ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 342
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 90
Гласувах за Мартин, но май Кемито ще отлети. ..

# 91
  • Варна
Час 1:44-няма живо  Mr. Green
Гласувам за Кеми ТодороФ.
Поправям се, 1:45ч. има живо.В спалнята всички хъркат  Sleeping

# 92
Сценаристите може да измислят в последния момент и 2-ма да бъдат изгонени....

# 93
  • София
Час 1:44-няма живо  Mr. Green
Гласувам за Кеми ТодороФ.
Поправям се, 1:45ч. има живо.В спалнята всички хъркат  Sleeping

Рапорт - ПРИЕТ!  Peace и поздравления за добре свършената работа. Свободна си, да напуснеш поста  Laughing Аз поемам дежурството.

А и се успокоих, намерих това с кой на кого се дупи...Жени на Зори

# 94
  • София

2:04 мин.. някой хъркаше - имаше картина

чу се смеха на Зорито от хола - спряха картината  hit

Явно ще ни пускат да гледаме, само когато никой не говори..хъъъ, че аз тогава да не се ядосвам, че записващата програма, чат пат записва без звук  newsm47

# 95
  • Варна
хъ-хъ
2:14 НЯМА живо
напускам спокойна и удовлетворена   tiptoe

# 96
2:20 - няма живо.
Гласувах за Камелия. Тя е тиха и не знам колко хора ще гласуват за нея.
За сметка на т'ва беше толкова забавна на рождения ден на Аръков. В танците май тя беше най-активна  Grinning

# 97
  • Пловдив
  Много ми се иска Жени да напусне, тези скандали не са в нейна полза.

# 98
  • София

3:44ч. smile3523 докато чакам, сканирах и двата компютъра - вируси няма

и картина няма, но не на компютрите, а от къщата  Wink ама то и да има, аз едва ли ще я видя, очичките ми се затварят...главата тежи, а клавиатурата хич не е удобна за спане, пробвах я без да искам...НЕ става!!!  Laughing

Някой ще застъпва ли на пост доброволно или да посочвам  smile3513

Лека, от мен, а утре ще помислим, как да вкараме наш човек-таен агент  newsm08 в къщата, да предава от вътре, че иначе ще си седиме в информационно затъмнение до края на сезона.

# 99
Добро утро! Мерси за темата! Да поднеса и аз букет, по стар бг-мамски обичай   bouquet  Mr. Green

Мисля, че ще изгонят Мартин, той така или иначе не е показал нищо скандално и интересно в къщата, за да бъде интересен за шоуто. Тези дни не съм гледала дейлитата, но прочетох темата, и май нищо интересно не се е случило. Започва да ми доскучава - вярно имаше пиянски истории и глад, но някак не ми е достатъчно.. Mr. Green

# 100
Добро утро, като чета, май нищо не съм пропуснала снощи, като си легнах рано-рано.
Аз пак да кажа, според мен Тачо и Тити са ги извеждали да играят в "Сделка или не", а не са напуснали къщата.В един от разговорите им се чу, как Тачо питаше Тити дали един по един ще ги изкарват да играят. Предаването се записва обикновено събота и неделя, а с това видео дето го пуснаха във фейсбук, че Тити бил излязъл според мен само дразнят зрителите та да задържат интереса.

# 101
Може да не се обичат/Жени и Зорница/, но все пак сме хора. Напълно одобрявам това което Жени направи, като я прибра в леглото си при положение, че Зорница няма свое.  Peace

# 102
  • София
Гласувах за Камелия Тодорова, безлична ми е.

# 103
Гласувах за Камелия.
Тази сутрин,докато пазарувах и гледам Линдарева лъснала дибидюс на корицата на Уикенд.

# 104
Гласувах за Мартин! Не че ми се иска , но смятам, че него са  "нагласили"(а и нали не е достатъчно ВИП) Mr. Green!
Никой няма да допусне да излети търновската царица-ще се обиди! Mr. Green
Горе-долу същите са причините и за другите плюс сеира,който може евентуално да ни представят.

Общи условия

Активация на акаунт