Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 193
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Aty, нали тренираш с Румяна, толкова много упражнения има със собствено тегло Simple Smile

Винаги ми е бил странен този въпрос, при положение, че се тренира с треньор/инструктор, който ти показва едва ли не само такива упражнения Simple Smile

клекове
напади (напред, назад, настрани)
български клек
(от тук следва да включиш подскоци, примерно)
пистоли
лицеви
мечешка опора
раменна преса
кофички
набиране на маса или врата, дори под стол (да, изпробвано) Grinning
и като казах стол - подскоци от земята върху стола, качване на стол с редуване на краката
скачане на въже без въже
бърпита
подскоци ляво-дясно, напред-назад
подскоци звезда
от клек подскоци напред, назад

Пусни си няколко тренировки от предизвикателството и си запиши упражненията без тежести, дори да има тежести, може да са без Simple Smile (изключваме гребане).

# 631
Румяна ни научи на разнообразие, а гледам че и в новата програма след Нова Година ще има различни видове тренировки, вкл. и йога. Предполагам, че няма да й изневеря Grinning.
Току-що прочетох новата статия с новия план. Звучи просто супер!!! Много исках да вкарам йога, но покрай 90ДП нямах време, а с клипчета, подбрани от Руми, вместо сама да ги проучвам и търся, ще е чудесно. Браво на Руми! Heart Eyes

# 632
Merry, благодаря ти   bouquet
Наистина като се замисля има токова много упражнения ,които мога да правя,дори се сетих за още някои.  Simple Smile

# 633
  • София
Ало, да не запразнихте? Скромно отчитам ден 23 - HIIT. Първоначално ме озадачиха 20-секундните интервали, които ми се сториха къси, но пък наблегнах на чистото изпълнение на упражненията и се получи доста добра тренировка - както ми беше студено, кръвта екстра ми се раздвижи.

Все повече изоставам от темпото на предизвикателството и момичетата, които го играете, но продължавам да се надявам, че за 40-тия ми рожден ден догодина ще съм успяла да преборя (поне)  повечето от натрупаните глупашки килограми.  Whistling

# 634
Надявам се, че всички, които започнаха 90ДП продължават с тренировки, но вероятно се отчитат само в другата тема Grinning. Няма лошо. Лично аз се чувствам вече част от Голямото трениращо семейство (така наричам момичетата в другата тема). Мисля, че Румяна искаше да постигне точно това - повече хора да започнат да тренират и да направят тренировката част от своето ежедневие.

90ДП вече е към финала.
Сигурно е време за резултати, но пък от едно известно време забелязах, че ми замря интереса към теглене и мерене. Едно, защото вече отдавна влизам в старите си "слаби" дрехи, и второ, че видимо забелязвам промени по тялото си - форма и степен на стегнатост. Но се убедих и в друго, че само 3 месеца не са достатъчни за едно добро и окончателно оформяне на тялото. И след края на Предизвикателството ще продължавам да се предизвиквам към още и още промени Peace.

# 635
  • София
Нещо темичката позамря ...
Отчитам ден 78. От няколко дни ми се налага да тренирам в правоъгълник 120х150 см. и нещо не ми спори. Често трябва да модифицирам упражненията заради ограниченото пространство и постоянния трепет да не си джасна главата в скрина изобщо не подхранва ентусиазма ми  Laughing
Обаче преди малко се сетих, че Руми има упражнения за малко пространство, ей тия
https://www.youtube.com/watch?v=LJ2KV_XRr8w
и най-вероятно ще си карам с тях или ще си направя програма с по-малко подскоци и размахване.
Ама направо е страхотно това момиче, как за всичко е помислила  Hug

# 636
И аз съм тук, макар и малко поизостанала - днес правих 72 ден. Някакви болести ме настигнаха и сега за капак на всичко, точно преди празниците трябва да оперирам зъб, та ми е едно никакво. Иначе никакво спиране с тренировките  Peace 

# 637
  • гр. София
Аз си тренирам и горе-долу спазвам режима. Тази седмица отчитам -1 см от ханша.
Станаха ми едни стари дънки. Изкарах едни, които са още по-малък номер и дано до февруари да влезна в тях Party
Предлагам тези овесени крекери. Много са вкусни! Направих ги само с вода и заместих чедъра с кашкавал.

# 638
Тия от бон апети такива вкусотии имат...  ooooh!
А вчера на каква (друг сайт) вкусотия точих лиги  Laughing Ето, да не съм сама: http://purelytwins.com/2012/12/14/peppermint-dairy-free-raw-cheesecake/

# 639
  • София
Тия от бон апети такива вкусотии имат...  ooooh!
Подкрепям. Макар че един булгур с гъби готвих миналата седмица - булгурът ли беше гаден, не го сготвих добре ли - едва се ядеше. Но аз досега не бях яла булгур, така че може просто да си е гаден.

# 640
така че може просто да си е гаден.

Не искам да казвам нищо за твоят булгур, но по принцип ние доста ядем и бих казала, че е доста вкусен, аз го предпочитам през ориз дори  Grinning  Peace

# 641
  • София
бих казала, че е доста вкусен, аз го предпочитам през ориз дори
Възможно е, и други са ми казвали, че е много вкусен. Вероятно проблемът е или в моето готвене, или просто не обичам булгур  Laughing Трябва някой друг да ми сготви, да са направя сравнение  Whistling

# 642
Като правих булгур с гъби също не ми хареса много, особено като престоя. Мисля, че булгурът се разкашква повече или си има някаква техника на готвене Simple Smile.

# 643
Мери... Crossing Arms как може да постваш такива работи, хаха. Аз снощи уважих сладкиша на мама..подобаващо, но днес отчитам ден 79 (повторение на 67) и..омлет с авокадо, никакви сладки не искам да виждам и пробвам  Joy

# 644
Аз трябва да имам и забрана в магазините да не купувам фурми..  Laughing
Ще го пробвам това розовото в най-скоро време Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт