Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 000
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Момичетааа, записвам се в новата тема със срам  Embarassed Няма да мога от днес да започна предизвикателството
Скрит текст:
заради първи ден от МЦ, ужасни болки, главоболие и избиващ мъдрец, заради който не мога да се храня много-много. Така ме е яд!  #2gunfire
Тренировките са трепач, нямам търпение утре да ги мятам, ще следвам ниво 3. Мисля да приемам около 1800 калории, толкова съм си ги смятала преди, а от няколко дни ги въвеждам и във фитнеспал. Това, за да видя ориентировъчно как се движа с тях, защото се храня по Зоната и ми беше интересно блоковете ми там на колко калории се равняват, но си идват към 1800, така че съм спокойна  Sunglasses

# 46
  • Русе
Ей, момичета, ентусиазмът ви е заразен. Много ви се радвам Simple Smile При мен началото на Предизвикателството съвпадна с местене в нова квартира. До тази сутрин нямах интернет, по пода има тенджери, куфари, и т.н., гирите и постелката ми са затрупани някъде...Започнах с фалстарт Embarassed Но от другата седмица (или още от края на тази) се включвам и аз активно. Мисля за всеки 3 дни с повече ходене пеша да си давам по 1 точка + още 2 за събота и неделя без угощения. Така всеки понеделник мога да си хапна 50гр шоколад, ако съм стриктна. Сигурна съм, че до Нова година всички ще се справим  Hug Сега отивам да прегледам тренировките и започвам да се настройвам.

# 47
Пф, мен тоя фитнеспал всеки път ме убива... Сметнал ми е, че трябва да приемам към 1600 калории, обаче да се убия никога не мога да ги направя. Макс връзвам на ден по 1400. Или аз не избирам правилните храни, или не знам.. Егасиму.
Храня се по режим на Руми, да отбележа.  Rolling Eyes Днес съвсем съм го окъсала - 1000. Предварително въвеждам храните в началото на деня, нямам прегрешения.  Laughing

# 48
Направо ви завиждам на тия, дето не можете да си стигнете зададените калории, как го правите тоя номер - забравяте да ядете ли, какво? Света да изчезва, аз ще съм човека, който ще си търси храна  ooooh!

Хайде и аз направих предизвикателството и се предизвиках с 2-ри дубъл първата тренировка - ниво 3, тоест общо 25 минути, доволно  Flutter Crazy

# 49
Има нещо гнило в цялата работа, казвам ти!  #2gunfire
Сума нещо имам да изям днес и 1200 калории?  Thinking Crossing Arms

# 50
  • София
Леле, тази тема ще се спука по шевовете от мотивирани хора - само така  Mr. Green

Аз още не съм тренирала, след малко, мислех да се пробвам с ниво 2, ама думите на Птиците ме наритаха и ще се мятам направо в дълбокото с ниво 3.  Laughing

До момента си спазвам точките в списъка, добавих даже и нова, но тя влиза в сила от утре.

Аз също съм много възхитена и респектирана от Руми. Това, което тя прави е изключително уникално за нашите ширини. Отделно прегледах видеата и си личи, че върви напред и то в правилната посока! На мен това, че е снимано на АЕ не ми пречи, по-скоро нейните тренировки на български ми бяха изключение, а не правило.

Изключително съм мотивирана, искам промяна, не в смисъл на физическа активност, а по-скоро в отношението ми към храната. Аз няма да си броя калориите, защото го правих наскоро и се побърках, не е за мен, стресира ме. Решила съм какво и кога може да се яде и е здравословно, няма да си ограничавам порциите за сега.

# 51
Направо ви завиждам на тия, дето не можете да си стигнете зададените калории, как го правите тоя номер - забравяте да ядете ли, какво? Света да изчезва, аз ще съм човека, който ще си търси храна  ooooh!

А, баш Simple Smile Ако не съм по режима или около него мога и 3000 калории да мина  Embarassed

# 52

А, баш Simple Smile Ако не съм по режима или около него мога и 3000 калории да мина  Embarassed
Ами да, колко са те 3000 калории, ей на, ей сега съм ги направила  Joy Тц! Сериозна съм катоооооо.... войник  bowuu Laughing Че и чисто кафе пия, какво е онова сладкото 3 в 1...  Mr. Green

# 53
1 точка за теб.  Joy smile3535

Аз съм скромна и ще се метна на 2, пък ако не се разпадна към края мога да разгледам нещо от 3, знае ли човек.  newsm56

# 54
  • София
А я споделете как ще си водите точките? Аз мисля да си направя една екселска таблица, да въвеждам и изядената храна, направените тренировки и да следя килограмите и мерките. Само ми е трудно да си я "подредя" в главата как да изглежда.

# 55
Момичета, вие сте в добра спортна форма, движите се много. За сравнение и дума не може да става.При мен е имало дни, в които движението ми е било да отида до хладилника  Grinning.
Сега много пот се лее, но съм си доста кекава и ще напредвам бавно. Поне в храненето да съм стриктна, щото едва ли горя кой знае колко калории с тренировките.

За моя неособено активен физически живот програмата ми прецени 1600 калории дневно.
Трябва да имам на ден калориен дефицит от 400 калории (задала съм си цел да стана от 57 - 50 кг, т.е. 7 кг имам да свалям по програма-макс). Така че храненето ми не трябва да надвишава 1200 калории.

Реших да си планирам храненията от предния ден - така няма отклонения по "трасето".
Вчера не можах да реша само какво ще вечерям днес, но сутринта добавих вариант и за вечеря.
Включила съм си и любимите изкушения - вариант с диня и вариант с печена царевица като допълнителни хранения (зависи от това кое ще ме изкуши повече). И днес съм заковала на 1200.
Не ми дотежава да броя калории, а и ми е спокойно, защото съм наясно какви ги върша.

Не знам как е при вас, но аз от няколко дни час през час си пощипвам кожните гънки тук и там в проблемните зони, за да следя как вървят нещата hahaha
Иначе според сантиметъра талията ми не е мръднала и с милиметър. Thinking

# 56
Аз си поправих данните и ми извежда 1800 калории, доволна съм  Grinning зеленчуците няма да ги въвеждам, но ми се струва, че много малко калории съм поела за закуска и за обяд  Thinking нещо нямам вяра на фитнеспала от първия ден още Grinning

Аз килограми няма да следя, депресиращо ми е Simple Smile

# 57
Единственото нещо, което твърдо знам, че няма да правя (дълго) е да ползвам този myfitnesspal - няма такава досада, пък и всичко е толкова по чужд стандарт, че изобщо не го намирам акуратно Simple Smile На око ще я карам според наученото от режима на Руми  Peace

# 58
Списъкът на myfitnesspal  е отчайващо беден - като рафтовете на соц-магазините (който си ги спомня) Grinning

За обед исках да сметна салатата ми от морков и цвекло. Оказа се, че изобщо няма цвекло в списъка GrinningЗа другите неща изобщо няма да коментирам.

Колкото да се ориентира човек - става, но особена точност едва ли може да се постигне.

# 59
Радвам се тогава, че не само аз не му вярвам Grinning ще видя как върви няколко дни и може да си спазвам направо режима от Руми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт