Юлски бебета 2013 - тема 26

• 38 363
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Жалина, карам го да повтаря почти всичко каквото му говоря.
То и аз карам, повтарям по 50 пъти мама, тата, когато тя каже нещо си, аз повтарям, после аз казвам, но тя не повтаря  Mr. Green А лютеница един път дадох, не хареса изобщо. Тя май не харесва кисели неща. Кисело мляко, домати в манджата, и т.н. даже супите не ги иска, ако са със застройка от кисело мляко и яйце. Което ме подсеща да питам, дали са такива в яслите  newsm78
ПС Гледам, гледам и не мога да предположа, къде е нашта Бемол. newsm78

# 691
Мисти, зарежи я тази Гала, ми дай един мейл да ти пратя снимка.

# 692
Аз съм го закъсала с ваксините. Някои ги бием тук, някои в Германия - не са съвместими тукашните с тамошните и обратното. Та въобще съм му загубила края, само знам, че няма проблеми да се забавят ваксините.
В момента разглеждаме с ММ една таблица, която той е направил за развитието на Еми. Има супер много неща, които могат да се правят. Ако ми обясните как ще я пусна за да я разгледате и вие Simple Smile Доста се е постарал, вадил, чел от разни сайтове...
Примерно за развитие на сетива - светло/тъмно - да влизаме в банята и да светим с фенерче.

# 693
Бени, и на Виктор сякаш тия дни му се обостри малко ръчичката. Кожата му там стана много суха пак и го сърби. Наистина може да е от захлаждането. А допускаш ли обострянето да е в следствие на ваксината? Лесно ли свали тази Т или я поддържа няколко дни?

# 694
Иве, ме бих обвинила ваксината. Около 1,5 денонощия поддържаше Т. После веднага се и разболя (кашлица, хрема); междувременно проби и 1 кътник, та се оплетоха фактори.
Забравих да спомена, че така или иначе след алергичната реакция ваксини слагаме под прикритието на антихистаминов препарат, в случая Зиртек (колкото и да недолюбвам този тип медикаменти).

# 695
  • Бургас
Бемоли, пусни във фейса в групата снимка да видя и аз...аз там ще ви пусна един пост защо се ядосах на КиндиРу-то аз...че да не е тук в публичното пространство.

# 696
  • София
Здравейте, момичета!

Да кажа за храненето- Марина е видимо най-доволна, когато яде. Докато четях Пина, имах чувството, че съм родила клонинг на Ю. Нашият „вкусен шкаф“ е на високо- малкото застава от долу с вдигната ръка, все едно е на митинг и започва да крещи ам- ам. Преди върху масите винаги имаше плодове, купички с бонбони и ядки, махнах ги- заради храна преодолява невероятни препятствия… Дори в петък, ходихме на Хелоин /децата от квартала се събират в двора на един техникум, носим тикви и лакомства/ и Марина беше с нас. По едно време я хвана саклет и единственият начин да я усмиря беше да и давам храна /меденки, барни, че даже и кисел желиран червей/. Постоянно трябва да тъпче нещо, п-о-с-т-о-я-н-н-о! Много се движи и дефекира по няколко пъти. Laughing  Аз за сега не се тревожа много, защото и Бранка беше така. Само, че голямата никога не е имала тумбаче, а Маринчето ми прави впечатление, че налива не само на корем… Confused
Добре де, сега на 16 месеца трябва да има реимунизация с Пентаксим, нали така? Ние спазваме стриктно графика, да сега не е имало случай, в който лл да няма ваксина. Доколкото знам от медиите проблема  с ваксините е  за родените през 2014та.

# 697
Джине пентаксима е година след последният прием. При нас на 18 месеца. Но са слагали от него на новородените, поради липса на 6 валентна ваксина, и е свършил. Звънни до личната и питай, дали не са й останали.

# 698
Аз забравих какво щях да пиша, след като видях (и чух) Бемол! Леле, най- хубава от трите беше, най- добре облечена и най- хубаво говореше. Особено как хубаво говори, аз звуча като селянка  Confused  Бемоли, влюбих се в теб!   Hug  Искрена съм.

Иначе - добър ден, открили топлата вода. Тия работи още Толстой ги пише. Е, не така комерсиално оформени. И надали той ги е измислил, само ги е наблюдавал и записвал, но и експериментирал. То си е народна фраза - детето трябва да тича на воля и всичко, което включва и произтича от това. На въздух, на слънце, босо, да се катери, да не се ограничава от щуротиите, които бездруго си измисля.

# 699
Джине, щом казваш, че и Бранка е била така с яденето, моля те отговори на болния ми въпрос - на каква възраст приключва това чудо?! Че не издържам вече, макар че още малко и ще свикна.

# 700
Джине, щом казваш, че и Бранка е била така с яденето, моля те отговори на болния ми въпрос - на каква възраст приключва това чудо?! Че не издържам вече, макар че още малко и ще свикна.
И аз искам пък да яде всичко, а не днес отново АМ за обяд, че да не ляга гладна. smile3512 като се заинати, че не иска да яде и нищо не помага.

# 701
Мисти, ти като писа, че твоята не яде кисело, то е киселеещо това, което описваш, а Джина за киселия желиран червей - Юлия обича кисело. Тя яде лимон и няма нищо против. Снощи бяхме на гости на свеки, Ю. яде риба, краставица, гауда и грозде. Някои от нещата едновременно. А и само това ѝ беше дадено. Да уточня, че изяде цяла, дълга и дебела краставица.

# 702
Пине, аз бих се радвала на завидния апетит на Ю. Simple Smile Ако те притесняват толкова кг, гледай все да предлагаш плодове и зеленчуци вместо тестени (хляб). Тя всъщност опитвала ли е вкуса на нещото, наречено "бисквита"? Simple Smile

# 703
Не, не е опитвала бисквита, не е и виждала. Даже в една образователна книжка за деца на 1г показваме разни неща и четем, та има и бисквити. Какво да направя, соча и казвам 'бисквити', ама е непознато за нея. Иначе точно така правя, давам плодове, краставици, пипер на лентички, но не и хляб. Е, и хляб даваме, ако няма друго или ако тя вече го е видяла и тогава не иска нищо друго, освен хляб. Но и на закуска си яде попара.
Ааааааа, яла е бисквити! От кухнята два пъти даваха бисквитена торта и нея я яде.

# 704
  • София
Бемол е аристокотка, аз отдавна съм наясно с този факт. Но къде я гледате? Четох ви аз тия дни, че коментирате, че Бемол е била при Гала, но реших, че това се е случило много отдавна.
Мисти, благодаря ти! Така ще направя, преди да дойде време за ваксината /около 17ти/ ще звънна на лл, че да не се разкарвам излишно в този грипозен сезон.
Пине, Бранка спря да нагъва сякаш като я записахме да тренира /3.5г/. Но пак казвам, за разлика от Марина, тя никога не е била налята. А тази е яка. Но мисля, че периодът с храненето спира като израснат всички зъби.
Иначе аз не и предлагам нищо, но тя иска. Гледа какво има на масата /не ядем само плодове и зеленчуци/ и не мирясва. Бисквити яде.

Общи условия

Активация на акаунт