Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 258
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
И мен ме е страх от среща с кантара Rolling Eyes, затова я отлагам за понеделник сутрин.
А резултатите ще споделя в скрит текст, мнооооого скрит текст Blush

# 466
Аз пък се измерих, хаха и отчитам разлика Simple Smile) и в мерките, и в кантара

# 467
Щом не е в скрит текст, го приемаме като минуси, тоест браво  Laughing Peace

Днес някой прави ли ниво 3? Блещих се известно време на новото упражнение (не преглеждам предварително), та връщах видеото и така... Grinning

Трябва да пишем колективно на Руми, че мноооооооого обичаме жабата, перфектни сме при изпълнението, не почиваме изобщо.... за да не го включва повече!  Grinning

# 468
Хахах, аз го правих, да. Напълно съм съгласна да и пишем за жабата, ама тази с подскок...направо не знам как се изправях..беше ми като бърпи предизвикателството й  ;D

# 469
И за двете тогава. Аз другата по- я ненавиждам Grinning

# 470
  • Варна
...
Трябва да пишем колективно на Руми, че мноооооооого обичаме жабата, перфектни сме при изпълнението, не почиваме изобщо.... за да не го включва повече!  Grinning

Хахах това много ми хареса!  Mr. Green Аз пък магарешките подскоци изобщо не мога да ги правя, а тази коремна преса, която изобщо не прилича на такава ми е абсолютно невъзможна. И все пак нямам пропуск нито един ден от 90 дн.п. Проблема ми е в тиквата - мм, печена, подсладена. Интересно, че сладко изобщо не ме блазни, но тиква, сушени сини сливи.. Embarassed Embarassed Embarassed

# 471
Днес отчитам пълен мързел или с други думи казано почивен ден от тренировки Wink.
Трудно се събудих, трудно се измъкнах от леглото. Друг път скачам веднага, като знам че времето ми е скъпо и в излежаване ще изгубя ценно време за тренировка. Тоя път бая време прекарах на топличко под юргана... и в тялото се чувствах като разглобена. Явно доста съм се натоварила предния ден.

Както и да е - заслужено почивах днес (ако не броим това, че бях на работа 12 часа Wink). Утре ще наваксам с тренировките, а след малко ще разгледам видеото, докато блажено облизвам бурканчето с кисело мляко...

И да си дойдем на думата за яденето hahaha
Днес е последният ми всеяден ден. От утре съм с двата крака в Коледния пост. Ще видим как ще ми се отрази, предвид редовните тренировки. Защото за първи път ще постя и ще тренирам. Мисля да взаимствам идеи от 40 дневния пост на Руми и няма да е зле да наблегна повече на суровите продукти.

Вече се запасих със спанак, киви, мандарини, лимони, ябълки, круши...
И утре предвиждам смути за закуска Grinning. Общо взето утре ще е пълна импровизация с менюто, защото все още нямам никакви идеи. И много ме мързи да готвя Embarassed.

# 472
Аз варя тиква и утре мисля да правя тези мъфини  Crazy

А в момента омитам солидно количество фурми  Joy ooooh!

Смути за закуска ми звучи много незасищащо, правила ли си го друг път?

# 473
Смути за закуска ми звучи много незасищащо, правила ли си го друг път?

Да, дори си спомням, че издържах само с него до обяд. Изглежда е въпрос на навик.
Купих едни мандарини без костилка и мисля ги ползвам целите, а не само сока. Така в смутито ми ще има и значително количество бластни вещества. За по-късна закуска предвиждам и 50 гр. бадеми. Нататък ще видим как ще надвивам на апетита ... Утре със сигурност ще ми е трудно, освен ако нямам достатъчно работа, за да се залисвам Grinning

А фурмите са ми любимите ... "шоколадови бонбони" Joy

Merry. , публикуването на този линк със зарибяващ снимков материал морално те задължава да направиш превод на рецептата  Crossing Arms

# 474
Утре обещавам да преведа, защото сега уча по английски хаха  Joy

Направо като бонибон си влизат тия фурми  Embarassed

# 475
Ок.

Аз съм се отчела с едни мои кексчета в блога с рецепти. Има снимка към рецептата, сметнати са и калориите. Отчитам, че това със сметнатите калории е надеждна "спирачка" против преяждане.

Моите колеги имаха честта да ги доядат днес.
Само един от тях попита дали не са експериментални  Joy

# 476
Всички ли мързелуват днес? newsm78

Аз отчитам втори пореден почивен ден  Mr. Green
От утре - продължавам по ред тренировките.

# 477
Хоп, отичитам го тоя ден 47, ниво 3. След 14 часа на работа и лекции, го направих сега в 11..определено сутрин повече ми харесва да тренирам. Но тренировката още през ден 26 ми хареса Peace

# 478
simpatikonia, познай с какво идвам  Mr. Green

http://detoxinista.com/2013/10/no-bake-pumpkin-tarts-vegan-paleo/

Направих въпросната рецепта, сега мръзнат в хладилника  Whistling

За основата сложих в чопъра:
100 г орехи
2 с.л. кокосови стърготини
50 г фурми (по рецепта са 2 с.л. кленов сироп), може и мед
1 с.л. кокосово масло (може и друго масло)

Сложих по около 15 г във всяка формичка за мъфини, излязоха  11 броя.

За плънката:

Отново всичко в чопъра
Около 300 г тиква
3 с.л. кокосово масло
50 г фурми/може 1-2 с.л. мед
1 пакетче ванилия
канела на око
(По рецепта има карамфил, но нямам, джинджифил не сложих, струва ми се, че ще развали вкуса  Thinking Има и бадемово мляко, но много течно ще стане, не ми хареса идеята Grinning )

Най-отгоре слагат кокосов крем, ноооо аз забърках на кремче:
50 г извара
1 с.л. кокосово масло
1 с.л. кокосови стърготини
1 ч.л. мед

Стана стра-хот-но!  Heart Eyes

Отгоре може да се поръси с канела.

Не са особено красиви, после ме съмнява изобщо да мога да ги извадя от формичката, но ще се изядат така или иначе Grinning

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 11:44 от Merry.

# 479
  • гр. София
Merry, как можа да сложиш такава изкушаваща рецепта за мъфини Crossing Arms Ако не беше сложила снимки, щях да я подмина, ама много добре изглеждат!
Аз пека солени мъфини. Уж ги нагласих да мога да изям един за закуска.
Отивам да направя една тренировка, че иначе ще се изкуша и ще отида до магазина за тиква Crazy

Общи условия

Активация на акаунт