Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 349
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Deziderata, в крайна сметка може и да успеем да си организираме парфюмно предизвикателство  Mr. Green

Точно това, че е в Енцо ме спира... Гадамер, ти откъде го поръча? Simple Smile

# 631
  • София
Deziderata, в крайна сметка може и да успеем да си организираме парфюмно предизвикателство  Mr. Green

Точно това, че е в Енцо ме спира... Гадамер, ти откъде го поръча? Simple Smile

Напоследък чувам около мен доста хора поръчват от ензо и всички са доволни. Може би си е до късмет де, но като цяло май са свестни. Simple Smile

# 632
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно от enzo го поръчах. Досега съм си купила само един парфюм оттам, не тестер, оригинален е, така че рискувах за Fancy. Кой пък ще го имитира него ми е странно, да е Шанел - да се съмнявам!

# 633
Отивам вчера да купувам нещо за децата на Халоуин и виждам това съкровище за 20 долара:
Incanto Salvatore Ferragamo for men

Честно, въобще не си спомням как миришеше, но е 100 мл., а аз харесвам почти всичко на Ферагамо.

# 634
Момичета, кой от тези парфюми е най-шлейфов, топъл и траен :

YSL Manifesto, Ванилията на Serge Lutens, Prada Candy или Caron Aimez Caron

# 635
Как намирате изобщо парфюмът Aimez - Moi Caron, предполагам и Живанк@ за него пита.
За мен това е толкова евтин аромат, предлаган от скъп бранд, че нямам обяснение защо са го създали и как е толкова харесван. Аз виолетки не усещам, но напълно и непоклатимо ми мирише на някогашните разноцветни, безвкусни драженца в квадратна форма, със звучното име "Сен-Сен". Вероятно обонянието ми пропуска някоя от съставките, както при Аметиста на Лалик, Ориндж на Бос, Ирис на Ерме - макар те да ми миришат просто на мокро когато ги пръсна на кожа. А Кенди на Прада, която ви е карамелена, шлейфова и даже за някои доста сладка, на мен ми е толкова фина и тънко ароматна, че така и не я купих точно за това - много хубаво ми мирише, но едва я усещам. Пък веднъж, напръскана с нея, един приятел каза, че ще почине до мен от силния ми парфюм. Rolling Eyes

# 636
  • при морето
Вчера бях на обиколка в бургаския дъглас и близо час тествах на ленти най-новите излезли парфюми,отдавна не бях го правила и сума ароматни изкушения съм пропуснала.В крайна сметка много ме впечатлиха Лунната есенция на Шисейдо,,Кожената есенция на Фенди,последния на Върбъри,с панделката,/забравих как се казва/,ексклузивите на Ван Клийф,/без уда и ванилията/,както и Алиен абсолю,който буквално смачка Ириса. на ван клийф/който бях пръснала на другата ръка/.Около два часа обикаляхме с ММ из мола,че имахме доста неща да мерим и да купуваме,през това време се душих като хрътка/буквално Stop/,ириса утихна , стана мек,гладък и нежен,но алиен абсолю си остана дързък и не се кротна ни на йота.На тръгване от мола отидох в тоалетната и хубаво си измих и двете китки около 4-5пъти ,след това пак се отбих в дъглас и се офъщях доволно с Armani Si Elixir.Трябва да знаете,че първото Si бледнее в сравнение с този.Грабна ме,не,направо ме сграбчи и не спирам да мисля за него.Истински разкош-красив и много луксозен,а пък траен почти нечовешки/аз съм много чувствителна на тема трайност/,а си еликсир до малките часове на денонощието се разнасяше,без дори за миг да утихне.Гледам,че по сайтовете ги няма ,с изключение само на алиен абсолю.А,и между другото велвет орхидеята не ми хареса повече от черната,даже ми се стори доста по-тиха от нея,бяха ми я обещали за коледен подарък,но мисля да я заменя с друг.Тествах и манифесто еликсир-и него не,прилича ми на флауербомб,сладни прекалено,класическото манифесто е по-интересен с горчивината си.В общи линии това е,никога не бях се застоявала толкова време в дъглас,но и консултантката беше много мила и приятна,явно ме предразположи,нали знаете как е,и от това си зависи.

Извинявам се  -Аrmani Si intense,аз съм писала elixir. Сега видях,че го предлагат в енцо,и цената му е правдоподобна,дали да им се доверя?

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 20:44 от Winter fairy

# 637
Ооо, Бижу, как се радвам, че исказа мнение по моя въпрос Hug . Отдавна съм за белязала сходството във вкусовете ни.  А как намираш YSL Manifesto и Ванилията на Serge Lutens ? ( другите два отпадат Mr. Green )

# 638
 Hug

А как намираш YSL Manifesto и Ванилията на Serge Lutens ? ( другите два отпадат Mr. Green )
Ами харесвам Манифесто, даже по едно време го мислех за покупка, но ... не издържам на наличните количества вече  ooooh! и реших да не затварям толкова пари в още един парфюм.
Ванилията на Серж Лутен не си я спомням Embarassed което сигурно не означава, че не е впечатляваща, но кой знае кога съм я пробвала и просто не я помня.

# 639
Бижу  Hug, много ти благодаря   bouquet

# 640
За нищо! Grinning Hug

# 641
Lubov, много обичам сапуни и лосиони за тяло в същия аромат като парфюма.
Спомням си едно време първото ми запознаване с  Kouros - YSL, само от сапуна ухаех по цял ден.

Сега не знам защо, дали остарявам вече или парфюмите са повечето реформулирани, но ми лисва това целодневно ухание.

# 642
  • София
Melany99 много се впечатлих че си харесала сапуна на Kouros - YSL. В началото на есента открих нещо подобно - хотелски сапун и душ гел (в момента не са ми под ръка, но името не ми говори нищичко) - които са  - направо нямам думи! Много сложна, противоречива, безмилостно ретро миризма - ще се въздържа от цветисти описания ... Според мен има голяма доза от нещо, отдавна влязло в забранените списъци на IFRA.

# 643
А, аз и парфюма харесвам. Тогава 2 опаковки си ги изпръсках с удоволствие. Но първото ми запознаване беше чрез сапуна.
Сега много харесвам Булгари с бял чай - сапун за тяло.
Надявам се да ми хареса и този на Dolce&Gabbana POUR HOMME, чийто аромат обожавам.

# 644
  • София
Гадамер, чакам описание на Фенси като го получиш Wink
Бижу, абсолютно съм съгласна с теб, че Кенди и Кенди Льо са тънкоароматни и фини в сладостта си парфюми. Даже се удивлявам на себе си как преди година-две,когато се запознах с Кенди, го намерих за досаден и сладникав, явно вкусът ми се е променил много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт