Отговори
# 135
Щях и аз да пиша за тапата Simple Smile При преглед до сег ане съм чудала умишлено да махат тапа?!?!?! Наистина не знам и дали може-вероятно може...ама при преглед е мнооого вероятно да падне тая тапа,че нали си ровичкат,мен както ме рови предния път очаквах включване-ама НЕ! Отделно тапата ,че е признак сама по себе си -е,ама при някои веднагически започва раждането,при някои-както при мен-след 3-4 дни от падането на цялата тапа наведнъж.при някои -след седмица.10 дни.2 седмици...За второ раждане при мен си мисля ,че с падането всичко ще се случи много бързо,ама да видим!!!
Сега бях в тоалетната и понеже хартията е бяла-имах съвсем леко някакво слузесто,но понеже си слагам Гино-Певарил не мога да преценя с абсолютна точност,но глобулите седят мазни,а това сякаш не беше точно такова,а малко по-слузесто...Надявам се силно да не е минимална част от тапата!!! Искам още седмица да си седи!!!
Извинявам се за натурализма  Shocked Praynig

# 136
Може би защото ще ме преглежда 1 седмица след тоновете и ако има нещо ще го установи на ехографа,то и на него се чуват тоновете,но няма запис. То на мен така ми е по-удобно,че тоновете са в болнацата,а прегледите в кабинета й ,който е близо до нас. Дано всичко е наред,да изкарам още 2 седмици Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 137
# 138
  • Бургас
Sa6eva  аз съм пример за твоето описание за тапата....от 1 седмица ми е паднала и не е настъпило още...само контракциите си имам. И-моята АГ дори се съмнява вече дали е била тапата при положение че до 24 часа не е почнало раждането. Но просто не вярвам да е друго, вярно 2 дни преди това ме гледа ама чак на третия ден ми прецапа.....и то слузесто....

# 139
sa6eva,на мен ми каза док,че от вагиналните таблетки може да имам по-различно или обилно течение,та даже и кръв (но в такъв случай да ги спра).Докато ги слагах всеки път  ми беше различно по вид 'изтичащото'.
Дано не е тапата и изчакаш спокойно таткото да се върне Praynig

Аз пък с тая тапа,съм се побъркала тотално-на няколко пъти сънувах че откривам по гащите или пижамата си кърваво-слузесто течение,май първия път бях още в 5ти месец и сега като се събудя първата ми работа е 'да се проверя' Joy

След малко ще тръгвам обратно към София,стискайте палци да не тръгне и друго.
Спокойна вечер,тумбачета  Hug

# 140

Връщам се от преглед малкия мишок е цели 2700Гр. Главичката му е фиксирана вече и не може да я мърда,мърда си само дупето и краката ахаха и рацете но главата е заклещена ахах няма начин да се обърне обратно..Както каза доктора и миналия път във всеки един момент може да се появи малкия Мъж Simple Smile))) И ММ се обажда и вика във Неделя на РД-то ми хахах голям смях падна...Аз не съм качила нищо даже може и още да съм свалила понеже съм яла днес и кантара показа килата от миналия път след като бях Свалила 2 кг но доктора вика да махнем 1,5кг да свалила си ама не се знае трябва на гладно да се меря... Ами това е от мен за сега
 Hug Hug Hug Hug

# 141
Еха, добри новини! Браво!
Лейди, стискам палци леко пътуване!
Аз днес имах няколко болезнени контракции, наболява ме ниско коремът и ходих няколко пъти до 00... Надявам се, че моят младеж не се е устремил към финала още - все пак има още време, нека мине рожденият ден на батко му  party023 Пия си за всеки случай Диаспорал, пък да видим.

# 142
Особенно ако се стигне до преносване АГ-тата един вид помагат на тапата да падне, за да тръгне раждането. Примен така стана, макар че не преносвах още, но д -рът каза, че не трябва да чакаме повече от 2-3дни. Е след прегледа ми падна тапата  и контракции имах за малко и толкова. Накрая пак си ми включиха една системка с окситоцин.

# 143
Оф ,тия лекари и форуми и статии...навсякъде пише,че ДО 48 ЧАСА ТРЯБВА да започне раждането от падането на тапата!!! Ай сиктир беее  #Cussing out
Мойто не е било тапа Simple Smile безкрайно щастлива..наскоро преди няколко вечери сънувах,че по бельото си имах доста нацапано кафяво-ръждиво и се бях шашнала...добре,че нямаше нищо!!! #Crazy

# 144
Освен това напоследък ми се вие свят,днес доста време ме държа,но аз упорито си вършех работата!!!
Тия боцкания в гръбнака и кръста и те по 1-2 пъти на ден ги има,а с предната бременност не съм имала такива...хич да не е съвсем си е наближило това раждане,ама...дано устискам  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 145
Привет, да пиша след прегледа:
Споделих за ужасното ми нощно събуждане, но док каза че няма общо с контракции на матката и риск от раждане.
Може би пълен мехур в комбинация с тежестта на бебо... Иначе сме ок.

За магнезия - питах, каза да го пия до 15,10 - тогава ще съм в 38 г.с. пия магнерот - 4х1.

Lady, не се притеснявай за избора на екип. Аз също не смятам, че просто да избереш лекар, когото не познаваш преди това и работата му, е по-добре, отколкото при дежурен.
Моя близка роди в Токуда, всичко си беше ок. Бебата й е на 7 месеца вече.
Аз например съм с избор на лекар, защото от 5 години посещавам мойто АГ и го познавам и му вярвам. Като бонус се оказа, че изражда и това реши въпроса. Но не си избирам просто някой от петима лекари в отделението, които не познавам, а моя си лекар от години. Ако той не израждаше, вероятно щях да съм без избор на екип. Ясно е, че е Божа работа, и никога не може да си сигурен за нищо, така че само стискаме палци всичко да е безаварийно Simple Smile Гледам да се настройвам, че всичко ще е наред, въпреки че съм голяма бъзла и така.

За коплекта за изписване - нашият съдържа боди с дълъг ръкав, блузка и ританка, шапка и ръкавички и едно като олекотена завивка. Води се зимен, иначе имаше и с пеленка.
Иначе съм взела едно зимно одеалце за по принцип, което е с копченца и като се закопчаят прилича на чувалче, ще става и за зимни разходки, и за изписването, ако е много студено. на опаковката му пише baby sac на лорели.

Sa6eva, завиждам ти, че си свършила частта с пералнята. Аз утре това съм замислила да правя, че после ме чака омразното гладене  ooooh!

Лека нощ от мен  Hug

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 00:34 от Късметче7

# 146
Добро утрооо аз днес съм от рано будните  Wink Wink Wink

sa6eva Не е задължително след падането на тапата да започне раждането има мами в ФБ-групата със паднали тапи от преди седмица и повече и нищо не се случва няма раждане няма и разкритие,но има и мами на който им пада тапата и раждането започва след 2 до 6 часа при всеки е доста индивидуално.. Peace

# 147
Добро утро, мами Sunglasses
Аз не съм много от ранобудните. Просто не можах да заспя, след като в в 6 и 30 се събудих  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и очите ми бяха като палачинки  Shocked - аз ги затварям, те се отварят  Sad А така ми се спииииии  Tired Tired

# 148
Добро утро, мами Sunglasses
Аз не съм много от ранобудните. Просто не можах да заспя, след като в в 6 и 30 се събудих  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и очите ми бяха като палачинки  Shocked - аз ги затварям, те се отварят  Sad А така ми се спииииии  Tired Tired

Това ми е нещо познато и аз така затваря ми ги те се отварят и така,но много скоро сънят няма да е същият  Hug Hug

# 149
Добро утро,момичета!!!!Гледам обсъждате тапата,на мен нищо още не ми е падало Mr. Greenиначе само се оглеждам.Никакви симптоми,утре съм на консултация,пък да видим Thinking
Вече си мисля,че все ще съм си бременна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт