Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 221
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Узи, спретни един шоколадов кекс, извини се на децата и си пуснете някой филм  Grinning Hug Hug Hug

# 571
Да, заразителни са тренировчиците Grinning.
Заради тренировката утре още от днес правя сметка в колко да си легна, за да съм на линия в 05.10. Ужасни са тези първи смени и целодневни дежурства с това ранно ставане, обаче да тръгна без тренировка... ще ми е криво цял ден.

Не знам дали съм започнала да се формирам покрай тренировките - засега си харесвам само ръцете, някак по-мускулести и якички са. Да живеят гирите и лицевите опори Peace. (Между другото на кои опори казвате диамантени? Нали не зацепвам английския текст, явно съм пропуснала коментарите на Руми с обясненията). Бедрата също са ми по-стегнати и все по-малко се подрусват, но... напоследък забелязвам, че и леко се "деформирам" покрай тренировките Crazy. Днес мимоходом чета надписите на едно магазинче за гоблени и вместо "гоблен" чета "гоблет" Joy Joy Joy

Днес наруших режима с един мамин тиквеник.
Хапнах доволно, но за сметка на това решително отказах да си взема и за вкъщи. ЖелЯзна съм!
Тиквеник - чааааааааак на Бъдни вечер може Wink.

Узи, спретни един шоколадов кекс, извини се на децата и си пуснете някой филм  Grinning Hug Hug Hug

Merry., така ми харесваш Peace...
Мисля, че на всички можеш да препоръчаш по нещо сладичко като анти-стрес терапия след вчерашното земетресение. Аз си взех моята доза Wink.

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 18:57 от simpatikonia

# 572
Ето това са диамантените опори:
Скрит текст:

Нека "деформирането" да е само такова Grinning

# 573
Уф, трудничко ми се вижда, но пък има ефект върху доста голяма група мускули. Прочетох в тази статия.

Руми включвала ли е диамантените опори в ниво 2? newsm78
Проспала съм явно този момент Embarassed.

# 574
Сигурно не ги е, щом не си ги правила досега. И на мен са ми трудни, но се мъча да ги изпълня Simple Smile))
Аз пък 20 дни преди рождения ми ден (18-ти) не бях яла сладко и на рождения ден хапнах торта- страхотна и здравословна, ако може така да се нарече. И след това до днес пак не съм яла сладко, и много се радвам, че нямам апетит за сладко.
Чудя се какво да закусвам- дайте пример, освен омлет, овесените ядки на Руми подходящи ли са за нисковъглехидратно хранене?

# 575
Броколи с кисело мляко и сирене  Crazy цял живот мога да го ям  Laughing
С карфиол също става.

# 576
Руми включвала ли е диамантените опори в ниво 2? newsm78
Проспала съм явно този момент Embarassed.
Има ги от колене в ден 33. Помня, че като ги видях в ниво 3, ходих да гледам каква алтернатива се предлага в ниво 2 и видях, че прави същата комбинация, обаче от колене. За това и аз се бях сетила, ама дори и така ми идват свръх. Laughing

# 577
Оо и аз обожавам броколи и карфиол, ще го пробвам Simple Smile) само ги сваряваш или?

# 578
Уж нямам пропусната тренировка, но това определено съм го изпуснала или не съм го изпълнила както трябва.

От утре ще го включа в моите 5-минутки Wink
От известно време правя извън дневната тренировка по няколко серии или коремни преси, или лицеви, или бърпита. Колкото да си раздвижа тялото и да се постопля малко  Grinning. Засега не съм го утвърдила като добър навик, макар че си бях обещала в началото на 90ДП на всеки кръгъл час пред компа да правя по 10-тина бърпита или нещо подобно. Мечти, мечти...

# 579
Оо и аз обожавам броколи и карфиол, ще го пробвам Simple Smile) само ги сваряваш или?
Да, само ги варя и после добавям кисело мляко и сирене  Peace

# 580
  • гр. София
Не споделяте много мерки в темата Thinking
Аз идвам да се похваля с -2 см от ханша и -0.5 см от прасеца.
За днес съм планирала да направя една тренировка за цяло тяло.

Приятна седмица ви желая Hug

# 581
Аз имам много намаления в мерките, откакто почнах 90ДП! Мятайте днешната тренировка, жестока е!

# 582
  • гр. София
Дилянка, отчет дай, да ни стимулираш малко. Ако си давала и съм те изпуснала, извинявай.

Аз вече си направих тренировката и съм доволна от себе си.
Трябва да си потърся по-тежки гири, защото моите са ми леки вече. Сега тренирам с 1.5 кг и смятам да си взема 3 кг Thinking

# 583
  • София
Ден 15 - done. Направих по 4 чисти бърпита в трите интервала на тренировката. Според съвета на Руми пробвах и ниво 3, ама изпокапах още на вторите подскоци - много са ми 60-секундни интервали.
Аз не споделям мерки, тъй като след като прикючих комуникацията с Руми, не мога да се върна изцяло към режима. Контролирам какво ям, но не мога да откажа сладкото. Поне не съм наддала, а като имам предвид, че се мерих 1 ден преди цикъл, може и да съм намалила обиколките реално.

# 584
Илима, не съм казвала  Peace
Измерила съм се последно на 10.11 - тегло 47 кг, ханш 86 см, талия 56 см, ляво бедро 47 см, дясно бедро 49 см. Мерките ми в началото на август бяха - тегло 51 кг, ханш 94 см, талия 60 см, ляво бедро 53 см, дясно бедро 55 см  Peace
За повечето може би това не е много, но аз съм нисичка и..за мен си е доста  Party

Общи условия

Активация на акаунт