Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 075
  • 724
  •   1
Отговори
# 510

Лuл - не ми се отваря клип.Какво има на него?

# 511

Скрит текст:
Aми то едно клипче, много кратичко, Занев там нещо се лигави и казва "Сървайвърът ми е много по-добър от Сървайвърът ти" , тя затова Йорданка е така отговорила.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

# 512

Скрит текст:
Aми то едно клипче, много кратичко, Занев там нещо се лигави и казва "Сървайвърът ми е много по-добър от Сървайвърът ти" , тя затова Йорданка е така отговорила.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 
Скрит текст:
И Ива го е харесала това видео? Нали уж щеше да го ънфрендва и не искаше да има нищо общо с него newsm78

# 513

Скрит текст:
Скрит текст:
И Ива го е харесала това видео? Нали уж щеше да го ънфрендва и не искаше да има нищо общо с него newsm78
Скрит текст:
Бе и аз им се чудя на отношенията, не знам  Rolling Eyes Rolling Eyes  Mr. Green

# 514
  • Другата България
Аз нищо не разбрах.... Rolling Eyes newsm78
Занев и Йори нещо са си бъркали по...стените у ФейсЪТ?
Тоест, в конфликт са/били?
Тоест, познават се? Което значи, че и двамата са стигнали до обединеното племе? newsm78 Rolling Eyes
Не го виждам Емо като способен да вземе имунитет  Confused Симпатизирам му, но започва все по- флегматичен да ми идва...
А този Крум! Аз забравям, че изобщо е в играта! Ще го добутат до края така както си мълчи и се скатава, не влиза в дрязги и конфликти, пее и му дреме на шмайзера! Пък колко се учуди, че го смятат за най- слабохарактерен!
Абсолютно!  Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 16:41 от Merri_An

# 515
Не ровете на хората по фейсбуците, че ще разкриете цялата игра!  Wink Аз вече се отказах - така не е интересно! Peace

# 516
Е, те пък БТВ хич не подсказват  Whistling

# 517
  • София
Аз нищо не разбрах.... Rolling Eyes newsm78
Занев и Йори нещо са си бъркали по...стените у ФейсЪТ?
Тоест, в конфликт са/били?
Тоест, познават се? Което значи, че и двамата са стигнали до обединеното племе? newsm78 Rolling Eyes
Не го виждам Емо като способен да вземе имунитет  Confused Симпатизирам му, но започва все по- флегматичен да ми идва...
А този Крум! Аз забравям, че изобщо е в играта! Ще го добутат до края така както си мълчи и се скатава, не влиза в дрязги и конфликти, пее и му дреме на шмайзера! Пък колко се учуди, че го смятат за най- слабохарактерен!
Абсолютно!  Laughing Laughing

Не е задължително, но твърде вероятно... Wink
Не ги гледайте тия неща, после само ще се ядосвате.

# 518
  • София
Нека ги накажат, но чак гонене... тц тц
Това може да реши цялата игра и Гаруда да не се изправят след този нокаут. Тамън поизравниха бройката и сега отново да са -2 ще е много лошо.
Нека им вземат провизиите или да изпратят назидателно някой в Нага, все пак да му се даде някакъв шанс, но директно да те изгонят без право на втори шанс е твърде тежко наказание според мен.

# 519
Даже и Крум мисли като мен,че е време за разместване на племената.

# 520
Даже и Крум мисли като мен,че е време за разместване на племената.
Много ще е интерестнооо, но няма да стане  Mr. Green

# 521
Кофти! Не можаха да повярват хората, че ще изгонят един от тях.

# 522
Единственото опорочаване на формата е това което правят продуцентите в момента. По-голяма тъпотия можаха ли да измислят Close

# 523
Ехееее, дали ще отиде на Острова.. Мисля не newsm78

# 524
Не няма да отиде според мен.

Общи условия

Активация на акаунт