Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро:) И аз съм на вълна космонавти и комплекти за изписване. Комплекта окончателно реших от къде ще го взема. Но за космонавта се колебая дали да го поръчам от тук http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/bebe/vestes-blousons/toute-la- … ski-129591-2.html, като ме притеснява за колко време ще дойде. А иначе харесвам и този http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%92%D1%80%D1%8A%D1%85%D0%BD% … nizler-20592.html.
В джъмбо са същите като последния, но са 30лв.

# 601
Относно секса,моят доктор даже го препоръчва  Grinning и ние си го слушаме,въпреки,че усещам,че мъжо се шашка много и е малко вял в сравнение с първата  бременност  Simple Smile

# 602
  • Разпиляна във въображението
За секса - моят мъж се завръща в средата на другия месец. Определено ще питам лекарката си по време на следата консултация, защото както не сме се виждали шест месеца....

# 603
За секса - моят мъж се завръща в средата на другия месец. Определено ще питам лекарката си по време на следата консултация, защото както не сме се виждали шест месеца....
Май не само бебешко креватче ще трябва да купувате,ами и нова спалня  Grinning

# 604
  • Разпиляна във въображението
Хахаха, надали, ама ще се застраховаме. Само да получим зелена светлина и ще измислим нещо Grinning

# 605
Днес бях на жк (без ехограф) - за 3 седмици +3 кг... Чух пулса на бебока. На 27ми ноември излизам в майчински - 45 до термин Shocked кога мина това време?!? Сега остава да си направя изследванията на очите, за да видим как ще раждам... Акушерката каза "ако е нормално раждането, при термин 11ти януари и цикъл 29 дни, ще го очакваме около 7ми януари, ако е секцио, трябва да го направим първите дни на 2015"... Това означава, че до края на месеца трябва да приключа с пазаруването, а декември да пера, гладя и подреждам... А аз си мислех, че има време...

# 606
Здравейте,мами!
Днес бях на преглед в 30 седмица и ми изкараха акъла направо! Доки ми каза,че съм имала някаква връзка,като корда(въже),което е било опасно за бебето защото можело да се омотае и задуши,направо онемях!!! Сега ще ме наблюдават през 4 дни на ехограф! На някоя от вас казвали ли са и подобно нещо newsm78
Ако въобще някой е забелязал аз напоследък влизам много рядко,поради ред причини,ходя всеки ден на училище,а последните няколко месеца мъжа ми(34 години е),не беше добре(ходехме по изследвания,прегледи и т.н,за да изключим най-лошото),представяте ли си бременна жена какъв стрес преживях и сега изведнъж ми казват че едва ли не бебето може да се задуши(просто кошмарна бременност). Съжалявам ако съм ви натоварила,но сме и в Америка,нямаме си никой с мъжа ми и всичко си преживяваме самички...,моля се всичко да е благополучно и за нашето бебче и за него!

# 607
Гледам и чета че вие всичко сте си напазарували е почти всичко а аз не смея да правя нищо с 1 бременност бях по решителна от сега но мисля че всичко ще бъде наред и е време и аз да почна да се подготвям Simple Smile

# 608
Добро утро и от мен!

Megelita, какви са тези филми, какви са тези корди  Shocked За пръв път чувам за такова нещо. Това си е истински стрес за една бременна жена. Нямам думи. Дано да си въобразяват нещо. Мисли позитивно и гледай да не се тревожиш излишно. Всичко ще бъде наред. Hug Hug Hug
Деси, аз не съм започнала с покупките. Имам малко дрешки от приятелки, само това. Другия месец мисля да се залавям и почвам да пазарувам малко по малко. Моя термин е 21 януари, затова не бързам.
Относно сеХса, от както съм бременна съм нещо фригидна  Blush Е, отчитаме се по 1-2 пъти на месец, де  Laughing

# 609
 Пустинно цвете,и аз имам малко неща от кака та и от братовчедка ми но всичко стой на таванската и не смея да ги смъкна,за да ги изпера иначе моя термин е за 11 януари но мисля малко по малко да почна и аз да се подготвям

# 610
Привет!  Peace
И аз за първи път чувам за подобно нещо като корда?
Да не би да има предвид пъпната връв?
Пожелавам успех и на мъжа ти, да няма нищо сериозно и притесненията ви да са били излишни!
За покупките смятам, че вече е време да се набавят полека лека нещата и да се приготвят Simple Smile

# 611
  • гр.Пловдив
Добро утро мамчета!Да се включа и аз в дискусиите.Дрешки имам от баткото и тъй като чакаме братче съм улеснена,само трябва да си ги взема и изпера,че съм ги складирала при майка ми.За отоплението,баткото го гледах на конвекторна печка и както някоя мама се беше изразила - една такава мека топлинка се усещаше  Wink Сега сме с климатик и сякъш  наистина много изсушава въздуха,събуждам се все с пресъхнало гърло и нещо все ми дращи.Мен ако питате отоплянето на дърва си е най- хубаво ,било парно ,камина, печка и т. н. обачееее.......  Simple Smile Относно това с кордата (въженцето) за пръв път го чувам  newsm78 и съм изумена.Моят беше с възелче на пъпната връв на педя от него и лекарите се чудеха как е оцелял,но ето че ми е жив и здрав,тъй че всичко е относително.Дано да не е нещо чак толкова тревожно!

# 612
Здравейте, напоследък ми остава време само да ви чета, но ето, че сега ще мога и да се разпиша. У нас все още нищо не сме готвили за бебето. То дрешки ще има от баткото и каката, но най-малките (до 6м) ги дадох на едната братовчедка, та сега ще трябва да ми ги връща, но кога ще имаме път нататък, че да си ги прибера, не знам. Само количката мисля да сменям, но и това смятам да направя чак след раждането, че то и без това януари и февруари са студени месеци, едва ли ще почна веднага да го изкарвам малкото.  Ще се заемем все някога и с детската, време е вече да я оправим, но май само ще й сложим някоя и друга най-необходима мебел, че те децата има да драскат, да късат тапети и какви ли не бели, като минат през този период, повече ще се замислим върху по-сериозни ремонти.
Сега на дневен ред са ми съвсем други тревоги. Големия съм го спряла от детска със зачервено гърло и лезии по него, та чакам да видя дали ще се шари. Покрай него и малката сигурно ще хване шарката, пък да видим и аз до там ли ще я докарам, че в групата му върлува варицела, а аз май съм карала морбилито в детските години. Тревожа се, защото чета интернет статии, че ако майката няма имунитет, който да предаде на бебето в утробата си, може да настъпят някои усложнения в развитието му. Особено ако майката се разболее през първите 20 г.с., описват направо страховити усложнения. Е, аз съм ги минала вече, но дори и дребни усложнения не искам.

# 613
Относно прането, аз вече започнах да пера одеалца, юрганчета, възглавнички, че съхнат по-бавно, ама ще ги гладя по-натам   bouquet

# 614
  • гр. Варна
Здравейте,мами!
Днес бях на преглед в 30 седмица и ми изкараха акъла направо! Доки ми каза,че съм имала някаква връзка,като корда(въже),което е било опасно за бебето защото можело да се омотае и задуши,направо онемях!!! Сега ще ме наблюдават през 4 дни на ехограф! На някоя от вас казвали ли са и подобно нещо newsm78
Ако въобще някой е забелязал аз напоследък влизам много рядко,поради ред причини,ходя всеки ден на училище,а последните няколко месеца мъжа ми(34 години е),не беше добре(ходехме по изследвания,прегледи и т.н,за да изключим най-лошото),представяте ли си бременна жена какъв стрес преживях и сега изведнъж ми казват че едва ли не бебето може да се задуши(просто кошмарна бременност). Съжалявам ако съм ви натоварила,но сме и в Америка,нямаме си никой с мъжа ми и всичко си преживяваме самички...,моля се всичко да е благополучно и за нашето бебче и за него!

Уф,  megelita, стискам силни палци!!!!!!! Бебо, ти и мъжа ти да сте добре и януари месец да се радваме на бебчетата си живи и здрави!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт