Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 198
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • пловдив
Благодаря за отговорите! Продължавам с тренировките пък ще видим,да се надявам ,че ще има положителен ефект.Някъде в сайта на Руми бях,чела ,че това увисване може би е свързано с подкожни мазнини и трябва да се чистят.Аз забелязвам положителните резултати,но в зоната на бедрата може би е най- бавно при мен.Корема винаги ми е бил плосък,макар и без плочки,тъй като преди да родя не тренирах,сега обаче,малко или много ме дразни тази кожа и се чудех дали изобщо може да се стегне,не е болка за умиране,но все пак като се видя и не съм много удовлетворена от гледката... Аз минах тренировките от "умирай трудно', сега съм на 1-ви месец в клуба за напреднали,но се чудя с какво да продължа,гледах тренировките за стягане  сториха ми се  доста трудни,но ще разгледам и другите пък ще видим...

# 616
# 617
  • София
Само да се похваля/оплача, че след ден 64, който правих в понеделник още съм с мускулна треска на бедрата.  А като направих тренировката бях изненадана, че ми се получи прилична и даже реших, че Руми е свалила леко летвата, защото беше обща за ниво 2 и 3  Grinning
Това ми е най-силната МТ откакто карам 90 ДП.

# 618
Това ми е най-силната МТ откакто карам 90 ДП.
Най-силната? Наистина? Grinning Значи на предните не си се раздала Wink Имаше доста по-сериозни тренировки или не толкова, може би, но хванах по-силна МТ, даже къде-къде По-... Grinning И след тази имам на дупе, но в никакъв случай не е силна Simple Smile

# 619
  • София
Точно защото и аз помня доста по-трудни тренировки, а тази я оценявам като средна се учудих така  Grinning
А пък на краката изобщо много рядко се случва да имам МТ, повечето пъти е на хилавичкия ми гръб и ръце  Simple Smile

# 620
  • София
Ден 67, бреей че дълга тренировка. Утре ще направя макс 20 минутна да не вземе задникът ми да стане прекалено прекрасен  Grinning

# 621
44 минути без загрявка-дългичко си стана

# 622
Утре ще направя макс 20 минутна да не вземе задникът ми да стане прекалено прекрасен  Grinning
Joy
Аз утре направо почивка. Пазя се от същото!! hahaha

# 623
Да се отчета и тук.
Направих Ден 67, ниво 2 - с известни съкращения в броя на повторенията Wink. Иначе тренировката ми хареса - щом е за д-то. Надявам се да съм с МТ утре, макар че старата МТ на ръцете и раменете още не ми е отшумяла съвсем. Мисля, че се натоварих добре, без да прекалявам.

# 624
Ооо и аз утре ще почивам задължително!

# 625
Утре ще направя макс 20 минутна да не вземе задникът ми да стане прекалено прекрасен  Grinning
Посмях се рано сутрин  Joy Joy Joy
Аз съм на 66 днес... що толкова окъснях с тренировките, не разбрах. Кога стана петък? ooooh!

# 626
А аз хвърлям едно око на днешния Ден 68.
Тази тренировка вече сме я играли, доколкото виждам. А и според коментарите ми под публикацията, явно ми е харесала много Hug. Мисля да я изиграя утре в 05.00 - живот и здраве. "Топене на мазнини" - това звучи много добре, но "30 минути" - определено няма да имам време да изиграя цялата - максимум 20 минути ще е (ако не се излежавам много след събуждане Wink).
Явно ще има селекция на упражненията newsm78

П.П. Прегледах упражненията - много подскоци, много нещо... Няма как да се пропусне кардиото newsm78 Ако действам избирателно само ще омундаря тренировката. Чудя се дали не е по-добре да повторя Ден 67 и да затвърдя МТ на д-то  Crazy?

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 12:28 от simpatikonia

# 627
Момичета разбрахте ли за новината,тамън се чудех след предизвикателството с какво да продължа ,а днес Руми във facebook  е споделила ,че след нова година от 5.01 продължаваме с тренировките newsm39 Много се радвам и се извинявам ,че така връхлетях в темата Simple Smile
Тренирам с вас редовно ,но не отчитам защото мерките и теглилките ми намаляват мнгооо бавно.

# 628
Днес отчитам Ден 71, ниво 2.

atyty , вече има публикувана и нова статия в сайта й Peace.
90 ДП свършва на 26 декември (а аз си мислех, че ще е до 29 декември).

Мислех да почвам след Нова Година шреда на Джилиан, но ще изчакам засега. Може да го изиграя в паузата до 05 януари, тъкмо да видя дали ще ми допадне. Там тренировките за 10 дни са едни и същи, което се съмнявам да ми допадне. Румяна ни научи на разнообразие, а гледам че и в новата програма след Нова Година ще има различни видове тренировки, вкл. и йога. Предполагам, че няма да й изневеря Grinning.

# 629
Simpatikonia,благодаря ти ,чудесно е че ще продължиме с Руми ,а ни чака и голямо разнообразие.

Момичета,дайте съвети как може да се тренира когато сме на гости по време на празниците и не разполагаме с никаква екипировка ( постелка,гири,маратонки). Освен клекове,напади какво друго може да включиме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт