Отговори
# 690
Привет,
моите болки тази нощ бяха в прасците. Ужасни крампи цяла нощ. Обръщането от една страна на друга и при мен е изпитание.

За козметиката - Себамед. За сега съм взела шампоан и крем за под пелени. По нататък ще взема и колд крем като започнем да излизаме. Това ми е козметиката засега. Една приятелка е доволна от тази марка, дано е ок за бебо.

Трябва да гладя дрешките, ноооо ще остане май за друг ден.

На мен не ми казват тегло на бебо при прегледите, но от няколко дни кожата на шкембето яко ме сърби, а ритниците са доста яки  Mr. Green

# 691
plod4etata успешно раждане ти желая и една сладка муцунка на финала.
Червеношийке тук също слагат окситоцин, но в крака и само ако не можеш да родиш после плацентата.
Мислех да не ходя да разглеждам болницата, но другата седмица може и да го направя. Тъкмо ще разпитам, че тук има лекар българин - гинеколог, дето искат да ме запознават с него, но все се разминаваме, а после почнах да ходя в Ливърпул на прегледи, та ако той и изражда ще съм спокойна ако е там. Ще видим. Иначе аз и багажа вече си приготвих, за да съм спокойна, че няма да забравя нещо. Rolling Eyes
   На всички родили честито, а на всички предстоящи успех и помнете - всичко ще е наред и трае само 1 ден, не е 9 месеца хахаха bouquet

# 692
Пак ще се ходи в клиниката  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 693
Пак ще се ходи в клиниката  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
[/quote

Успех   bouquet

# 694
Здравейте,скъпи коремчета! Имаме си още едно бебче:) Добрата вест идва от мама plod4etata . Предавам я дословно:
"Имам си малко плодче - Емануил , 3670кг , 51 см, нормално раждане тази нощ в 3.05ч. Много сме добре и двамата. Към 12 ще се кърмим. Поздрави на всички!!!"
Честито на цялото семейство на Plod4etata !!!!! Живи , здрави и безкрайно щастливи!!!!!

# 695
Честито на мама Плодчетата, Да е жив и здрав малкия!   newsm51

Мами, има ли някоя от вас с учестен пулс? Напоследък много ме мъчи Sad

# 696

[/quote
Моя е все между 100-120, изписаха ми Бисогама, но по половин, че ми е много ниско кръвното(без резултат) и смуча Седатиф, по има ефект.

# 697
Честит син,Плодчетата! Да е много здраво,щастливо и обичано малкото ти плодче,а на теб бързо възстановяване.Скоро да се гушкате вкъщи  Hug
Слънце дано всичко се размине с тия бъбреци  Praynig
Ние изкарахме ужасна нощ.Към 3 часа станах до 00 и тъкмо съм заспала и направо скочих в леглото от алармата на магазина срещу нас.Това нещо траеше около 15 мин  #Crazy после дойде и полиция и взеха разни хора да дърдорят,направо ми скъсаха нервите.После пак съм заспала и към 5:30 пак до 00   341uu Сега дремнах за малко,че бях като ударен самолет.
Друго много вълнуващо нещо,което започна да ми се случва от вчера са менструалните болки  Mr. Green Дали няма да ни изненада бебче тия дни  Party

# 698
  • Плевен/Пловдив
Честито на Плодчетата   bouquet  bouquet  bouquet Живо и здраво да им е мъничкото плодче.  smilie=smile3504.gif]

Аз съм с много учестен пулс. Не приемам лекарства просто с дишането го нормализирам. Поемаш дълбоко въздух задържаш поне полвин мин. и после издишаш на части. Пробвай дано ти помогне. Peace

Оф като чета на всички какви са ви големи бебоците, а ние сме само 3.00 кг. и то в 38 г.с. от днес. Хем се притеснявам, хем си казвам само живо и здраво да е. Малката е родих 2.70 кг. , всички казваха, че е много мъничка, а сега на 4 г. е една "ДУНДА" купуваме и дрехи като за 6 г. Joy Joy Joy

Пак ще се ходи в клиниката  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Тази болка е ужасна #Crazy #Crazy #Crazy Пожелавам ти успех. Аз към 7 м. бях с такава болка, която предизвикваше и контракции, знам какво ти е, но всичко ще се нареди - УСПЕХ... Praynig Praynig Praynig

За козметиката ще използвам пак на А-дерма, в болницата я използват при новородените, смятам да продължа с нея.

# 699
Честито, plod4etata. Да е жив и здрав малкия юнак.

За пулса - аз съм с ускорен пулс още от първата бременност. Не ми пречи, не го усещам дори. Но обикновено ми е между 90 и 100, а кръвното ми е много ниско.

# 700
Честито на мама плодчетата!   bouquet Да е живо и здраво малкото плодче и много радост да ви носи! На мама, бързо възстановяване!  Hug

Ани б, се губи нещо...

Да е леко раждането на всички на които предстои или пък раждат в момента  Simple Smile  Hug

# 701
An... Ани  е родила  Анастасия на 7.10 нормално-50/4040 Simple Smile ДОбре са и било неочаквано за нея... ще пише тия дни Simple Smile
Успех на раждащите и Честито на родилитеее,много да сте здрави и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

# 702
Честито на plod4etata bouquet  bouquet Да е жив и здрав малкия бебок  baby_neutral baby_neutral
Izgrqvashto Slance, дано мине тази болка и тези бъбреци да не те мъчат повече  Praynig Praynig Като знам как боли от това, и като добавим бременността...не искам да съм на твое място  Sad
EvElIn_ , аз тези болки ги имам от една седмица, но са такива нередовни  Mr. Green и още няма бебе на хоризонта  Joy Joy Joy Дано пък ти имаш късмет и да те изненада бебчо по-скоро  Grinning

# 703
Благодаря Момичета Обадих се пак на АГ-то каза да изпия 2 панадола и ако не ми помине да му се обада пак и ако не отида нощес във клиниката утре към11:30ч да отида да ме прегледа  Hug Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525

# 704
Slynce,да се оправяш и да раждаш вече,а не за глупости да ходиш по болници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт