Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 012
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Руми каза, че е желателно да изяждам цялото количеството. Таксата която платих включваше консултации 1 месец и за това след 2 не съм и писала.

# 676
Явно е имало някакво недоразумение с режима на M_BR или просто е имало скрити калории тип (винце, хапка туй онуй по-често). Аз иначе +5 кг за един месец мога да кача само ако съм ностоп на баници, козунаци и баклави  Mr. Green Както и да е вече е късно да се разбирате с Руми и явно това не е твоя режим, но някой по-напред беше прав не всичко е само калории. Макронутриентите са също доста важни и тяхното съотношение най-вече. До един момент само калориен дефицит ще работи, но за последните кг и фините резултати ще се иска повечко от 3 филии с лютеница. Избора разбира се е твой  Peace Ти може и да си си ОК така и да си максималистка Wink Същото важи и за Симпатикония  Peace
Аз имам и всичките хранителни планове на фитнесблендърите - веган, вегетариански и омниворски, ако някой иска да се пробва с тях Simple Smile Макар, че и с тях не се седи гладен по тукашните критерии Laughing Аз съм по-друг случай - колкото храна ми се полага, хапвам я и питам за още, ако може  Blush Blush

# 677
Птиците ... , доколкото съм чела коментари на Румяна относно отслабването, тя винаги е подчертавала, че не е привърженик на бързото отслабване.

Всяка диета е стрес за организма, а и всеки организъм реагира различно на промени в режима (както на разумните, така и на безумните). Трябва да се мисли в дългосрочен план - да се промени постепенно качеството на храната и да се приучи организма към по-малки количества.

Всичко това е свързано и с много обработка на съзнанието - всъщност май това е най-важното Grinning.

Обикновено в този процес се минава през няколко фази:
Отначало ще замениш 3-те филии "Карина" с филийки "Бонус" (ще усетиш, че с тях се засищаш повече и ще започнеш да ги харесваш, а по-нататък да ти стига и една Grinning). На по-късен етап ще се замислиш дали не е по-добре да изядеш 1 салата с домати и сирене, отколкото 1 филия с лютеница (в която има много захар, дори да е домашно приготвена) Grinning. А ако стартираш от фаза - филия бял хляб с маргарин, процесът може и да е значително по-дълъг.

Аз имам и всичките хранителни планове на фитнесблендърите - веган, вегетариански и омниворски, ако някой иска да се пробва с тях Simple Smile

Птиците, има ли начин да се споделят в началото на темата - тук или в другата тема.
Ако са на БГ, още по-добре.

# 678
С 3 филии с лютеница исках да кажа следното:това ми е начина на хранене като количество и калории. Че е нездравословен, нездравословен е, но така се храня поне 4 дни в седмицата и то от години. Не е заради калории, даже не бях ги смятала преди режима. Така ми е вкусно.
Хранителния режим, който ми направи Руми е за около 1300-1400 калории(смятах  с един български калкулатор). Храната и като количество и калории е много. Ако за 1 месец си увелича двойно калориите как ще отслабна. Може би след 3-4 месеца, ако нещо стане с метаболизма ми. Нямам представа. Може би не сме се разбрали с  Руми. Във въпросника който попълних обаче нямаше опция да описвам какво точно ям всеки ден. Трябваше да опиша какво обичам, а аз съм всеядна и написах всичко и по много. Ами винце и узо ми е разрешено в режима. Не помня точно, мисля бяха 2-3 пъти в седмицата по едно малко. Достатъчно ми е.  Прекалявам по рождени дни и разни такива поводи (и с храна и с алкохол).
Ако успея да сваля поне 8-9 кг някак си, ще се похваля.

# 679
M_BR, защо не и пишеш все пак? Обясни и ситуацията. Струва ми се, че тя е отзивчива и разбрана, и ще ти отговори. Опитай поне... защото така в теб остава усещането за неудовлетвореност, а недоразумението може да е съвсем дребно...

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 10:52 от anelliya

# 680
M_BR, храненето е въпрос на навик, а правилното хранене общо взето опира до промяна на навиците. Това исках да кажа. Изобщо не беше упрек към теб конкретно.

А аз и не искам да си спомням как съм се хранила до преди половин година  Grinning. От всичко и по много.
Любимата ми храна, която можех да ям по всяко време беше - домашна юфка с олио/масло, захар, сирене и маслини hahaha. Задължително пълна чиния.

# 681
Птиците ... , доколкото съм чела коментари на Румяна относно отслабването, тя винаги е подчертавала, че не е привърженик на бързото отслабване.
Аз не виждам да съм твърдяла друго. Казвах, че постигане на най-добрите резултати не става само с броене на калории, а трябва да се обърне внимание и от какво са тези калории  Peace

Птиците, има ли начин да се споделят в началото на темата - тук или в другата тема.
Ако са на БГ, още по-добре.
Не, няма как Simple Smile Освен, ако на някои не му се занимава да превежда 5 хранения на ден * 30 дни * 3 варианта на режима  Mr. Green Аз мога да ги пратя, а да се споделят в началото ... Мери да каже Simple Smile По принцип темата е за Руми, не за ФБ  Peace

# 682
  • гр. София
Преди да си поръчам режим от Руми и аз броях калории, но не стигнах до никъде. А още преди това правих 90 дневната диета. На режима от Руми се чувствам най-добре - не съм гладна, ям разнообразно, научих се да готвя здравословно, мога да ям по няколко пъти на ден, не готвя различни неща за мен и половинката. Доволна съм, особено, че вече ми е все по-лесно със заменките и мога да си готвя общо взето каквото искам Simple Smile

M_BR, и аз смятам, че е добре да се свържеш с Руми. Направила ми е впечатление на много отзивчива, така че нищо не губиш, ако ѝ обясниш проблема си.

# 683
Птиците, не казвам, че си твърдяла друго.
Относно  калориите - следя ги,  но и внимавам какви храни ям Grinning.

Просто обясних защо съм избрала начин на хранене (и отслабване) с по-малко стрес за организма и ми се струва, че и Румяна поддържа тази теория. Все пак да не забравяме, че тя изработва програми и диети за хора, които искат бързо да отслабнат и да видят мигновен ефект от спазвания режим. Аз предпочитам трайно да променя храненето си, а не да спазвам известно време режими, а след това - пак по старому.

Колкото до последните няколко килограма - излишни ги считаме ние, но щом тялото си ги пази толкова ревниво, явно е на друго мнение Wink.

Програмата за хранене на ФБ определено е за другата тема Peace
Ще се радвам, ако я публикувате.

# 684
  • Сред мелниците
Здравейте, разбрах от сайта, че  Румяна Илиева е правила проект„Никога не е късно за ново начало“, по който са били издадени 15 000 DVD-та,  с няколко начални тренировки за начинаещи, които се раздавали безплатно.
Видях че са й задавали въпрос дали те могат да се закупят сега, но тя отговаря че няма останали копия.
Така, че ако някой от вас има такъв диск ще съм много благодарна да ми пише и евентуално да уговорим начин по който да ми изпрати копие или самите файлове.

# 685
Тренировките от тези DVD-та са качени на сайта ѝ и в YouTube. Защо не ги свалиш от там?

http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/

Конкретните записи са тези: _1_, _2_, _3_.

# 686
Привет,момичета!
Извинявам се за въпроса,но ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна.
Имам изготвен режим,който ще повторя за втори път и за съжаление вече не мога да задавам въпроси на Руми.
Въпросът е относно заквасената сметана - може ли да се употреба по лъжица -две?
Ако някой е питал Руми,моля да сподели!

# 687
Привет,момичета!
Извинявам се за въпроса,но ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна.
Имам изготвен режим,който ще повторя за втори път и за съжаление вече не мога да задавам въпроси на Руми.
Въпросът е относно заквасената сметана - може ли да се употреба по лъжица -две?
Ако някой е питал Руми,моля да сподели!

Здравей! Мисля, че спокойно можеш да си събереш въпросите в 1 имейл и да пишеш на Руми. Правила съм го и съм получавала отговор.

# 688
Здравейте, снощи за първи път съвсем случайно в Интернет попаднах на страницата на Руми и много се заинтригувах от режимите и от тренировките и. Имам сериозен проблем с килограмите, с волята и с времето... Твърдо решена съм да пиша на Руми и да започна да спазвам режима и, изключително ми е приятно, че ви има и ще се радвам да споделяме заедно за успехите си. Simple Smile

# 689
Добре си го решила Lady Vi  Peace
Тук няма неуспял с Руми  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт