Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 206
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Мерете се хора, не се теглете! Кантара няма да ви мотивира!
Ама не слушат бе!  Laughing
Браво за напредъка и за прозрението! Grinning  Peace

# 601
... или се снимайте без дрехи. Blush
Аз се снимам веднъж месечно и това ми е най-важната референция.
Манди, браво за постигнатото!

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 18:53 от Barbabeau

# 602
Днес ще почивам, че съм след нощна смяна и нещо не много в тонус.
Имам нужда само от един възстановяващ-фитнес сън Crazy -за зареждане преди утрешната тренировка. Когато съм добре отпочинала и наспана тренирам на макс.

Иначе отчитам една яка МТ на ръце, рамене и гръб от няколко дни вече. Явно новите гирички ми се отразяват добре, най-малкото ми дават възможност ренегатското да го правя с 6 кг. Идеално ми е!

Относно мерките и килограмите...
Килограмите вече много-много не ме интересуват. Гледам си повече формите и забелязвам сериозни количествени изменения в проблемните зони. Бедрата и дупето са доста по-стегнати, но пък съм притеснена от това, че съм видимо поотслабнала в лицето. Това не ми харесва много, но май няма как да се избегне. Забелязала съм, че първо се отслабва в лице, докато мазнинките на корема и ханша продължават да се "ослушват", сякаш отслабването не се отнася за тях Mr. Green

Чудя се дали няма някаква гимнастика за оформяне на лице и попълване на бузи, но без ядене  newsm78
 Joy Joy Joy

# 603
  • София
Отчитам ден 60. Последните тренировки ми идват много нанагорно-и като техника, и като време, и като издръжливост не смогвам. От това някак губя ентусиазъм и се сдухвам , не ми оставят усещане за напредък, пък емоционалният аспект си е важен, мисля.
На кантар съм дали да не регресирам към по-ранните дни и да си тренирам с тях предвид това, че ще стават още по-трудни.  newsm78

# 604
Ден 64 за всички е еднакъв, дерзайте момичета- страхотен е!
Марграт, не се отказвай толкова лесно! Ние тези тренировки ще ги повторим поне още веднъж в бъдеще, така че ще се справиш! Идеята е да излезем от зоната на комфорта, както казва Румяна

# 605
Отчитам ден 60. Последните тренировки ми идват много нанагорно-и като техника, и като време, и като издръжливост не смогвам. От това някак губя ентусиазъм и се сдухвам , не ми оставят усещане за напредък, пък емоционалният аспект си е важен, мисля.
На кантар съм дали да не регресирам към по-ранните дни и да си тренирам с тях предвид това, че ще стават още по-трудни.  newsm78
Маграт, и аз имах такъв момент някъде около 40-50 ден може би. Струваше ми се, че Руми много засили трудността, малко рязко като за мен. И в съчетание с гадно време навън, имах момент, в който се чувствах като парцал, вместо да се тонизирам. Дадох си малко "почивка", изпълнявайки по 16 повторения на упражненията, вместо 20, заменях си с по-лесни варианти, правих си нужните ми паузи... Реших да карам колкото мога, но без да изпадам от играта. Доволна съм, че постъпих така, понеже моментът на отпадналост и демотивация отмина, дойдоха ми пак сили и бих казала, че тренирам нормално. Когато нещо е свръх силите ми, продължавам да заменям. Мисля, че и така правя достатъчно. По-важното е, че се върна приятното усещане след тренировка.

# 606
Ние тези тренировки ще ги повторим поне още веднъж в бъдеще, така че ще се справиш!
Дилянка е права! Има куп тренировки, на които съм се мъчила, пропускала съм повторения, сдухвала съм се от трудни упражнения... После се случва да повторим тренировката и изведнъж всичко върви много по-леко Shocked. Тогава разбираш, че има смисъл и всъщност постоянно вървим към напредък.

# 607
На мен пък напоследък ми се  стори, че Руми ни подценява и ми беше лесно. Но като дойде ден 60 всичко се промени  Joy

# 608
  • София
Barbabeau, Дилянка, благодаря за окуражаването  Hug Аз и в момента правя паузи където не издържам и заменям упражнения, ще си продължа така, дано да отмине лошия момент. То и липсата на светлина и студеното време ми влияят, май с доста хора е така.
Хубавото е, че след тренировка винаги е по-добре отколкото без тренировка.

# 609
Ехе, имало и спортуващи днес  Hug
Понякога темата замира и ми става много тегаво. А днес особено много се нуждая от хубави емоции. Навън е надвиснал един студ и мрак... Добре, че беше днешната HIIT тренировка, да ми даде малко тонус и да ми раздвижи кръвта.

Magrat*, съгласна съм с мнението на другите момичета, че е много важно приятното усещане след тренировка. Максимализмът тук не е полезен.  

Аз самата много често съм под нивото на тренировката, но не позволявам това да ме сломи. Де факто тренирам редовно от около 3 месеца и не мога да изисквам от себе си съвършенство. Например днес се бях амбицирала да направя Ден 64, но усетих, че коленете ме понаболяват и довърших с упражнения за корем и бедра. Дори не ползвах любимите ми гирички, защото преценявам, че раменете и ръцете ми точно сега имат нужда да почиват малко.

П.П. Ето от мен един поздрав за всички, които са скачали здраво днес с Ден 64 Hug

# 610
Точно се засилих да си пускам днешната тренировка и компютърът ми, цък, умря без повече признаци за живот! Confused Още е в гаранция, ще се оправя някак. Сега спешно изрових един стар лаптоп, свалям тренировката и си мисля, че с яд и нерви за нула време си докарах необходимито настроение за HIIT Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (по принцип не са ми любими).
Но повече никога няма да пиша как понякога ми била липсвала мотивация, егати!

# 611
Barbabeau, моя лаптоп умря преди два месеца и всяка тренировка съм я гледала от телефона  Peace

# 612
  • пловдив
Здравейте,тренирам повече от 5 месеца с Руми,спазвах и индивидуален режим и постигнах това ,което бях решила,но сега искам още 1-2 кг или най-вече стягане,защото когато съм права талията изглежда добре,но при лицева опора например имам едно "висене" на кожа,което не е много ,но все пак е дразнещо и реално не мога да го стегна.Също и бричовете са в това състояние,явно след раждането доста трябва да се потрудя за тези зони.Исках да попитам имали някой от вас ,който след раждане са успяли да си стегнат корема и да няма такова "увисване". Сега спазвам постите и имам чувството,че от тях леко се получава такъв ефект,макар доста да внимавам какво хапвам.

# 613
fllower82, постните храни са просто по-нискокалорични Peace.
Но си права, че е нужно да се подбира внимателно храната и да не се прекалява. Аз също постя в момента, но си следя калориите и особено баланса между протеини и въглехидрати. Излишно е да споменавам, че бързите въглехидрати съм ги забравила почти Grinning. Иначе има много постни сладки изкушения... Преди години ги хапвах, но сега  дори не искам да ги споменавам. То и няма смисъл да си ги припомням излишно.

Относно стягането на корема, не мога да ти дам съвет, но мисля че всичко е постижимо с времето и с упорити тренировки. Аз също съм в период на чистене на мазнини от корема. Не съм раждала, но тази зона ми е добре "украсена" с мазнинки и ми е добре познато това висене на коремчето при лицеви опори Grinning. Не знам как е с теб, но мен очите ми са все там. Иначе обиколките постепенно намаляват, което е утешително.

# 614
Аз май не съм писала от години тук  Grinning
Така ме завъртя шайбата, че не ми остава време да пиша. Но виж с тренировките съм редовна. Имам 3- 4 пропуска, но не е фатално, ще си ги наваксам покрай празниците, когато ще съм в отпуск. Иначе и аз да не остана назад малко се поокеках с храненето, но за щастие нямам плюсове.  

когато съм права талията изглежда добре,но при лицева опора например имам едно "висене" на кожа,което не е много ,но все пак е дразнещо и реално не мога да го стегна.
И на мен ми виси малко кожа около пъпа като съм в същата позиция, но да ти кажа, не ѝ се дразня хич. На мен коремът ми беше огромен в края на бременността и съм щастливка, че се отървах без стрии. След раждането даже носих около 6 месеца колан за прибиране на корема и пак кожата ми остана мааааалко в повече там. Здраве да е, ако се прибере от тренировките ще ми дойде добре. Ако не - ще бича стойки за пред хората права  Mr. Green

Аз всъщност влязох да кажа, че правих HIIT-та от 64 ден днес. Е супер ми дойде тази тренировка. Тъкмо ми бяха залипсвали интензивните и Руми се включи подобаващо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт