Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 014
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте дами! Включвам се и аз, но без индивидуален режим. Избрах си "протеиновата диета" на Руми и тренировка 3-2015, но 2-ро ниво. Надявам се да има резултати след известно време... А на вас дами се възхищавам,упорити,уважаващи се и който държат на тов, как изглеждат...Искам да ви попитам,мога ли за закуска да си приготвям палачинка от 2 яйца,70-80 гр.овесени ядки, малко шарена сол за вкус и без мазнина на тефлоновия тиган? Доста ме засища, а и компенсира липсата на хляб  EmbarassedБлагодаря ви за отговора.

# 661
Кремка, виж в сайта на Руми какво представляват режимите й. Как си представяте някой да качи поне един ден от режима, не знам Wink
Всяка една промяна е трудна в началото, после ти става навик. Достатъчно е да искаш да се промениш.

Мария, протеинов режим, а 70-80 грама овесени ядки?!  Shocked ooooh!

# 662
Мери,аз сайта с диетите съм го гледала много пъти,тренировките също.И все пак бих искала доколкото мога да се ориентирам в количествата при индивидуалните диети.Проблема при мен е че не мога да стоя гладна.Става ми лошо,отпадналало и в крайна сметка няма да издържа деня на 2 пържоли и 5-6 лъжици ориз  или салата .Помолих, за да мога макар и само от  1 ден да добия  минимална представа за количествата Нали никой няма да му мине през ум че диета може да се прави с един ден от нечия друга индивидуална диета ?

# 663
Щом си гледала диетите в сайта, тогава си имаш на представа, че гладна няма да стоиш  Peace
Спазвала съм нейн режим, в първите дни ми се случи веднъж да съм много гладна, писах й, каза ми какво да направя/увелича и след това такива проблеми съм нямала. Тоест, гладна няма да стоиш. Simple Smile

# 664
  • София
... достатъчно ли е храната, усещате ли глад понякога,има ли междинни хранения или са само 3, трудно ли свикнахте?
Според мен храната е достатъчно, всеки ден има по пет хранения, като междинните можеш да ги "прикрепиш" към някое от основните. Ако изпълняваш точно режима, няма как да стоиш гладна. А като изхвърлиш бързите въглехидрати, няма да ти става лошо и отпаднало.
Аз лично усещах глад единствено за сладко, но то не е глад в истинския смисъл на думата. Поради тази причина свикнах трудно и все още не мога да се откажа напълно от него. По-големият проблем поне при мен беше чисто организационен - тъй като менюто е доста разнообразно, имах трудности с приготвянето на храната за следващия ден.
От безплатните диети в сайта наистина можеш да добиеш представа какво представляват хранителните режими на Руми, както те е посъветвала Мери.
Мисля, че няма да сбъркаш, ако си поръчаш режим, дори и да не постигнеш целта си напълно, ще научиш много полезни неща за храненето ни като цяло.
И не на последно място, Руми е изключително позитивен човек и винаги ще намери начин да те мотивира, ако изпиташ съмнения в себе си или възможностите си.

Но няма какво да се лъжем - за отслабването се иска и голяма доза личен напън, който ние самите трябва да осигурим, никой не може да ни го даде.

# 665
  • гр. София
По празниците си дадох почивка, но от миналата седмица пак тренирам и горе-долу спазвам режима. Забравих да се измеря днес, но май ще го оставя за другата седмица Thinking

Храната в режима е напълно достатъчна, а в някои дни и в повече ми е идвала. Но и на мен ми се е дояждало сладко.

Да се похваля, че имам голям напредък с лицевите опори - мога да направя цели две наведнъж bowuu Е, другите ги правя от колене, ама съм доволна, особено като се сетя колко зле бях преди месеци.

# 666
Първия месец спазвах хранителен режим и правех редовно тренировките, които ми беше пратила Руми. Нямах никаква промяна в мерки и килограми. Второто завъртане нямах възможност да тренирам редовно, но спазвах хранителния режим, с малки отклонения. Ефекта беше поразителен: +5 килограма Joy Joy Joy и съответно 5см на талията. За мен храната е много, изключително много.
Спях режима и тренировките и свалих 3 кг.
Сега мисля да пробвам само тренировките.

# 667
 Shocked
Егати, искам и на мен тая храна в режима да ми идва много  Blush Mr. Green

# 668
Привет!
От вчера тръгнах по пътя към желаната фигура. Започнах тренировките за начинаещи.
Днес цял ден гледах и избирах и накрая реших да комбинирам упражненията с "Протеинова диета".
Обаче имам нужда от вашата помощ.
1. Сутрешното кисело мляко може ли да е с овесени ядки?
2. Как приготвяте яйцата за късната следобедната закуска и колко да са?
Силно съм ентусиазирана и след малко отивам до магазина  Mr. Green

# 669
Ами много ми е. Днес съм яла за закуска овесени ядки със сирене(половин купичка), на обяд 1 филия хляб със сирене и за вечеря 1 купичка супа и кисело зеле. Това или закуска, обяд и вечеря филия с кашкавал или лютеница ми е почти всеки ден храната. 3-4 филии с лютеница не могат да стигнат 1300 калории. В режима имам плодове, ядки, салати,  палачинки, яйца, месо.... По време на режима ми се дояждаше сладко, а обикновено не ям. Малко са ми тренировките. Тях трябва да увелича.

# 670
Нищо не разбрах. Ако си мислиш, че с тренировки ще отслабнеш - успех.
Ако спазваш количествата, които са дадени в режима, не би трябвало да имаш проблем.

# 671
Аз не съм спазвала режими, нито съм следвала стриктно някоя от примерните диети на Румяна. Ползвала съм ги само като ориентир - кои храни и  какви количества от тях са препоръчителни.
От режимите разбрах, че досега съм се хранила с големи количества и много калорични храни... Няма нужда да давам конкретен пример, но трябваше доста да редуцирам количествата, а някои храни съвсем да забравя.

Истината за мен е, че не съм особено дисциплинирана и са ми слаби "ангелите" щом става дума за храна Blush. Трудно мога да си наложа да ям нещо определено (по план), без това да ме стресира. Затова предпочитам да спазвам умерен начин на хранене, който да следвам постоянно и много рядко да допущам някои сладки или солени "отклонения" Grinning.

Все пак, за да се удържам в релси задължително броя калориите. Това ми е най-удобнният начин  да преценявам количеството и качеството на ежедневната храна. Освен това този медод ми дава известно усещане за свобода - мога да ям това, което ми се яде, разбира се при условие, че не надвишавам допустимите калории за деня.

# 672
Ами спазвах количествата, даже не съм правила и заменки.

# 673
  • София
... +5 килограма и съответно 5см на талията.
Това е изключително интересно. Какъв беше коментарът на Руми? Щом ти е била мното храната, не те ли посъветва да я намалиш?
И на мен ми се иска храната да ми е много  Tired

# 674
Според мен  M_BR трябва да обърне внимание не само на количеството, но и на това колко здравословна е дадена храна. Да, 3 филии с лютеница на ден са по-малко калории, но в дългосрочен план са съвършено недостатъчни на организма и на набавят всички необходими неща.
Според мен е добре да се консултира с Руми и щом храната е много, тя може да се намали, но е важно за се запазят здравословните пропорции!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт