Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 373
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • София
90 мл. е 190 и няколко лева, но бележката не е при мен, за да видя с точност  Thinking

# 346
  • София
Вероятно  не са Simple Smile
Много се изненадах, но и на мен ми хареса-вчера си пръснах на кожа. Доста траен и без дразнещите нотки на другите от бранда.

# 347
Денси, Руми К  bouquet  bouquet
Он лайн цената е малко по-ниска, но предвид магазина, не съм убедена дали рискът си заслужава, но пък се съмнявам да са успели толкова бързо да изработят ментенце Simple Smile

Оооо майтапиш ли се? Излизат в една седмица със световната премиера, ако не и в същия ден. Не спят хората. Peace

90 мл. е 190 и няколко лева, но бележката не е при мен, за да видя с точност  Thinking
198 лв. мисля. Peace

# 348
   Момичета, преди няколко страници четох добри отзиви за това Бърбари
http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html
 Днес го пробвах и много ми допадна, но въобще не ми е траен..при вас така ли е?
 Някак чисто ми стои, иска ми се подобен парфюм, но по-траен за зимния период. Каква алтернатива бихте ми препоръчали?

Надявам се да не е от факта че на другата ръка имах Алиен на Тери Мюглер...

Нарциса е стилен, но не се влюбих нещо...

За мъжа ми харесахме това Живанши, което още ухае невероятно на него и ще го вземем
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Gentlemen-Only-Intense-23519.html

# 349
  • София
Кашарел - наистина Givenchy Gentlemen Only Intense е страхотен и си заслужава вниманието. При мен също е траен. Чудесно предложение от Живанши - опушените и балсамови нюанси придават класа и мистично усещане  Crazy

# 350
  • София

Получих няколко интересни проби - на Slumberhouse и Atkinsons - и вярно че много напечена седмица, но голата истина е че на ръката ми се мъдри само и единствено този Fashion Decree. Позволявам си само по капка на ден, голямо лишение, направо си вия наум от мъка.
Би трябвало да прилича на JHG  Lady Vengeance - роза и пачули, още не съм ги сравнила, както и да е, но ми се струва че Декрета е калибриран точно по мой вкус - и на Ковачева! - което си е чудо да харесаме женски парфюм и двете.

Пробвах и новия Нарцисо и Modern Muse - хубави са, който харесва леко главозамайни бели цветя с нещо като ултравиолетово лъчение има късмет - едновременно два така добри парфюма.

Днес пробвах и новия Wild DSQUARED² - също много приятен. Много, много приятен. Приписват му странни нотки като жълт кантарион, но не е странен и има чудесна восъчно смолиста нотка, а е свеж и лек.

Цитат
Та, харесах си една реплика на
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Manda … Basilic-2060.html
и пръскам с нея въпросните потпури.
Коя е репликата? И аз имам листенца за пръскане.

# 351
Привет!
След 10-дневен маратон в търсене на моя аромат направо взех да се отчайвам. Всичко парфюми, които харесах и пробвах на кожата си, се изпаряваха от там за 2 часа- Долче и Габана- The One, Армани код, ФАВОРИТА ми Фенди- Leather Esence. А тези, които ми препоръчаха като трайни изобщо не ми допаднаха-Alien, Tom Ford,Black Orhid и други такива теееежки за моя вкус класики..
Моля ви, ако някой се присети нещо подобно на Фенди Lether Esence, но по трайно  Rolling Eyes да сподели с мен.

# 352
  • София
Получих няколко интересни проби - на Slumberhouse и Atkinsons - и вярно че много напечена седмица, но голата истина е че на ръката ми се мъдри само и единствено този Fashion Decree.

Ще чакам с нетърпение описанията на Slumberhouse. Аз съм меко казано впечатлена от Slumberhouse Ore, след него вече нищо не е същото.. Повечето парфюми които досега ми се струваха комплексни, дълбоки и завършени, вече са голи водици в сравнение с него. Обзаведох се с бутилка и поръчах и проби на останалите, въпреки че по пирамида изобщо не изглежда да са от моите, не мога да пропусна запознанството с тях след срещата с Оре. Особено любопитни са ми Sova и Norne, а също и новия Sådanne.

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 23:52 от I walk alone

# 353
   Момичета, преди няколко страници четох добри отзиви за това Бърбари
http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html
 Днес го пробвах и много ми допадна, но въобще не ми е траен..при вас така ли е?
 Някак чисто ми стои, иска ми се подобен парфюм, но по-траен за зимния период. Каква алтернатива бихте ми препоръчали?

Надявам се да не е от факта че на другата ръка имах Алиен на Тери Мюглер...

Много любим парфюм ми е от дълги години  Heart Eyes При мен има завидна трайност, усещам си го и на сутринта, ако не си мия косата.
Тествай го без друг парфюм  Peace

# 354
  • Бургас/Пз
......... но пък се съмнявам да са успели толкова бързо да изработят ментенце Simple Smile

Оооо майтапиш ли се? Излизат в една седмица със световната премиера, ако не и в същия ден. Не спят хората. Peace

Сериозно ли  ooooh! , казано честно нямах представа, че така стоят нещата.

Пробвах го , очарована съм. Пръснах го в 17.30ч , към 23ч преди да взема душ още го усещах осезаемо на ръката. Мъжът ми обаче нещо   Thinking , дъщеря ми също, нооооо нали няма да го носят те   Mr. Green Mr. Green

# 355
Здравейте! Търся си нов парфюм, любим ми е лилавата Омниа, но свърши. Пробвах на Karl Lagerfeld и мнпго ми допадна, но четох че е нетраен. Та ви моля за предложения за подобни парфюми, мисля че ми харесват защото и двата имат мускус, а той ми мирише леко и на чисто.   bouquet

# 356
  • Belgium
Аз тествах Chloe Love Story, за което питах в предната тема.

Допадна ми, това определено е много мой бранд. Нежни портокалови цветчета със сапунен завършек без да е химичен. Лошото е, че е доста нетраен. С удоволствие бих го придобила, но 115 лв за 30 мл ми се виждат крайно нереалистична цена за подобен аромат.

За отива в waiting листа.

# 357
Здравейте! Търся си нов парфюм, любим ми е лилавата Омниа, но свърши. Пробвах на Karl Lagerfeld и мнпго ми допадна, но четох че е нетраен.
Не знам дали за този парфюм на Лагерфелд говориш, защото има някакъв нюанс от Аметист на Булгари в него, аз имам него и не е нетраен. Може би имаш предвид новия му парфюм.
Освен това трайността на един парфюм за теб самата не се определя само от четене, а и от проба на собствената кожа.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 14:54 от Бижy

# 358
  • Там, където ме обичат

Получих няколко интересни проби - на Slumberhouse и Atkinsons - и вярно че много напечена седмица, но голата истина е че на ръката ми се мъдри само и единствено този Fashion Decree. Позволявам си само по капка на ден, голямо лишение, направо си вия наум от мъка.
След толкова писания за този Декре ми събудихте любопитството. Дали се предлага ли се тук някъде?

# 359
Здравейте! Търся си нов парфюм, любим ми е лилавата Омниа, но свърши. Пробвах на Karl Lagerfeld и мнпго ми допадна, но четох че е нетраен.
Не знам дали за този парфюм на Лагерфелд говориш, аз имам него, но не е нетраен. Може би имаш предвид новия му парфюм.
Освен това трайността на един парфюм за теб самата не се определя само от четене, а и от проба на собствената кожа.

Аз имам точно новия и го харесвам страшно много. При мен е изключително траен. (извинявам се, че нахлувам така в темата, но реших да споделя Blush

Общи условия

Активация на акаунт