ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 388
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Разпиляна във въображението
Не му се опълчват, защото той може би знае за тях неща, които те не искат да бъдат казани на висок глас. Затова се снишават и приемат това, което прави.

# 1 366
мъж който ходи в музей нали знаеш къв е, ако не питай г-н минчев  Laughing

п.с. боя е забрнен в музеите , тай чееее.....

# 1 367
Не му се опълчват, защото той може би знае за тях неща, които те не искат да бъдат казани на висок глас. Затова се снишават и приемат това, което прави.

100%, поставени са в неизгодна позиция една част от тях тъй като искат да скачат надалеч, а той може да ги направи криви

тва си го измислих сега но по логика, може и да е вярно  Mr. Green

въпрос на позициониране, както винаги  Wink Wink Wink

# 1 368
  • Испания

Да ти подаря един правописен речник, що ли?

# 1 369
може, шамар да е, аваната да е

ама не чета хартиени книги, в епуб, пдф или подобен, качи го някъде и дай линка, тенкс  Laughing

ама по добре нещо по яко да имаш за подаряване, речник мн скучно  Mr. Green

# 1 370
Не му се опълчват, защото си мислят, че той като пиар
има връзки по медиите, които да ги сринат.
Мазнят му се, сервилничат му ...а защо ?
Той е бита карта ...има тикове , сърцето му се пръска от злоба и
винаги ще бъде сам .
С такъв човек никой не иска да има нещо общо .

# 1 371
ако искаш да се издигнеш и той може да ти помогне, сакаш да имаш общо с него

въпрос на приоритетиии  Wink Wink Wink

# 1 372
...
В това шоу се толерират педалите. Истинските мъже разрешават споровете не словестно с витиевати и къдрави фрази, а навън, с юмруци! ....
Така решават простите мъже, като нямат мозък да отговорят подобаващо, пристъпват към физическо надмощие и това не ги отличава от животните. Съжалявам, но това не са мъже, а животни.

+1 за Лиляна.
Смешно е някой да решава проблемите си с юмруци. Споровете се решават с дискусии, дебати, диалози и факти. В крайна сметка, в повечето ситуации истината е една. Фактите биха го доказали.
Като се сбият к'во ще постигнат? Наистина ми е интересно как "навън, с юмруци!" се разрешава конфликт.

# 1 373
Тц, няма да помогне никакъв речник!
 tooth

"Споровете се решават с дискусии, дебати, диалози и факти." Точно така, но по нашите ширини  подобни методи се  разбират като п...ски. Виж друго си е да обидиш, да нахокаш, да заплашиш:"такива неща знам за теб,че ако ги кажа..." нищо че може да не са верни, но на теб ще се наложи да доказваш,че нямаш сестра! Така де, понякога , за да те разбере отсрещната страна трябва да й приложиш методите,които тя познава Laughing

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 22:52 от vvi

# 1 374
  • Испания
 tooth

Беше риторичен въпрос.  Wink

# 1 375
  • sofia
Речта на Аръков ми се стори много фалшива. Що декламира така?

# 1 376
 tooth

Беше риторичен въпрос.  Wink
newsm47 добре, де!
1379 smile3532

# 1 377
Речта на Аръков ми се стори много фалшива. Що декламира така?
Да, това не ми хареса, прекалено много патос.По-младите актьори все го раздават тип, който чете Достоевски на свещ в таванското си помещение.
А Минчев какво вика: Това Вапцаров ли е ? Laughing

# 1 378
След това което направи днес Лорда Евгени Минчев гарантира оставането на Мартин Мартинов.Марто има много фенове отвън които го подкрепят .Стани ми жал за Месечков момчето не заслужаваше това отношение. Мартин е силен и ще издържи сте покаже характер но за Наско се съмнявам да издържи на нападките на Лорд Минчев аз му викам свинчев на галено.
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 379
  • Испания
След това което направи днес Лорда Евгени Минчев гарантира оставането на Мартин Мартинов.Марто има много фенове отвън които го подкрепят .Стани ми жал за Месечков момчето не заслужаваше това отношение. Мартин е силен и ще издържи сте покаже характер но за Наско се съмнявам да издържи на нападките на Лорд Минчев аз му викам свинчев на галено.
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Бреееееееей, Линдарева се изгуби. Тц, тц, тц!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт