@abv.bg

# 674
Здравейте
Спешно търся "Ангели в косите ми" на Лорна Бърн.
Моля, пишете на лични или тук.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт