И аз ви обичам 
Лили, това не го разбирам, ами като знае толкова, да пробва той да й забранява, то така отстрани е много лесно ама-ха

Или поне така казваше баба ми
Аз съм се борила с тая гад в ергенското ми жилище и беше страшно. Дано да ги пребориш преди да се размножат много. Сега като захване студа и ще поизчезнат, ако това те успокоява 

да си жива и здрава, и да те слушат у вас и мъжа и детето.
Предполагам Дара не си ги купува сама? 
СЪщо много се страхува да не му "режат корема" (това по повод операцията на едно познато дете,И казвам ,че така се получава ,когато човек не се храни здравословно ).Хайде,в парка има всякакви деца.Ами пред блока са все такива ,дето от градината отивам право в магазина да им купят" боклучки " за награда ,че са слушкали примерно.И вместо да играят ,да скачат ,децата послушно седят и преживят цаРвичак.Но пак повтарям ,моето дете също яде,няма спасение от това. 
Мойто вчера му пипнах едно връхче на кътник ,но здравата ме гризна и не смея да бъркам вече 
Къде ще ходиш ?

Искам и аз още бебета ,луда ли съм ,каква съм не знам..Сега покрай снаха ми още повече мисли ми минават през главата
За твоята докторка коментари ще спестя,но дълбоката провинция ,както и при нас ,всичко е възможно.В Пазарджик пък изобщо не се анагажират да кажат пол ,като се роди - тогава
Петьо вече месец ходи на ДГ,но аз имам чувството ,че съм още по-скапана.Снощи седях и гледах в една точка сигурно половин час.Имам нужда от специализирана помощ,Нареченските бани ме влекат силно