Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 375
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Ковачева, благодаря! Heart Eyes Hug
Да кажа за тези, които планират покупка на парфюми или козметика в БЗ и Дъглас. На касите отстрани има едни малки книжки рекламни и на тях има талон за 10% отстъпка на всичко във въпросните магазини. Същия талон го има в Октомврийския брой на сп. Ева.
Вчера на мен продавачките ми направиха физиономия, като подадох Нарцисо парфюма в БЗ на Витошка и подадох и едно списание с талон за 10 % отстъпка. Трябвало да си го нося от нас. Как ли пък не?! Whistling
Направиха ми отстъпка разбира се, но си давайте списанието и си ползвайте отстъпката.

# 331
  • Там, където ме обичат
Аз пък да споделя с какъв разкошен домашен ароматизатор си направих.
Нали знаете ароматните потпури, които се продават в Джъмбо за около 1-2 лева. Това всъщност са изсушени и оцветени розови листенца, които съм изсипала в красива широка купа и инсталирала в спалнята, за да ми ухаят и радват. Да, ама спират да миришат след около седмица-две.
Та, харесах си една реплика на
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Manda … Basilic-2060.html
и пръскам с нея въпросните потпури.
От Герлен ако разберат, лошо ще им стане .  Mr. Green

# 332
Момичета, помагайте Hug
В чуденка съм откъде да поръчам Черната Рокля, 50мл. Важно ми е да е оригинален, понеже планирам да е за подарък. В Ензо гледах, цената ме устройва, но дали не е менте? В другите сайтове, за които има положителни отзиви, 50мл няма.. Някой поръчвал ли е МЧР от Енцо?

# 333
Попитай в темата за сайта, тук се коментират само парфюми. Peace

# 334
Премествам се Wink

# 335
  • София
Вчера на мен продавачките ми направиха физиономия, като подадох Нарцисо парфюма в БЗ на Витошка и подадох и едно списание с талон за 10 % отстъпка. Трябвало да си го нося от нас. Как ли пък не?! Whistling
Направиха ми отстъпка разбира се, но си давайте списанието и си ползвайте отстъпката.
Между другото, и аз имам много лошо мнение за продавачките в БЗ на Витошка Sick Много са нахакани, невежливи и винаги гледат клиенти с пренебрежение. Затова избягвам да влизам там, дори и ако ми трябва да тествам нещо много спешно.

# 336
  • Пловдив
Момичета, моля ви за помощ- пуснаха код във feelunique и се колебая между два парфюма - Sensuous Estée Lauder for women EDP и Infusion d'Iris Prada for women. Искам да ги взема и двата, пробвала съм само този на ЕЛ, но бях чела добри отзиви и за другия. Приличат ли си по нещо, да не стане да взема два подобни парфюма?ИНтересува ме конкретно трайността.

# 337
Нищо общо нямат тези два парфюма за мен. Трайността е относително нещо, но и двата ми траят над 6 часа.

# 338
  • Стара Загора
densi, би ли казала каква е редовната цена на Narciso 50 мл. в БЗ?

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 16:02 от galeta

# 339
Момичета, моля ви за помощ- пуснаха код във feelunique и се колебая между два парфюма - Sensuous Estée Lauder for women EDP и Infusion d'Iris Prada for women. Искам да ги взема и двата, пробвала съм само този на ЕЛ, но бях чела добри отзиви и за другия. Приличат ли си по нещо, да не стане да взема два подобни парфюма?ИНтересува ме конкретно трайността.

Изобщо не си приличат. Прадата е свежа, зелено-пудрена, леко бръснарска и определено за пролет-лято.
Сеншъс си го знаеш, той е топъл, зимен парфюм и при мен, много траен, над 10 часа.
 Спокойно можеш да си ги вземеш и двата, но все пак Прадата е добре да тестваш първо.  Нея не съм я носила, не мога да коментирам трайност.

# 340
  • Sofia
За почващия студен сезон Sensuous Estée Lauder е по-подходящ.
Infusion d'Iris Prada стои добре в по-топло време.

# 341
  • Бургас/Пз
Да за новия, бял Нарцисо става въпрос.
Шишето ми харесва уникално много. Прилича ми на лак за нокти. Обичам минимализъм и тази бутилка ме грабна още като я зърнах за първи път във Фрагрантика.

Денси, 50мл или 90мл е твоя и имаш ли представа за цените на двете разфасовки.

# 342
  • София
Да за новия, бял Нарцисо става въпрос.
Шишето ми харесва уникално много. Прилича ми на лак за нокти. Обичам минимализъм и тази бутилка ме грабна още като я зърнах за първи път във Фрагрантика.

Денси, 50мл или 90мл е твоя и имаш ли представа за цените на двете разфасовки.
30ml са 101 лв

# 343
densi, би ли казала каква е редовната цена на Narciso 50 мл. в БЗ?
155 лв. 30 мл. са 102 лв.

# 344
  • Бургас/Пз
Денси, Руми К   bouquet  bouquet
Он лайн цената е малко по-ниска, но предвид магазина, не съм убедена дали рискът си заслужава, но пък се съмнявам да са успели толкова бързо да изработят ментенце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт