Лидл ::49::

• 74 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Сирене купувам предимно http://www.lidl.bg/bg/Cheeze.htm?action=showDetail&id=12726, но и това в синята кутия също не е хич лошо. Аз харесвам по-соленко сирене и това ми допада, още повече, че си е в саламура и нито съхне, нито жълтее ако престои малко повечко Mr. Green
на мен пък това в кафявата кутия не ми харесва, купувам само от синята.
обаче сега в брошурата гледам има сирене 800гр. в зелена вакуумна опаковка, мисля да го пробвам, дано не е много меко, че няма да мога да го обезсоля

# 571
Това, което чета за чаршафите, ме притеснява. Мислих и трите десена да взема, че сме младоженци и имаме чисто и просто 3 чифта чаршафи, а сега се разколебавам.

Иначе от хърватската седмица съм доволна само от наденицата. Peace

# 572
За чаршафите конкретно от лидл не съм взимала, но по принцип тези които имаме в нас са ранфорс и са много качествени. В понеделник и аз съм се засилила да пробвам тези от Лидл дано не ме разочароват, че и аз съм се засилила на 2 комплекта

# 573
Похвалвам дънките от вчера. Залепнаха и топлят даже.  Laughing Сега съм със сините. Мога да се изфръцкам с вишневите при дъждовно време, че да ги вържа с чадъра.  Joy

Не знаех, че има теми за размяна на стикита. Благодаря за информацията, тичам там!

# 574
  • Пловдив
Някой нещо за прахосмукачката,червената,/дето ще я пускат др.седмица/ да каже...? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 09:40 от mystic woman

# 575
  • Варна
Някой да се е сдобил с ютията от преди 2 седмици май беше... ?

# 576
  • Варна
Преди време питах за отзиви за тоалетно мляко, никой не каза нищо за него, обаче днес си взех едно, след като го пробвам ще дам отзив Wink

Люти на очите и старото и това новото.

Аз друго да питам- спалните комплекти са без долен чаршаф нали? Знам,че това е стандарт на немците и долния чаршаф се продава отделно ама да не са ги побългарили... Относно ранфорса...ако са същите,които пускат в немския Лидл/там има и в постоянния асортимент/ са с прилично качество.

# 577
  • София
Преди време питах за отзиви за тоалетно мляко, никой не каза нищо за него, обаче днес си взех едно, след като го пробвам ще дам отзив Wink

Люти на очите и старото и това новото.

Аз друго да питам- спалните комплекти са без долен чаршаф нали? Знам,че това е стандарт на немците и долния чаршаф се продава отделно ама да не са ги побългарили... Относно ранфорса...ако са същите,които пускат в немския Лидл/там има и в постоянния асортимент/ са с прилично качество.

Комплект от 3 части: плик (200 х 220 см), калъфки (50 х 70 см) – 2 бр.

# 578
Отзиви за еко препарата за съдове и този за тоалетна  Flutter ?

# 579
Одеалото с ръкави на каква цена е? newsm78

# 580
  • sofia
Здравейте,днес отскочих до слатинският лидъл и харесах на малката якенце ,но уви нямаше нейният размер .Моля някой ако мерне от детските зимни якета 98 размер бордо на точки на ми пише . Много ме хвана яд ,че няма от нейният номер  Close
Също така да питам от стикерите за стена само в розаво ли са ,че при нас имаше само такива ...бях чела назад в темата ,че са хубави
Какви са ви мненията за детските ботушките ....говоря за тези по елегантните ,не за тези тип апрески .....харесах и с едни цветенца отстрани ,но ме притеснява факта ,че са изкуствени иначе са много сладки

# 581
  • София
Кое са тези по-елегантни ботушки?

# 582
Здравейте ! Някой виждал ли е някъде черни дънки 36 размер или чадър, че при нас на сливница няма

# 583
За ботушките ако са сиви и черни на цвят с  топла подплата от вътре и цип отстрани са останали бройки от миналата година.И в Стара Загора имаше от тях.Моето дете носи сивите цялата минала зима и са като нови.Ако има номер вземи и няма да съжаляваш.

# 584
  • Варна
Някой да се е сдобил с ютията от преди 2 седмици май беше... ?

Бях взела такава и я върнах, не ми хареса. Капеше вода, не пускаше достатъчно пара при гладене, а и копчето за регулиране на температурата доста се клатеше.

Общи условия

Активация на акаунт