Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 027
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Само минавам набързо да ви изчета.
Днес не отчитам нищо освен 2 ден от МЦ. Довечера ме чакат много ядене и танци (мисля това да го отчета за 1 тренировка Party). Утре сутрин, ако се измъкна от леглото навреме, мога да спретна и една тренировчица.

# 646
  • Варна
Привееет:)
Само да споделя, че Руми е качила плана до края на 90дн.
Някой знае ли какво точно е лост с фиксирана тежест 15кг?

# 647
И аз се чудя, но от разгледаното в интернет може би ще е нещо подобно на това.
Руми писа, че ще покаже и обясни, чакам и аз да прочета. Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 14:38 от Barbabeau

# 648
  • София
Колко назад е отишла темичката ...
2 нови тренировки от Руми
http://fitnesinstruktor.com/

ще пробвам едната утре, но май няма да е с 5 кг.гири  Flutter
Много се радвам, че продължава да снима и след 90 ДП  Hug

# 649
Колко назад е отишла темичката ...

Да бе, и аз не мога да повярвам как хората си звършиха 90ДП, без да дойдат да се похвалят тук с фанфари. Shocked

Ето, например аз bowuu Laughing приключих днес. newsm18

Много съм доволна от себе си и съм изключително благодарна на Руми!
Радвам се, че има вече нови тренировки. Ще пробвам и други тренировки от интернет, но със сигурност ще продължа и занапред с Руми. Нямам търпение да видя и йогата, която ще споделя...

Относно резултатите след 90ДП, нали си знаем, че кг не важат Wink, а така и не успях да се самоизмеря прецизно с метър, та споделям нови дънки с 2 номерации по-малки и като цяло по-хармонично тяло. Grinning Моята структура е да трупам нагоре - ръце, гръб, корем. С предишните мерки панталоните ми бяха добре на крака и дупе, но вечно ме притесняваха на талията, а след 90ДП съм два номера надолу и всичко пасва точно.

# 650
Aз да си призная още не съм се измерила финално, защото и по-късно се измерих, след като го започнах. Но отчитам..намалени мерки и плочки на корема, хахаах. Чудех се няма ли да качва нещо за утре, защото все пак каза, че започваме от 5-ти- ето, че е качила Simple SmilePeace

# 651
И аз дебна от няколко дни за нова статия Grinning, но съм пропуснала тази новост. Табата - супер!

Приключих предизвикателството в срок, макар че имам няколко пропуснати тренировки - най-вече от тези, които се повтаряха. Резултатите - няколко кг по-малко и много сантиметри надолу. С две думи - считам, че след 90ДП имам ново тяло. Е, моето си е Grinning, но по-стегнато и доста по-силно. Най-много се радвам на това, че успях да направя тренировките ежедневие. Имах колебания с какво да продължа по-нататък, но вече не се колебая - Румяна е моят треньор (поне на този етап). Сега съм се заела да изиграя всички нейни тренировки, които са качени в интернет и да подобря техниката си на изпълнение. Разбира се, ще следя и всичко ново, което тя публикува.

# 652
Здравейте, дами,  bowuu
(не "видях" мъже, докато преглеждах темата Simple Smile

Включвам се при вас, приела новото 90-дневно предизвикателство на Руми.

Имам неин режим от началото на декември, но нещо не успях да издържа заради твърде натоварения и празничен месец.
От днес поставям Новото начало - хранителен режим и тренировки.
По принцип тренирам след работа - между 17.30 и 19.30 часа.
Опитах да правя упражненията сутрин - от 05.30 (само тогава мога преди работа), но нещо не ми се получиха нещата, стана ми лошо (може би ми падна кръвното).

Браво на приключилите предизвикателството и успех на продължаващите  jump

# 653
Днеска започвам новата и програма- отчитам ден 1 - сила. Много хубаво ми дойде тренировката и

# 654
Дилянка, повече от сигурна съм. Всичките й тренировки са хубави Grinning.

Аз нали съм от по-нетърпеливите, не дочаках новата програма и се заех планово с други нейни тренировки. Засега мисля да продължа това, което съм започнала, но ще хвърлям и едно око на новите й публикации. Сигурно ще се правят на по-късен етап - още повече щом са и хубави.

Все пак колкото и енергия да има, човек не може да изиграе всички тренировки на света, нали? Поне не едновременно Joy Joy Joy.

# 655
Отчитам ден 1 от предизвикателството, ниво 2,
7 км ходене и прилично (но не идеално) хранене.

# 656
  • София
Леле, страхотни сте! Аз се залежах по празниците, тази седмица продължавам оттам, докъдето съм стигнала и следващата седмица ще се измеря най-накрая!

# 657
Здравейте и за много години Wink
И аз да се похваля със завършено предизвикателство. Направих последната тренировка в неделя и се метнах веднага на новия седмичен план. Йогата на Нора е убийствено яка. Не съм вярвала че мога да се изпотя така добре от йога. Изводът е, че съм голямо дърво и имам многооо да работя за гъвкавост Simple Smile Започвам годината много мотивирана и с положителни емоции, че старата година не завърши по най-добрия начин за мен.

# 658
Изводът е, че съм голямо дърво и имам многооо да работя за гъвкавост Simple Smile
И аз така  Joy Ама правих мъжкия вариант Grinning тоя си е направо фокусник.

# 659
Здравейте момичета:) Имам доста кг за сваляне (  поне 18 )и след като опитах доста диети с временен ефект сериозно се замислям да си поръчам индивидуален режим.Спрях се на Румяна Илиева.Бих искала да помоля момичета ,които спазват индивидуален режим да споделят достатъчно ли е храната, усещате ли глад понякога,има ли междинни хранения или са само 3 ,трудно ли свикнахте? ако може напишете само 1 ден от режима си за да се ориентирам в храната като количество.Знам че за всеки е индивидуално,съобразен с храните които предпочита,но все пак мисля че ще добия някаква представа дали бих могла да издържа .Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт