ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 335
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Тачо и Уош пак ще тичат да попиват,че са се наводнили  hahaha

Тачо? Едва ли. Както се разбра, няма да може.

Нещо друго от сп. "За жената", публикувано вчера. Не ми излиза линкът, затова копирам текста:

Калканджиева към Линдарева в едно легло: Извинявай, леко ще ти дам дупе!

Жени Калканджиева и любовницата на мъжа й Зорница Линдарева легнаха в едно легло във "ВИП Брадър".

Всичко започна с припадъка на подпийналата Зорница, която се строполи в краката на Влади Въргала. Манекенката призна, че й е прилошало и от алкохола, защото е пила, но не е яла през целия ден.

Първи да я спасява се втурна Тачо.

„Зори, лошо ли ти е”, обикаляше той със загрижен вид около почти бившата си любима.

През това време Евгения Калканджиева наблюдаваше и каза:

„Не искам да звуча, че не ми е интересно и не съм загрижена, но ми казаха да не ходя. Да не помислите, че съм фалшива. Тачо, ние нали сме семейство, може ли някой да отговаря за едно, другият за друго.”

В същия момент Зорница Линдарева извиси глас: „Ужас нищо не виждам!”

Накрая се стигна до неочаквана развръзка. Тачо прегърна манекенката и я поведе към спалнята, където вече си беше легнала съпругата му Жени. Щом видя двамата, тя стана и помогна на съпруга си да сложи манекенката в леглото им. След това Тачо се оттегли, а Жени зави съперницата си и се гушна в нея с думите: „Извинявай аз спя с гръб към хората, затова леко ще ти дам дупе!”

# 76
  • София

та Тити ли ще го спрат, а ако ревне, а  ooooh!

Хе хе, ама то да попиеш сълзите на Тити, е мисия невъзможна. По-лесно ще им е да евакуират Нови Хан, преди да ги е залял  newsm53 newsm53

А, дааа..и Тачо го няма  newsm78 той пък къде изчезна, та сега и него да го мислим, Уфффф ooooh!

# 77
А, дааа..и Тачо го няма  newsm78 той пък къде изчезна, та сега и него да го мислим, Уфффф ooooh!

Работни анагажименти?  Joy

# 78
  • Испания
НА ЖИВОООООООО

# 79
  • Pleven, Bulgaria

та Тити ли ще го спрат, а ако ревне, а  ooooh!

Хе хе, ама то да попиеш сълзите на Тити, е мисия невъзможна. По-лесно ще им е да евакуират Нови Хан, преди да ги е залял  newsm53 newsm53

И аз го мисля,много ми е чудно.Но никъде няма написано официално за Тачо,както за Тити.ТОлкова да се е напил,че чак да го изкарат,без значение,дали е направил нещо или в болница.Все си мисля,че ще се върне.

# 80
Има живо, аз съм към края на смяната и наистина ще лягам Peace. Те може и хонорарите да си предоговарят с тоя глад и липса на алкохол... Освен това са лабилни и малко им трябва да си подберат чантите.
Лека нощ от мен smile3524

# 81
ИМА ЖИВО и Тити си е вътре !

# 82
  • София

smileys,

Eeeee..едва гледам #Cussing out #Cussing out, а сега трябва да изгледам пак тази част от епизода, защото ТОВА ЗА ДУПЕТО, не съм го чула...тези жълтурници много си съчиняват, но този път може и да не е така, а мен ще ме човърка отвътре, ако не разбера дали са си добавили от тях това за дупето, за цвят на статийката.

ronilaz   bouquet явно ти си застъпила на пост и отговаряш за ЖИВОТО, след 12 часа  Laughing

Това беша... #2gunfire докато заредя записващата програма...и то спря

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 00:09 от Mari_Mar

# 83
  • Испания

smileys,

Eeeee..едва гледам #Cussing out #Cussing out, а сега трябва да изгледам пак тази част от епизода, защото ТОВА ЗА ДУПЕТО, не съм го чула...тези жълтурници много си съчиняват, но този път може и да не е така, а мен ще ме човърка отвътре, ако не разбера дали са си добавили от тях това за дупето, за цвят на статийката.

Аз си мислех, че това списание не е жълто, ама де да знам.

Посипвам си главата с пепел, ако не си легнеш заради мен.

# 84
  • Pleven, Bulgaria

smileys,

ronilaz   bouquet явно ти си застъпила на пост и отговаряш за ЖИВОТО, след 12 часа  Laughing

Има го това за дупето.Първо Ж.каза,че спи с гръб към хората и после това и З.и отговори-няма нищо,аз ще те гушна.
Стига толкова,но поне Тити е в къщата.
Не мога да ги чак повече,без това няма да дадат нищо интересно.Лека нощ

# 85
Мисля, че Линдарева, а не Жени каза, че не може да спи с лице към друг човек и се обърна с гръб към Жени, а тя я й каза: "Нищо, аз ще те гушна" и я прегърна над завивката. Така си го спомням аз, но може и да греша.

# 86
Да даваха го в дейлито , петък за 2 те в ч легло и д..о

Лудото Зоре обясняваше че си сложила силикон в устнитве преди 10 год. и Месечкав и вика ми тия топчета дето ти висят на долната устна какво са .. тук накриво .. и Лудото Зорчи вика ми то ми е на 10+ год. силикона така става след време..
Вулева обясняваше , че нейните усти са с хилурион!
и иии спряха///

# 87
  • София

smileys,

Аз си мислех, че това списание не е жълто, ама де да знам.

Посипвам си главата с пепел, ако не си легнеш заради мен.

Спокойнооо  Hug

щом  ganu6ka каза че го има това за дупето, значи мога да си лягам спокойна  Joy   love001  ама пък като ми е любопитно, дали пак ще дръпнат замалко пердето, да надникнем в къщурката на Брадъра...
още малко ще почакам  Shocked

# 88
  • Обетованата земя
Мисля, че Линдарева, а не Жени каза, че не може да спи с лице към друг човек и се обърна с гръб към Жени, а тя я й каза: "Нищо, аз ще те гушна" и я прегърна над завивката. Така си го спомням аз, но може и да греша.
И аз така го разбрах, докато гледах, но сега като се замисля повече ми се връзва да са с разменени роли репликите, тя Зорито е много любвеобилна, все някой гушка  hahaha

# 89
Подлъгана от живото и аз воайорствам с компютъра в леглото, ама нямааа... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт