Юлски бебета 2013 - тема 26

• 38 363
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
На година и 3 месеца си има редовна консултация, задължително трябва да мерят! Но..., нашата ЛЛ забрави. Сега задължително ще искам да мери. Ние току що измерихме ръста, измислих много стабилен метод за мерене, доволна съм. И лесно стана. 81,5см е. Остава да разберем килограмите, нямаме кантар и не можем да я изтеглим. Да го видим кюфтето ще е качило ли 2кг или по- малко.

# 661
Ах, как ми се ходи и на мен на опера. ММ постоянно дрънка Кармен на пианцето, като плавно преминава в "Пиле пее по небееее", ама това не защото е пръв музикант. Аз обаче на опера и театър без кавалер не ходя, това ми е принцип, та няма да е скоро.

Ех, Агнес, Аида в Античния театър! Мечтата ми е да отида там на опера. Божествено е било. Аз я гледах на Мавзолея и беше страхотно изживяване, но продължи 4 часа и без да съм бременна ми се приходи къде ли не, а накрая и ми се приспа ама истински.

Много ми беше забавно да чета за голямото плюскане и обилно дефекиране.  hahaha

Колева, аз се срещнах с дъщерята на основателката на австралийската система за ранно детско развитие KindiRooи съм доста впечатлена. Изкарах там 3 часа, докато екипът на Гала си оправи тъпата техника, която така и не се оправи. Та там имаше бебенца на 5-6 м, които също висяха 3 часа. Определено смятам да отидем зимата, именно вместо на катерушките. Казваш цената е 100 лв. на месец. Колко посещения и по колко часа е това? Напиши отзивите си, моля те.

# 662
При нашата педиатърка се мери едно към гьотере. И височина и тегло. Като бебе не е проблем, но сега шава и нищо не може да се измери.
Мадлен, зъбните колела са за мен  Mr. Green Исках да ги взема за Зар по принцип, но на куба дето купих има 3 зъбни колела и Ого им се кефи да ги върти, Низанката дето си я показала е забавление за Зар. Ого не знае как да си играе с нея. Общо взето с куба си играе Зар (и мама). Ого си играе с играчките на батко си. Има един куфар с инструменти от Джъмбо и детето си играе с тях. Вади си ги, разглежда ги, като му писне си търси нещо друго.
В Джъмбо продават боулинг за деца със светещи кегли. Много исках такъв, но на Зар му подариха обикновен и не вървеше да купувам още един. Купихме светещ за градината и веднъж ги сварарих да си играят с него. Отделно има една игра с рибки пак от Джъмбо за 10лв и наистина си заслужава. Дори и за по големи деца е интересна.
http://olx.bg/zanimatelna-igra-s-ribki-fishing-game-i53576270 тя струва 10лв, а тук я продават за 20  ooooh! Ей така се печели момичета.

# 663
Бемол ти кога си била при Гала? И да не кажеш да те гледаме, ц-ц-ц.

# 664
Ох, подкокоросвате ме пак с тези играчки.  Тъкмо мислех, че покрай Легото съм приключила. Агнес, не очаквах от теб. Тия дървении не са особено евтини. В Джъмбо какво е положението, че хич не обичам да ходя там.

# 665
Мисти, така и не разбрах. Гледам да не се гледам. За първи път видях как действа прословутият екип на Гала, дезорганизацията беше потресающа. Имам поглед от много други предавания, но такова чудо не съм и подозирала.... Гала крещи с всичка сила въпросите си в моето ухо. Аз нищичко не разбирам, все едно под вода говори. Бях с 2 апарата за озвучаване, омотана в кабели като камикадзе. Връзката със студиото беше с мобилен телефон, през 2 мин се разпадаше. И така си откарахме 3 часа. И бебенцата си пълзят наоколо. Ама трябваше да им доведа един пискун да видят тогава.
Най-скандалното за мен беше, че изрично ми бяха обещали грим и аз си отидох ей така и щом пристигна репортерката наклепана като маймунски задник усетих, че са ме прецакали. Попитах си директно къде е гримьорката и собственичката на центъра ме успокои, че ще ми даде от своите гримове. На мен разбира се ми стана много неловко, ама връчи ми жената несесера си, надниквам вътре - всичко на Диор. Призля ми. Дори нямам идея колко струват такива гримове.
Хубавото беше, че имах време да си поговоря с австралийката и тя много ми хареса. Майка й е отгледала 5 деца, ПЕТ ДЕЦА и като е станала на 50 е решила да създаде тази школа. Така че младите мацки и майки, стягайте се, още 2-3 и след някоя друга година ще завъртите някой бизнес.

# 666
  • София
Ясен яде четири пъти -към 8,30-9,00 часа, към 13,00 часа, 16,30-17,00 часа и вечеря 19,30-20,00 часа. Почти нищо не яде между храненията, яде 190 гр. през седмицата /от кухнята/ и горе-долу толкова или малко повече през почивните дни. Обича много грозде.
10,500кг., и 80 см. го премериха миналата седмица.
Повтаря почти всичко, което му кажа. Казва, че тати е на "лала", на каната "канка", ен-ен, край, ако иска от нещо да няма повече,"бу", че се е събул, "ак-ак", когато се е изакъл в памперса,  "тау" за чао, "мо" на домата, "бо" на кълбо, "пуф-паф" на влака, за кашкавал,  баница  и палячо също казваше нещо, но забравих. Скоро пиех чай и чай каза и пи.
С дечицата при Гала май беше преди два дни.

# 667
Агнес - излизат ли много по-евтино играчките като ги купуваш от амазон? Смисъл с доставката и всичко? Аз мисля да се насоча към алибаба за пръв път. Има същите неща, но не съм сигурна за качеството. Изпрабвала ли си го? Говоря конкретно за дървените играчки, понеже те са ми някаква страст и незнайно защо ми се иска да има повече такива около Емито Simple Smile

Друга идея, която бях писала преди за ръчно правена безплатна играчка Simple Smile Върху капака на метална кутия от АМ се изрязва отвор, така че вътре да се пускат пулчета от табла. Страхотно забавление.

Верабел- ехеее, супер! Много добре за възрастта си:) Бравос! Стимулираш ли по някакъв начил?

Нашето чудо също няма изхранване. По цял ден може да тъпче нещо и още ще иска. Същото като на Пина - хваща се за плота и се тръшка, докато не й се даде нещо. Не е дебела, но все пак....

# 668
Бемол, все пак имам 4 годишен опит  Mr. Green Аз играчки честно си казвам не искам. Тази година бях решила на Зар за рожденния ден да поръчвам спални комплекти за единично легло. Бях харесала няколко. Идеята ми беше вместо пари за играчки дето ще се счуят почти веднага (и така и стана) да се съберът паричките и пак всеки щеше да си подари подарък, но щеше да се ползва. Сега имам малки дрехи, играчка дето така и не можа да я подкара и накрая с едно приятелче я счупиха, а Ого и довидя сметката. Въпреки, че казах на част от гостите какъв ми е замисъла, пак си тръгнахме с една чанта играчки и никакви чаршафи. Здраве да е. Всеки решав какво да вземе. Мен ме е яд, когато се дават пари на вятъра - играчките се счупиха. Редовно след чистка хвърлям по кашон играчки. Я нещо липсва, я нещо е счупено.
Казвам само сполучливите играчки. Не че нашите рибки оцеляха. Заминаха през последната чистка преди две седмици. Но то и от дърво да беше от толкова тръшкане по земята и то щеше да замине. ММ обаче иска пак да купуваме рибки. Играта си е хубава. Бях я купила за рожденния ден на детенце на моя приятелка - две сестстрички породени. След празника заминаха на почивка и ми звъннаха да ми благодарят за подаръка. Взели с тях точно моят и не сбъркали. И двете така се заигравали в хотела, че гласът им не се чувал  Mr. Green

В Джъмбо има дървени пъзели като този http://www.amazon.co.uk/GoGo-Shape-Matching-First-Sorter/dp/B002 … amp;keywords=wood и като онзи, който Хера пусна. Има доста видове, и малки и големи. Не са перфекти но за 5лв стават  Mr. Green

В последно време ходя до Джъмбо само за сламки. На близо ми е ставнително.
само, че аз не ги връзвам така, а ги правя на спирали. Много са ефектни за децата. И ого им се кефи.

Жалинка аз от амазон само памперси поръчвам. Скоро и едни фотоапарати поръчах и това ми беше. Сега поръчах светофар за градината. Общо взето сега прохождам. Не искам да тичам изобщо из сайтовете  Naughty

# 669
  • varna
Оф, днеска един тъпак излиза да ми маха да минавам, аз му викам абе няма място колата е голяма, и така докато се обясняваме, колегата му в буса дава на заден и тряс в дясната врата върху ММ. Нищо му няма, колата е със смачкана врата, сега само със застрахователи ми трябва да се обяснявам #Cussing out #2gunfire
Данче, аз също ходя цял ден рошава и по пижама, неондулирана, небръсната и прочие. Само веднъж в месеца ходя на мани-педи, иначе тотално ще откача.
Емито таман оздравя и другата седмица щяхме да се консултирама, ама сега наште ми я върнаха с кашлица и сополи - понеделник пак сме на линия, откъде пък се взеха не ми е ясно  Shocked
Киндиру и мойте приятелки много ги хвалят във ФБ, имат три-четири места за посещение, ама в момента нямам излишни 40 лв на сеанс. Ще пробвам все някога, че зимата с какво ли ще я занимавам не знам.
Емито има дървен пъзел с животни и къща-сортер, вече съм споменавала, уж ги даваха за две годишни, ама тя за отрицателно време се научи кое къде отива и вече не са й много интересни. Ще трябва някакви по-големи да и вземем за Коледа, и без това бабите врънкат какво да й били купували.
Искам и аз на опера и на театър, ама кога ли ще ме огрее, има кой да гледа Емито, ама вечно не стигат парите  Cry
Агнес, тия риби не са ли още малки нашите бебоци за тях. Иначе и аз имах като малка и голямо забавление падаше си спомням Twisted Evil
Пине, спокойно де, Ема и тя е същата, вечно нещо да се яде. И тя ака по три пъти. Вече не може човек да седне на масата без нея. Станала е достатъчно дълга да стига и каквото прибара, бяга и търчи с него, засега фаворизираме краставицата и филиите хляб. При нея всичко се иска с "ъъъъ", но знае и "нееее", ползва го като пищи и се тръшка. Повтарям и други думички с надежда, ама йок.

# 670
Добре, рибки - рибки! Само искам пълни гаранции, че ще ги има и че ще ги намеря. ММ винаги ме пришпорва из Джъмбо и ми е голям стрес, почти никога нищо не съм успяла да купя.

# 671
Последно като гледах при нас ги имаше. Иначе децата са още малки да ловят рибките да, но тя самата играчка се върти, рибките си отварят и затварят устата и има и музика. Не е от най фрапиращите, изтрайва се. В началото си ги ловят с ръце.

# 672
Хера, това днес да не се случи около обяд в уличките до Ботевата градинка, че ние бяхме там с количката, аз само чух как се удариха и после някой яко викаше, ММ беше с количката той май е видял, а аз само слушах виковете  Thinking

# 673
  • varna
Ива, добре дошла обратно Simple Smile Баш там си беше, не я знам как се казва ама върви успоредно на Ботевата от Бенковски към Владислав. Някакъв камион на водопроводни услуги беше, ще го диря в нета да обяснявам после.

# 674
Я, да изблея малко Wink) ЗдрааааавеееейтИ!

При нас дядо Коледа се отби днес и К. се уреди с лего дупло пожарникари 5601 само за 79.99лв. Направих в магазина бърза справка с чичо Гугъл и ми каза, че съм 50% далавера.

Иначе К. днес направи тотална щета втора играчка Crazy.

И ние си имаме биче в къщи Simple Smile. Успокоих се, че не е само той със зверски апетит.

Това предаване с австралийската система мина покрай ушите ми, но нещо не ми хвана интереса, а Бемол не съм я виждала и няма как да я разконспирирам, но дамите и бебета изглеждаха добре. Репортерката е ужасно дразнеща и антипатична персона, не за първи път се чудя от къде я изкопаха и я набутаха под Галиното крило newsm78

Хера, пак малкия дявол е бил. Важното е, че сте живи и здрави, а Пиж ще го оправят в сервиза.

Общи условия

Активация на акаунт