ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 309
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 60
  • София

След като видя аватара ти, цяла нощ сънувам кошмари.  #Crazy

а бе как така ще спиш и ще сънуваш...нали чакаме ЖИВОТО  Laughing Трябва винаги да има някой буден на пост пред къщата ( пред компа, де)    Ти си разказвача, аз записвача  Joy

За анкетата - ако вярваме на Вулева, феновете на Камелия отдавна са измрели...значи тя си тръгва, но от друга страна, Мартин никога не е имал фенове  newsm78 и също може да си тръгне. Обаче от него може да се очаква нещо да се случи там с Кучкова или ...или не се сещам коя друга, но все пак нещо по-интересно от това, което Кеми може да покаже.

# 61
  • Испания

а бе как така ще спиш и ще сънуваш...нали чакаме ЖИВОТО  Laughing Трябва винаги да има някой буден на пост пред къщата ( пред компа, де)    Ти си разказвача, аз записвача  Joy
...

Скица!  Hug

Свърши ми отпуска. Иначе съм нощна птица и към 23 часа съм свежарка и мога не пред къщата /поради географски причини  Wink/, а пред компа цяла нощ да откарам. Ама...

# 62
...Дъщерята на Данчето колко да е богата......явно е любов

Но е дъщерята на Данчето и отново се говори за безличната и с нищо неизвестна Камелия, освен придобитата известност с това, че беше гадже на Люси. Така че има защо да е с Ивана.

[/quote]
E на запад се извиличт дивиденти от подобни ситуации,в този случай какво печели Камелия,че ще кажат ,че е на еди кой си  гадже ,е и какво от това...

# 63
Маме Hug

Иска ми се Камелия да си тръгне, но предполагам, че все пак има някаква фен база, за разлика от Мартин, който също не изпъква с почти нищо. Това ако предположим, че някой въобще гласува, де. Mr. Green

# 64
  bouquet  bouquet  bouquet

Аз гласувах за Камелия. Надявам се  или тя, или Мартин да напуснат, райски безинтересни са ми.  Peace

# 65
  • София
Скрит текст:

...
Цитат

Скица!  Hug

Свърши ми отпуска. Иначе съм нощна птица и към 23 часа съм свежарка и мога не пред къщата /поради географски причини  Wink/, а пред компа цяла нощ да откарам. Ама...

Hugето ме пак, то и аз съм една не само нощна, а денощна птица...два дена, две нощи пропуснах без сън, но тази ще си легна, защото ЖИВО излъчване, май само на сън ще видиме. С тези проблеми в къщата, кой ще ни даде да надничаме, да преразказваме, пък и записваме видео  Joy ooooh!

# 66
Аз ще съм на пост до към 12:00, ако този час може да се нарече пост, щото май повечето са будни по това време Simple Smile

# 67
  • София
Аз ще съм на пост до към 12:00, ако този час може да се нарече пост, щото май повечето са будни по това време Simple Smile

Няма значение че сме будни ( аз май не съм, щом по сто пъти редактирам ooooh!) но е хубаво всеки да си знае задълженията - ти си избра до 12ч. пожелавам ти леко дежурство  Peace Оооо..я лягайте всички, майната им на тия вътре...те ще си вземат хонорарите, а ние само сенки под очите ще получим за награда  Laughing

# 68

http://pik.bg/нов-скандал-тресе-вип-брадър-тити-папазов-извън-равновесие---напуска-къщата-news230924.html

# 69
  • Испания
Така, де! Ред и дисциплина трябва да има.  Joy

Тити Папазов излезе от къщата на “ВИП Брадър”. Към 16,10 часа той напусна с думите: “Излизам, не мога! Трябва да направя нещо! Повече не мога да стоя тук!”

Тити се раздели с останалите съквартиранти, за да защити каузата си, заради която се включи в риалити формата - да спасява баскетболния отбор на “Левски”. Как е успял да убеди Биг Брадър да му разреши да излезе от къщата, ще стане ясно в изданието на предаването утре по Нова тв. Тогава зрителите ще разберат и дали Тити Папазов се е върнал отново, за да продължи играта си.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4336852

Въпреки всички твърдения, всяка година излизат по един или друг повод. Тити, вероятно, е трябвало да излезе за нещо и ще се върне.

# 70
  • Pleven, Bulgaria

Няма значение че сме будни ( аз май не съм, щом по сто пъти редактирам ooooh!) но е хубаво всеки да си знае задълженията - ти си избра до 12ч. пожелавам ти леко дежурство  Peace Оооо..я лягайте всички, майната им на тия вътре...те ще си вземат хонорарите, а ние само сенки под очите ще получим за награда  Laughing
И не само те ще си вземат хонорарите,еми и продуцентите ще са на печалба,с такива като нас,където стоят до някое си време да гледат сеири.
НО днес минахме без живо.Или наистина,нещо е станало с Тачо и Тити,или просто се опитват да събудят интерес

# 71
Гласувах, че Жени ще си ходи, така искам поне, но дали ще е така?!

# 72
Не гледам , поне да ви чета

# 73
  • София

Излизат разбира се и си изпълняват поетите ангажименти - това е нормално за виповете, защото ако и това им забранят, никой няма да се навие да влезе.

Данчето и Кеми, си направиха концертите, та Тити ли ще го спрат, а ако ревне, а  ooooh!

# 74
  • Pleven, Bulgaria

та Тити ли ще го спрат, а ако ревне, а  ooooh!
Тачо и Уош пак ще тичат да попиват,че са се наводнили  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт