Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 006
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Лелеее, каква навалица Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile

Отчитам се със загрявка, освен развъртането на ставите, 12-минутната аеробика, която пази коленете - това си е чисто моя прищявка, просто съм пристрастена към разгряването с тази кратка тренировка.
После всичките 4 клипчета от ниво 2, като последното го изпълних 2 пъти.  Hands Clap 
Не бих казала, че ми беше лесно, цялата ми фланелка и клин са подгизнали, но бих могла да се справя и с мааалко по-трудно. Мислих, мислих, но засега няма да се мятам на ниво 3, понеже все още имам слаби места (не мога да правя истински лицеви опори Close) и реших, че няма смисъл да се изхвърлям, щом не мога да изпълня дори и едно пълно повторение от толкова базово упражнение като бърпи с лицева опора. Peace Ще карам на ниво 2, а след Нова година ще завъртя ниво 3, нещо такова си мисля.

Относно записите на английски, не ме дразнят чак, но определено ми харесва много повече, когато говори на български. Peace Най-готино би било, ако си записва нормално на български за сайта фитнесинструктор, а за другия сайт, който цели по-широка публика, някой друг (с по-добро произношение;)) да ѝ ги дублира на английски. Но може би е много сложно, не знам.
Както и да е, това съвсем не е най-важното. Голямо браво на Руми, чудесно е всичко и сме на линия! Simple Smile

Simpatikonia, пробвай да потърсиш липсващите продукти на друг език.

Аз броя 1400 Кал/ден в майфитнеспал и там съм желязна. Нямам никакви поводи да си подарявам точки, тоооолкова пък да съм изрядна Laughing, но много ми хареса идеята на Мери от снощи за по-ранното лягане. Аз съм нощна птица, ама от най-нощните и цял живот се мъча да се дисциплинирам малко.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 15:31 от Barbabeau

# 61
леее, колко сте бързи, не успявам да Ви настигна.
Успехи и много доволни след 90 дни

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 16:55 от petiasd

# 62
Здравейте
И аз се записах в предизвикателството. Днес тренирах Ниво 2, но ми беше леко, та от утре ще мина на Ниво 3. Правя всичките упражнения. Направих си снимка "Преди" и се надявам да видя разликата - имам да свалям около 2 - 3 кг, но целта ми е да се стегна
Успех на всички трениращи

# 63
Ниво 3/ден 1- Completed   261uu
Особено последното комбо с 4.5 кг ме разбиии ... на чудещите се момичета за ниво 3 - опитайте го. Страшна пот се лее, нопък като минат тия 20 мин - кееееф  Crazy

# 64
Последното упражнение/видео е за животнииии  Laughing Аз бях с цели 3 килограма  Blush нямах повече! В моя защита да кажа  Joy

Извинявайте, ама тоя фитнеспал не е добре. Не може да ми каже, че до сега съм на има-няма 600 калории, не вярвам - щях да приритвам вече. Вярно, че не смятам зеленчуците, ама чак пък толкоз...  Crossing Arms

Ами да.. за 300 г ябълка ми дава 144 калории. Как пък не. Няма да смятам калории Simple Smile Пък може и да не мога да смятам  Crossing Arms Laughing

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 20:03 от Merry.

# 65
 Joy Казах ли ви азззз!
Свърших ниво 2, ама нещо... хм.. За човек, който не е тренирал месец и половина не ми даде почти никакъв зор.  Joy Thinking
Ще видим, мисля да го тормозя още 4 дни и да идвам на забавата.  Rolling Eyes
Сега ще се и снимам, дано не се уплаша.  Crazy

# 66
И аз погледнах ниво 2, види ми се много лесно Simple Smile направо опитай от утре с ниво 3, няма смисъл да се влачиш до другата седмица Grinning

# 67
  • Варна
Привет-мривет! Отчитам четири 5 минутки ниво 3. Нямам проблем с английския или техниката, или скоростта, просто 2-3 неща не мога да правя. Едното е лицеви опори на пръсти - ами правих бърпитата без лицева опора. И без това бях много изморена и повторенията ми са на половина на Румяна. Другия зор днес беше страничния планк - правих го без да си вдигам единия крак. Ноо пък всичко останало беше супер. И май май вече усещам мускулна треска, въпреки че не съм спирала да тренирам от май месец. С нетърпение очаквам да качи ден 2, за да ги поразуча за утре. А днес по график ми е workout 7 от БР и се чудя да се мъча ли или не....май ще се мъча Mr. Green

# 68
Записвам се и аз Simple Smile
Само да тръшна дребс и ще си направя тренировките според режима Simple Smile Инак с храненето съм бетон Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 69
Аз днес се отчитам с 3 кръга от HIIT-a за трето ниво. Много добре ми дойде! Днес това ми се тренираше. Добре се изпотих. И на мен лицевите опори са ми голяма мъка. Никога не мога да направя всички повторения както трябва. Последните 2-3 ги правя от колене, но се старая да слизам до земята при всички положения. Все някой ден ще ми се получат.

MyFitnessPal и аз не го долюбвам. Струва ми се, че повече от 10 дни няма да го ползвам  Mr. Green Много ми е досадно това броене на калории.

Вчера, преди да започна предизвикателството, реших да се премеря. Започвам от 52,8 кг. и 87 см. ханш. Не мога да повярвам, че април месец тежах 61 кг., ханшът ми беше 101 см. и носех 2 размера по-големи дънки  Shocked Струва ми се толкова нереално. Имам да работя още за дупе и бедра, но пък тренировките са толкова приятни и разнообразни, че до сега нищо не ми е омръзнало  Peace   

# 70
И аз тук!
Вчера успях все пак да намеря време за тренировка и се метнах на всичките части от ниво 2. Загрях добре, старах се да изпълнявам упражненията правилно. Важно ми е техниката ми да е добра. Изкефих се на силовите, особено в частта с гирите. Там се раздадох, като правя и с по 5 повторения повече от това, което Руми дава. Просто са ми любими и там мога много още да творя  Laughing Впоследствие разтегнах добре. И- днес с МТ по цялото тяло  Shocked А дори мин. седмица, когато правих някаква брутална Румяна 60 мин. и после имах тренировка с персонален инструктор във фитнеса, където буквално ме разбиха, нямах и лек намек за МТ след това! Може би се дължи и на невероятния стретчинг, който треньорката ми приложи в края  Thinking
Допивам си кафето след малко и се мятам на втория ден.
Сега- засега ще си следвам по- лекото ниво, основно заради проблеми с коленете. Иначе и моя план е след 90 дена 2ро ниво с Румяна, в случай че още не ми е омръзнала, да продължа с 90 дена 3то ниво след НГ. В случай че дотогава не е измислила нещо друго де.
Това, че тренировките й са на английски не ми е проблем, не ме дразни, но е факт и че аз почти не я слушам  Simple Smile От друга страна пък, идеята в сайта, където и пише на Бг и видеата да са на бг ми харесва  Peace
Така, относно ФитнесПал- напоследък се въвеждам храненията, но не за друго, а за да си "презаверя" един вид придобитите вече умения за мерене "на око" и изчисляването след това на приблизителни калории. Като цяло, знам си урока все още. Но и аз напоследък се старая да се храня добре, изчистено, според определени дни от режима на Румяна, които най- ми допадат и за които мога лесно и достъпно да си намирам хубави продукти на мястото, където живея в момента.
Успех на всички! И дано хъса ни държи всичките 90 дена.!!!

Започвам от 52,8 кг. и 87 см. ханш. Не мога да повярвам, че април месец тежах 61 кг., ханшът ми беше 101 см. и носех 2 размера по-големи дънки  Shocked Струва ми се толкова нереално. Имам да работя още за дупе и бедра, но пък тренировките са толкова приятни и разнообразни, че до сега нищо не ми е омръзнало  Peace  

Браво! Браво! Браво!

# 71
Аз пък нямам засилена МТ след вчера  Thinking Може би защото си имах от събота от HIIT-a на "Силни и здрави", но днес като, че ли дори отминава  newsm78 Ноооо видях ден 2/ ниво 3  Crazy От сега си знам къде ще модифицирам - spider лицева опора с изпъване на крака докато си долу е мираж за мен  Rolling Eyes

Цитат
От друга страна пък, идеята в сайта, където и пише на Бг и видеата да са на бг ми харесва

Ммм, ТиЛи представяш ли си да снимаш 90 дни за две нива по средно да кажем три тренировки на ниво прави -> 90 *6 = 540 тренировки, а сега умножи по 2 и за двата различни езика  Crazy Ще и стопим лагерите дори и на Руми, колкото и да е машина  Mr. Green

Мен много ме радва и разнообразието в тренировките - честно казано предишните дето въртиш 3 или 4 кръга на едни и същи упражнения, са ми по-скучни и тегави. А тук 20 мин не ги усетих кога минаха и не ми е доскучало  Simple Smile  И уж вече не е жега навън, а как добре се изпотих  Laughing

# 72
Свърших и с тренировките от ден 2, ниво 2. Харесаха ми, определено ме и поизпотиха. В момента си пия протеина с кефир и банан... ммммммммммм Heart Eyes

Птиците..., казвам че ми допада идеята. Ясно ми е, че физически е доста трудно да се осъществи  Peace Но да бъдем реалисти, не всички говорят и разбират английски на ниво да схванат правилната техника и други обяснения  Peace Да, ако имат опит с работа с Руми, определено няма да имат грам грижи, но ако все пак сега започват, настървени за 90- дневното предизвикателство?

Както и да е, да не размиваме хубавата тема.  Heart Eyes

Хубав и спорен ден, момичета!!!

# 73
Вчера умишлено почнах на ниво 2, за да избегна МТ, и познайте днес дали нямах  Laughing Но е основно на глутеусите. Най-вероятно е от нейната тренировка, в края на която включих 60 клека на серии, но те не вярвам да са се отразили толкова много.... А иначе тренировката ми се струваше лекичка вчера - как се вика, те ти булка Спасов ден.

Помня като деца сме пили аспирини след тренировка за МТ, дали помога или е някакъв детски мит.

# 74
Двоен отчет и от мен за вчера и днес. Ами рано ми още за 3-то ниво  Crossing Arms: вчера след 4-те 5 минутки за ниво 2, пробвах първото клипче от 3-то ниво - тц, не ми се получи. Но понеже вие тук ме надъхахте ( Hug), днес опитах обратното: първо измъчих с много компромиси двете видеа от 3-то ниво, но за второто завъртане си направих далеч по-чисто тези от второ ниво.
Аз пък се замислих колко канала й се събират на Румяна да следи  #Crazy? Три фейсбук страници, две лични уеб страници, канала в тубата, няколко мейла... отделно коментари под всяка статия.... Не се занимавам с интернет бизнес и не знам, но дано съществува някаква интелигентна платформа за организация и следене на известията  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт