Юлски бебета 2013 - тема 26

• 37 837
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Искам да видя и чуя Бемол! На кой да пратя имейл? Моля..

Благодаря много. Бемол, прекрасна си.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 18:23 от Niki1

# 706
  • varna
Абе я някоя от ФБ мамите да ми даде и на мене линк за тая пуста група, че да виждам, така се чувствам отлъчена, а искам и Танчето да прочета за Киндируто пък Crossing Arms
Емито от днес е на АБ, както си беше добре в петък, сега събота и неделя взе да кашля яко, все едно кърти храчки, че и гърдите и се разсвириха - отврат. ЛЛ каза, че грипният сезон тая година почвал от рано и вече имало дечица даже с пневмония, така че пазете се! Тъкмо щяхме да бием ваксината, пак ни се размина Sad

# 707
Бемолче,страхотен   глас! И си много нежна,крехка...като порцеланова кукла си ми !  Blush
Много болни дечица има,оздраявявайте бързо ! Ние засега сме добре !

# 708
Я кажете коя минута да гледам, че както го отварям от офиса и цъкам на посоки напред, не мога да я разпозная и това е. Sad  Embarassed

# 709
Я кажете коя минута да гледам, че както го отварям от офиса и цъкам на посоки напред, не мога да я разпозная и това е. Sad  Embarassed
мислех, че само аз съм така, на всичко отгоре почват едни реклами при всяко цъкване  Embarassed да не е преводачката?  newsm78

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 20:33 от mysti

# 710
Мола ви са, мола ви са! Обичам ви и аз, ама засрамвате ме. Сериозно!
От всичките мъже на света не съм получавала толку комплименти. Нито съм кукла, нито имам хубав глас (а и изговарям чужди мисли, Пинке).

Записът беше много отдавна, началото на септември май, мислех, че отдавна са го излъчили. Нямах намерение да го споменавам и да си признавам, ама и не очаквах да го намерите толкова лесно.
Нямам сили да го изгледам . Преводът ми не беше добър (Ники, ти не чуваш оригинала), а и не страдам от нарцисизъм. Най-първото ми появяване по телевизора го "гледах" през две стаи, толкова ми беше нервно... Сега рядко ме викат, не се вълнувам толкова, пък и не изглеждам особено добре, макар и по-слаба. (Телевизията наистина качва 5 кила поне). Спряха ги моите "шуа", т'ва Азис, т'ва Иван и Андрей, ех...

Вероятно няма нищо новаторско в австралийското КиндиРу, но кой в днешно време ще тръгне да чете Толстой. (Пинке, добре, че си ти. Аз не бях наясно.) Важното е, че при тях се акцентира на двигателното развитие, а не на аурата, индигото и кристалите. Днешните родители обичат кротки деца, тихи игри, бейбитиви, таблети, телефони. Това е вредно в много аспекти. На мен жената ми хареса, а и българската директорка на софийския клон ми се стори добре подготвена. Определено смятам да отидем.

# 711
Хайде и от мен едно мрън! Тази вечер сме като без дете, ама аз хич не съм доволна от този факт. Криси спа веднъж сутрешно-предиобедно и следобяд не щял. Та баба решила да го сложи към 19 да спи половин един час. Да, ама не. Sad Отнесъл плувката и до там. Откакто сме се прибрали спи. Вчера ни го направи същия номер - сля си следобедния с нощния сън. Само че тогава го събудихме, понеже баба го беше сложила в леглото направо на дюшека и без да му е сменен памперса, та по никое време в 22 го събудихме, колкото да го преобуем и сложим пижамата и да му оправим леглото. Днес обаче ще си спи с дрехи явно. И вече втори ден ще стои некъпан. ooooh! Ако и утре ни го свият този номер, това дете определено ще ни забрави. Та за това мрън - тази вечер въобще не можах да си видя детето - само как спи.

# 712
  • София
Мадлен, не го слагайте сутрин да спи. Вече е голям, спокойно може да спи само веднъж в деня.

# 713
Превеждаше със завидна скорост, Бемол и се държеше много спокойно (поне в моите очи) Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 18:45 от Niki1

# 714
Добро утро (тук ми трябва заспало човече, но твърде много ми се спи, че да го намеря).

Мадлен, не го слагайте сутрин да спи. Вече е голям, спокойно може да спи само веднъж в деня.

Той спеше по веднъж на ден, но покрай смяната на часа и боледуването, съвсем си разбърка часовете за сън. Миналата седмица спеше и по три пъти на поискване - водил баба си до леглото да го слага да спи. Преди си спеше като бял човек до към 9-10, сега баща му едвам го удържа до към 7:20-30 в леглото. Вече го чакам всеки момент да скочи. Даже се чудя как още спи с това заспиване в 19. А иначе май само събуждането си издърпа, иначе го слагаме да спи към 21:30-22...

# 715
  • София
А как ги задържате будни, когато ужасно им се спи по никое време? Аз не мога да се справя с това, особено ако сме навън с количката.

Бемол е класа! И на живо, и пред камери- има си го!

# 716
Добро утро  Hug
Къде да видя и аз Бемол ?

Дари и тази седмица си е у дома, педиатъра каза да спрем с плуването, заради ушичките . Тя много разочарована, милата , но няма как .
Василена е още на антибиотик, вече е идея по-добре.

Аз тази сутрин станах с адски световъртеж, щях да се пльосна на ръба на спалнята , още ми е така  Sad

После ще опитам да пиша повечко, хубав ден на всички ви  Hug

# 717
  • Варна
Елин задължително трябва да спи и преди обяд около час, защото по обяд вече толкова му се приспива, че понякога даже не иска да яде и ляга гладен. Слеодобед спи по ок. 2 часа и вечер си ляга ок. 20:30. Обича да си посипва, на майка си прилича😄
Бърз въпрос за детските: документите които ми трябват са: бележка от работа, бележка от личен лекар, акт за раждане на детето, лична карта. Друго нямаше нали? Лек и слънчев ден на всички☀

# 718
Ро,Колева - мисля,че е това за детските .

# 719
Колева, не трябваше да го.пишеш това за съня. Нямаш си на идея как ти завиждам. Ники и на теб. Да ги сложим в 7.30-8 , абсурд. Снощи пак висяха до 11 Sad и играят лудите, все едно преди малко са станали от сън Sad
Бемолче, наистина си прекрасна. Ще идвам при теб на уроци, че нещо не мога да се отпусна да го говаря този английски Sad
Лили, съжалявям за Дари, дано бързо и мине, а ти почивай повече Sad
Приятен ден скъпи мами Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 13:05 от Глупи

Общи условия

Активация на акаунт