Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 151
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Цитат на: Pupitka
Интересно...
П.П. Тази Силвия винаги ми е приличала на травестит.

Дай една снимка да видим ние ти на какво ни приличаш.

Първо, това бижу - Янита, не ти харесвала, защото била "твърде слаба". Не ми се рови назад да ти намеря поста от първата тема.
Сега пък Силвия ти приличала на ....... не бих си позволил даже и да го кажа. ТОЛКОВА ГРОЗНО ЗВУЧИ. И то от устата на жена... жалка картинка...
В допълнение отбелязвам, че и двете момичета (Янита и Силвия) не си позволиха да обидят никого през целия сезон.

Твърде ли ти е слаба Янита още, или просто гроздето е кисело?

# 331
Прекрасно тяло! Heart Eyes
Но в лицето е обезобразена.

# 332
  • Разпиляна във въображението
Аз пък едвам разпознах Янита на тези снимки след видяното по тв, но това не е важно. Тя отпадна.

Мерлина, името все едно е взето от детска приказка, в момента е в друго племе и трябва да се радва и ядосва със своето племе иначе както се видя тя се превръща в мишена.

# 333
  • Другата България
Прекрасно тяло! Heart Eyes
Но в лицето е обезобразена.
Прекалила е със силикона, определено.Добре е оправила носа, но силикона е в повече.
Не знам Сървайвър ли е бил стимулът и да се вземе в ръце, финансовите постъпления от него ли, но предвид грозното и неугледно пате, което беше що се отнася до тяло резултатът е доста добър.

# 334

значи стигна се до гласуване на зрителите защото имаше равенство във вота между Ники и Спас. Ако сте забравили имаше трима финалисти.

А защо имаше трима финалисти? Защото продуцентите точно на това равенството се надяваха, за да си прокарат фаворита. Посочи ми някой от американските сезони където са били трима на финала. Нали това е идеята на нечетния брой членове на журито, да не се стига до равенство на гласовете. Стига вече с тоя Мартинов, всички разбрахме, че е най, най, най -  великия сървайвър вовеки веков и не само в България, а и по света.

Относно Янита, точно това коментирахме с приятелка преди няколко дни, говорихме си какво може да направи един добър пластичен хирург. Неузнаваема е, аз даже рових да видя коя е тази Янита която е участвала, защото лицето и не ми говореше нищо, а то каква била работата.

# 335
  • Другата България
Защо си мисля, че имаше един/или два/ сезона на АС с по трима финалисти? Не съм изгледала всички, но нещо подобно ми се върти в главата.....

# 336
Приятелят ми, който не е много голям фен на Сървайвър, ми казваше, че имало едно много хубаво момиче, но рано го изгонили. Като му показах снимка на Янита ор преди 6-7 години каза:"Даа беее, не е възможно да е същата. Тази е грозна".  Mr. Green
Таа, правилно е казала Янита:"Благодаря ви, д-р Енчев".

Вчера изгледах третия сезон, с прескачане разбира се, но края го изгледах. Янита е голяма хитруша там. Бях забравила какво се е случило, но тя почти до финала остана и доста игри спечели - за имунитет, за два гласа. Добре се справяше. Особено на игрите за баланс ги биеше почти всички. Тя е лекичка и не и беше проблем да пази равновесие - на платформа във водата, на дъска на сушата  Peace

# 337
Къде ги гледате, тези стари сезони на Сървайвър, аз никъде не ги намирам Blush?

# 338
Да може ли линкове някакви особено със сезон на Ники Мартинов. Hug  bouquet

# 339
В Vbox ги има всичките епизоди. Ето първият: http://vbox7.com/play:99125a2e

# 340
Защо си мисля, че имаше един/или два/ сезона на АС с по трима финалисти? Не съм изгледала всички, но нещо подобно ми се върти в главата.....

Съмнявам се, но аз също не съм гледала всички сезони все пак са  двадесет и девет. Някой които е по-запознат може да се произнесе по въпроса. При равни гласове на съвет знам, че теглят камъни и който изтегли черния си заминава.

# 341
По добре гледай някой от американските сезони ако за първи път се запознаваш със играта.Още от първия сезон ме е яд на бг продуцентите, че съсипват хубавия формат и така си остана.

# 342
  • Mediterraneo
Ако след операции по лицето изглеждам като Янита, последното, което бих казала, е Благодаря д-р Енчев!

# 343
В Vbox ги има всичките епизоди. Ето първият: http://vbox7.com/play:99125a2e
Благодаря! Hug  bouquet

По добре гледай някой от американските сезони ако за първи път се запознаваш със играта.Още от първия сезон ме е яд на бг продуцентите, че съсипват хубавия формат и така си остана.
Гледала съм абсолютно всички български сезони и доста чуждестранни, но ми трябват някои припомняния в игри и стратегии.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 17:55 от densi

# 344
  • София
Проверих в интернет  и установих, че трима финалисти изобщо не е български патент Peace. От отбелязани 29 сезона за американския Сървайвър в Уикипедия 13 са с трима финалисти.

Общи условия

Активация на акаунт