Юлски бебета 2013 - тема 26

• 38 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Оооо,Мисти,изобщо не се учудвам ,в нашата махала също гледат с недоверие на хора ,живеещи под наем  ooooh! Значи ,ако мама  цял живот е работила з апартамент и го наследиш - значи си ок.Но ако си под наем - не си.В съседния вход  има семейство с 2 малки деца под наед.От съседите среща толкова уважение ,коллкото и циганите- катунари ,които нощуват в каруцата си на поляната срещу блока.Това е тъжно и жалко.Толкова сме ограничени значи  ooooh!

# 91
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 wavey
Детето заспа и преди и аз да го последвам да се включа малко  Wink
Руми аз ходех на ФМ във Фемина за 80 лева без диск.
Жалина и в Германия е същото като тук.На мм сестра му нали е във Франкфурт и казва,че децата през ден са болни.Второто го пусна на ясла малко преди да направи година нито ходеше,нито ядеше беше основно на кърма.То и досега си е така.Таксата и е 450 евро без храна при това.Тя му носи бурканчета,че все още не ял много неща.
Мисти ти Вики за напролет и я готвиш за ясла?
Бемол в парка Заимов е много кофти с тези кучета.Понеже и ние го посещаваме и имах един спор с един човек един ден та проучих как стоят нещата.Оказа се,че имат право да се разхождат кучетата само в първата алея откъм улицата при това само вързани.Ааа и в тази част която е зад Първа инвестиционна също.Но......уви те са навсякъде и нещо страшно.
Оффф пак се разплака..............явно пак ще ставам 122569 пъти  Tired.

# 92
Хм,ние живеем под наем.Никога не съм усетила пренебрежение или неуважително отношение от съседите.Това,което започна да ме дразни напоследък е че прекалено много се опознахме и някои започнаха да си позволяват прекалени волности.Дразня се и на клюките.Боже какви неща се говорят тук!Може времето да е спряло,както и развитието на гражданите,но пък информацията тее със скоростта на светлината.
Веднъж ходих до бюрото по труда.Половин час по-късно се чух с мм по телефона и той вече знаеше. Shocked

# 93
Разбрал бил от сина на шефа си,който случайно се появил на обекта.Той.пък.разбрал от мъжа на нратовчедка си,която работи в БТ.Аз не я познавам,но тя мен явно да.Чудно ми стана само как,защо и по какъв повод са обсъдили моето присъствие там.Какво ги интересува тези съпрузи моя милост,та като са се чули по телефона за “как си?“,са споменали и мен.Една непозната..
Да не говорим,че нещата доста.се изопачават.Тръгва от единия ъгъл едно пиленце и стига на другия печена кокошка.

# 94
  • Варна
Като сте разприказвали за прането, да ви питам. Вярно ли, че ако имаш комбинирана пералня-сушилня прането мирише на мухъл. Обмислям да смяната на пералнята, та се чудя дали да не взема комбинирана.
На Елин му купих бебешка количка за бутане, че орела площадките тия дни. Ама я търсих да е зелена- мъжка😁. Колко беше щастлив днес с нея. Намери си и приятел- едно румънче на 2 годинки. Голяма игра падна.😄 Обаче днес цял ден се измъчиха с това негово ядене. До когааааа така с тия проклети зъби😤

# 95
ro.koleva, не мисля, че прането би миришело на мухъл, а по-скоро, че сушилнята не би била толкова ефективна + дрехите биха се мачкали повече (по-малък барабан). В никакъв случай не е за препоръчване комбинираният вариант. Място ли нямате за 2 уреда?

# 96
Ку-ку и аз да се обадя, без да ме пита никой Crazy

Руми88, аз също не съм записвала за ясла... мисля си май месец, за да може евентуално октомври да го огрее, но се съмнявам да се класираме...

Ро, къде я намери тази зелена количка, искам и аз, че К. умира да взема чуждите?

Мисти, честит телефон, със здраве да го ползваш и само хубави новини да чуваш от него!

Мен ме е обзера манията и почнах да сортирам и да вакуумирам дрехи Rolling Eyes отваря ми се 1/3 от пространството в гардероба.

Поставиха на К. ваксината за шарка, да питам при вас имаше ли странични ефекти като нерасположние, обриви и температура? ЛЛ ме предупреди да не се плаша  newsm78

# 97
  • Перник
Подаръче в по=малките градове винаги е така. Всеки знае всеки и новините се разпространяват с невероятна скорост. И аз много мразя клюките.

Мисти, честит телефон

Ввваз при Ицо нямаше странични ефекти от ваксината. Даже не ни е и предупредила ЛЛ да го следя за нещо. Дано няма и при вас.

Ох гардероби и аз имам за подреждане, ама кога ще стане незнам. Нещо все време не ми остава.
Прането простирам все още на вън. Има ли слънце съхнат бързо. Иначе зимата на сушилка в хола, но сега вече трябва няхъде другаде да я слагам, че малкия като я види само ходи да ''подрежда'' дрехите

# 98
Данче най-обидно ми беше, когато знаех, че в магазина под нас дават на вересия на едни хора, които явно не бяха добре с акъла, едва ходеха, очевидно се издържаха на социални помощи. Един път аз бях при наште с детето, а ММ не бил взел заплата все още, аз имах пари, но щях да се връщам на другият ден. Той влязъл в магазина за нещо си там, и питал може ли до утре да го запишат за сума до 5лв беше нещо, че утре като си дойда ще ги оправим, те му отказали. Познаваха ни много добре, че живеем от години там, че всеки ден влизаме в магазина, но за нас не може, почувствах се по-зле емоционално и от онези, които са с менталните проблеми  Sick После като разбраха, че купуваме жилище и се изнасяме от квартала, изведнъж станаха много мили с нас, и ни се пишеха на първи приятели. Айде м****а ви  #Cussing out
Ани аз искам напролет има една тайна такава възможност , въпреки официалният прием през септември, но ще видим другата седмица, че тогава ММ е нощни и има време да иде до яслата, че с това дете, не мога да ида сама до там, то колички, то разправии. Дано стане нещо, че напролет си мисля, че вирусите са по-малко от наесен, и от тази гледна точна предпочитам тогава. А и имам много натрупана отпуска и искам да я изразходвам, ако ми разрешат де.
Аз не смея да се похваля, но от 5 дена давам хамомила, и събужданията доста разредиха. Снощи съм ставала само 2 пъти, но ме вдигна момата в 8 за АМ, комшиите нещо се разтропаха и ни събудиха, тя заспа отново, но аз не можах. Явно с 2 ставания нощно време сутринта съм кукуряк.
wwwaz аз след годинката само тази ваксина съм слагала и нямаше никакви странични ефекти.
Благодаря за пожеланията дано с този телефон няма аварии  Laughing
Руми ти сега ме подсети, зимата и аз вкарвах сушилката в хола, но тази година май ще е проблем, нашта има да разнася дрехите  newsm78 А да отоплявам детската заради дрехите май ще ми е скъпо след това вдигане на тока  newsm78

# 99
Мисти,потресена съм!Учудващо е ,докъде може да стигне човешката глупост !
Оффф,сънувах нощес разни разправии с бивши гаджета,какво ли трябва да значи това  Joy Цяла сутрин ходя като шантава  Joy
Вааз,ние също сме с количка за кукли ,но розова Heart Eyes Не намерих друга и бута тази.Най-интересното е ,че е най-обикновена пластмасова,паянатава ,но вече 2 седмици я вози всеки ден  и е здрава.Купих я за 6 лв Mr. Green Вози в нея каквото му падне,сега основно събира кестени Mr. Green

# 100
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мисти бързо казвай какво е това чудо дето и даваш и по колко и как.Писна ми вече с тези зъби по 3 месеца плаче,за да избие един зъб.На година и десет дни се показаха първите два.Спокойствие 3 дни и пак наново и чак сега гледам,че е на път трети отгоре.Но с тези темпове с които му растат ще минат още две седмици преди да се покаже.
Кирил пък не обръща внимание на количките,но виж в ръцете си винаги носи камъни.В кофата за боклук вкъщи е пълно  Mr. Green.Ето вчера на Исул се опитваше да си вземе едно паве  hahaha.
Офффф пак пищи..........какви са тези крясъци не знам.Не им завиждам на комшиите.

# 101
Ани хомеопатично, което за пръв път нещо й действа, хамомила, 3 и нещо от аптеката, давам по 5 зрънца вечер 30мин след или преди вечеря около 20:30ч. Естествено, че не поиска да ги смуче, та ги разтварям в малко водичка, и давам сладка водичка с лъжичка, нашта се скъсва от смях, че й давам водата с лъжица и така. Че нали се беше научила да си играе по нощИте, и то вече не се издържаше. Може да прочетеш повече за това в интернет.
Да се оплача, разбрах защо комшиите ни събудиха - изнасят се. За пръв път да имаме комшии отгоре без проблеми, и те ще избягат, ама на тази мизерия и на тази цена, защо ли съм очаквала нещо различно  Sad Кой знае кого ще ни натресат, някой изгонен месец след началото на уч. година  #2gunfire

# 102
wwwaz, Кирил вдигна температура на петия ден след ваксината. Но така и не разбрах  дали беше от нея, то и няма как да се разбере де.

При нас най-накрая отвориха градините в понеделник. Не пуснах каката, защото мислехме във вторник да пътуваме и тя вечерта вдигна температура. Ако я бях пуснала, веднага щяхме да обвиним градината.

Кирил пък не иска да бута количка. И уолкъра не иска. Но за сметка на това е луд фен на едно малко столче. Бута си го като количка. Сега сме при свекитата, които имат една огромна стая. Сигурно вече е навъртял 1000 обиколки със столчето.

Аз съм много доволна от нашата сушилня. Купихме я малко преди да се роди бебето. Отидохме в Технополис, брат ми ми се накара, че трябвало да прочета в интернет какво търся. От 15ина сушилни си взех единствената, която беше клас А. Не знаех изобщо какво трябва да гледам и съответно я взех да е икономична. Дрехите ми излизат сухи, мекички. Последно суших дънки, май доста време ги въртя, но бяха напълно изгладени.

# 103
Размишлявате ли ? Simple Smile

Така де много добре правят мъжките мами,че учат синовете си от малки да бутат колички - снахата ще е много доволна Simple Smile Шегувам се, то просто е кеф за децата Simple Smile

Ние за сушилня в кухнята нямаме място. Всъщност знаете ли - живеем тук в доста просторно жилище, но е така разпределено, че няма място за нищо. В гардероба на Еми седят столовете и масата от балкона!? Малко е нефункционално, но е широко за игра Simple Smile Всяка покупка трябва да се премисли един милион пъти и тогава се взима, защото просто нямаме място. Абсурдно е - голям апартамент, а място за вещи няма Simple Smile

В Германия с детските е по-зле и от тук - водят ги яко болни. На площадките е същото - сополиви, няма проблеми! Иначе таксата и условията зависят от всяка община. При нас в Хамбург имаме право на 5 часа безплатна градина, независимо дали родителите работят или не. Ние ще си доплатим един час и така ще ни струва 90 евро на месец, което е приемливо. Включена е закуската и обяда в цената.

Уаз - нямахме проблеми с ваксината!

Това с отношението към наемателите е отвратително. Не мога да си го представя дори. Може би хората гледат да не се сближават, защото знаят, че ще се изнесете един ден, но това е най-най-тъпото и глупаво мислене! Простотията ходи по хората!

Еми снощи не спа от 1 до 4, сетих се за всяка от вас, която има неспящо бебе и истински ви съчувствах. Сега разбирам за какво става дума. А и си представих след няколко месеца - Еми не спи през нощта, второто и то....Simple Smile Един малък ужасТ!

# 104
Супер мама обърна квартала и намери зеленаколичка  Laughing, а К. е на 7-мото небе от щастие. Колко му е щастие за 12лв.  Grinning Grinning Grinning

Направихме един шопинг и установих че за едно пазаруване и ми хвръкна половината майчинство Cry Ужас! Да е жив и здрав тати, че ни изхранва.

Благодаря момичета за обратната връзка. По бузките на К. излезнаха едни пъпчици newsm78, за сега са само там. Други оплаквания май няма.

Общи условия

Активация на акаунт