Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 194
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  Записче и от мен.Аз няма да се включвам в предизвикателството,защото съм на първите 6 седмици с гимнастика и съм на режим от 01.09.2014.Ще си продължа с моя.А и моят замина в командировка за дълго и ще си е предизвикателство да се справям с задълженията на майка и баща с две деца-ученици и без помощ от никого/нямаме баби и дядовци при нас/.Но на вас пожелавам успех и ще чета с интерес.

# 91
Здравейте
Аз днес се опитах да правя Ниво 3 но не можах да издържа. Минах на ниво 2 и ми беше супер - много добре се чувствам. Придържам се и към хранителен режим, а и събирам точки, макар че аз по режима си имам така или иначе един свободен ден седмично, та няма да ги ползвам - ако на някой му трябват мога да му дам моите   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 20:22 от Вяра - А

# 92
Вяра, бъди все така щедра Grinning току-виж си останала на - Grinning

На мен днес фитнеспала може да ми каже "алоууу, вчера не яде, днес ще се пръснеш Grinning Grinning ама така е, с ядки калориите се вдигат без да усетиш, а мога да ги хрупам до утре. Само 50 г орехи съм изяла де, не съм прекалила Grinning
И нямах време да тренирам Sad утре.

# 93
  • София
Айдее, отбелязах се с ден 1 от предизвикателството. По-лекото ниво ми е точно, но много от упражненията не са ми познати и не ги изпълнявам чисто. Като времетраене също ми е перфектно - половин час.
Много ми харесва лилавата стая, но не ми харесва, че Руми говори на английски - няма емоция в гласа й, липсват ми нейните "Стегни корема, стягай!... Усмивка!" - все едно ми говори лично на мен. Ама какво да се прави - трябва да се глобализираме ...  Tired

# 94
Отчитам се с тренировките от трето ниво за днес. Втората тренировка е направо убийствена! След втората минута буквално се търкалях по пода  Mr. Green От вчерашната тренировка имам мускулна треска на задно бедро, утре усещам как ще ме болят и раменете. Определено тренировките са предизвикателство за мен, още повече, че повечето упражнения са ми непознати. Утре по план почиваме ли, или чакаме тренировки?

# 95
Румяна е писала, който е Робокоб днес, да прави само 20- минутна аеробна. Аз имам яка мускулна треска навсякъде  Mr. Green Но ще си направя тренировката за деня, че от петък до вторник едва ли ще имам възможност да тренирам и поне да ми е чиста съвестта  Crazy
Иначе, относно почивките- важното е да се тренира 5 дена в седмицата, пък всеки да си почива когато и както прецени. Така го разбрах и така смятам да процедирам аз  Peace

# 96
Аууу, робокоп от Ден 2 ли? Значи днес задължително трябва да го пробвам Grinning

# 97
Аз още след първия ден имах МТ  Mr. Green
А не е да каже човек, че не съм тренирала и преди това  Crazy
Пробвай и ти и кажи после как е било при теб.  Laughing

# 98
Аз след ден 1 нямам, ама след 2 докато се отчета имам или нямам, ще минат 24 часа, че аз със закъснение усещам ефекта на тренировките  Joy

# 99
  • Русе
Аз днес се метнах на ниво 3. Упражненията са супер, обаче това да правя 60 сек лицеви опори без прекъсване не знам дали ще ми се случи в този живот  Grinning Вече започвам да усещам мускулната треска Simple Smile
Видях, че сте коментирали за почивките. Аз мисля да почивам сряда и неделя. Така ми е по-добре, защото предпочитам поне в един от дните (събота) да не ставам рано, да пия едно кафе преди това и да имам повече време за тренировка. Да имам време да се раздам, така да се каже  Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 09:51 от MarryPG

# 100
Преди и след тренировката ядете? Видях, че Руми препоръчва поне 2 часа преди тренировка да е хапването, за да не ни е тежко, но аз ям 20 мин някъде преди тренировка и се чувствам ок. След тренировка не ми се яде. Пия вода и си пия чайче.

# 101
Merelenda, предполагам, че ни питаш дали ядем преди тренировка? Аз трябва да имам поне 2 часа след хранене, за да се метна на тренировката, иначе ще имам дежа вю с храната  Laughing След тренировка дори съм яла и веднага, преди банята  Blush Grinning

# 102
Изяла съм думите.  Embarassed Имах предвид дали преди или след тренировка хапвате и спазвате ли някакви часове интервал между хранене и тренировка?

# 103
  • гр. София
Аз по принцип тренирам сутрин на гладно. Ако ми се наложи следобеда да тренирам, се старая да имам поне 3 часа от последното хранене, иначе ми става лошо. Максимум до 2 часа след тренировка ям.

# 104
Аз по принцип тренирам сутрин на гладно. Ако ми се наложи следобеда да тренирам, се старая да имам поне 3 часа от последното хранене, иначе ми става лошо. Максимум до 2 часа след тренировка ям.

И аз така.
Тъй като в момента не работя, сутрин донякъде изцяло разполагам с времето си. Пия кафе, конска доза, зяпам тиви, чета си из нета, като се почувствам напълно осеферена и в кондиция, тренирам. Сега това ми отнема около 1 час средно след ставането, понякога- повечко. Laughing Но- тренирам на гладно, пила порядъчно количество кафе, напълно разсънена. След това веднага си правя протеиновия шейк с пасиран плод вътре, пия, взимам душ.
Ако тренирам следобед /случва се крайно рядко/, гледам да е като усетя, че започвам да огладнявам, или поне 3 часа след последното хранене.

Общи условия

Активация на акаунт