Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета  Hug
Какъв хубав сняг се е изсипал на някои места в България... Страхотно ! Чак ми липсва...

Теди, мен супер много ме е страх от раждането, с всеки наближаващ ден се сдухвам все повече и повече  Tired Поне първото раждане да ми беше леко и хубаво, ми то точно обратното...  Crazy

La Jolla, аз ползвах такъв колан, въпреки че казват, че след секцио не се препоръчва, но аз си го слагах за няколко часа през деня, не повече. Не знам дали е имало ефект, защото не знам без него какво щеше да е. Корема при мен се прибра малко по-бавно от това което очакваше лекаря, понеже си бях слаба и със стегнат корем, бяха ми казали че до месец няма да го има, нооо минаха около 2 месеца и малко, за да изчезне напълно. Сега пак ще ползвам колан, пък да видим. Има и такова бельо също  Peace

# 421
Здравейте пухкави и не толкова пухкави мацки. Не остана много ,но така бавно минавааааааа...
Аз още нищо не съм купувала за бебка ,а така ми се иска вече и мисля след седмица две да си купя това ,онова ,че както минава бавно няма да усетя кога е дошло времето и така .
За стягащи гащи се чудя трябва да са специално за родилки или  може и от тия дълбоките ластични бикини,смятам че ще свършат една и съща работа... newsm78
Vanchetoo аз бих минала през лекар за мое лично спокойствие да си каже мнението и препоръките!
Офффффф това време  е ужасно много духа и е студенооо,надявам се само сняг да няма ,че край с разходките !!!  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 422
Благодаря, маймунке!   bouquet
Ще се поогледам какво се предлага.

vanchetoo, консултирай се с твоето АГ, ако продължават болките. По-добре да си наясно какво се случва, отколкото да си в неведение и да се притесняваш.

# 423
Здравейте тумбачета  Heart Eyes
При вас  е снежно, бяло и красиво, а при мен - мрачно,мокро и кално , пфу.............  Close
karena1 и при мен малката прави същите земетресения, затова моля, някой да каже има ли повод за притеснение?
vanchetoo , според мен се консултирай с АГ-то си  Hug

И имам един въпрос - според вас, нормално ли е подготвителните контракции да са по 5-6 на ден?  Rolling Eyes
Хубав ден   bouquet

# 424
Здравейте тумбачета  Heart Eyes
При вас  е снежно, бяло и красиво, а при мен - мрачно,мокро и кално , пфу.............  Close
karena1 и при мен малката прави същите земетресения, затова моля, някой да каже има ли повод за притеснение?
vanchetoo , според мен се консултирай с АГ-то си  Hug

И имам един въпрос - според вас, нормално ли е подготвителните контракции да са по 5-6 на ден?  Rolling Eyes
Хубав ден   bouquet

За контракциите да, нормално е. Именно вчера за тях си говорихме с лекаря, каза че дори може и да са по повече. Нормално е да са няколко секунди и между едната и другата да минава време, а не да се захващат...  Simple Smile

# 425
Благодаря ти, маймунке за бързия отговор  Hug Нали съм първескиня и се притесних, викам си, сигурно ще родя седмаче  Crazy Иначе са през няколко часа.

# 426
За тези подготвителни контракции - аз получавам втвърдяване на корема, но странното е , че не е целия корем, а само част от него и затова се чудя въобще контракции ли са  newsm78

# 427
Vanche, контракции са. Моя корем се втвърдява в долната част. Усещам стягане, тежест и дискомфорт.

# 428
Мда, контракции са Simple Smile
За нищо, Пустинно цвете  Hug

# 429
Благодаря Ви момичета .. Значи получавам около 5 такива на ден  Blush И се втърдява предимно около бебо , защото той изпъква  Thinking
Сигурно тези "първескински" въпроси Ви разсмиват , ноо какво да се прави  Embarassed Embarassed

# 430
Днес ще съм най-активната сигурно,в това гадно време.
Мен пък днес така ми се беше дояло едно нещо,че докато дойде щях да родя.Не вярвах на такива суеверия,но явно има нещо вярно.

# 431
  • Ямбол
(Теди)  и аз имах супер леко раждане нямах страхове преди това,веднага бях готова за второ,сега как нямам,само това,че съм с тесен таз и до последно не се знае,дали ще може да мине пак нормално,сега е момче,и ако е по-едро, има вероятност да не протече пак така леко. Дай ми мейл за покана.

Не знам дали има запознати и използвали преди и по времена раждане Арника, това са хомеопатични таблетки от аптеката в едни флакони като гланциве,мънички и се смучат,не знам дали и те спомогнаха за лекия процес,но определено и сега ще ги взема. Ако се интересувате в нета има доста инфо за тях.
При мен последните 2-3 дни са неспирни ритници по цял ден,кога спи това бебе не знам,но обикновено рита 5-10 мин и спира,а сега с часове,но още малко ще му е широчко .

# 432
Никид кога се почва Арниката.
Вече ме добавиха в групата благодаря за което Hug
Днес не ми е ден.Сега пъ телефона ми угасна и не иска да се включи.

# 433
Хм! При мен има дискомфорт и стягане рядко,но е повече от секунди newsm78
 Пустинно цвете колко често те "разтърсва" дребчо?? Почвам леееко да се притеснявам дали е нормално...

# 434
Офффф ,заваля гадния сняг и при нас в Русе,ужасно е .... Тази година хич не ми е до снежна обстановка,като се заледи няма мърдане от  къщи... не става да ходим сами,дано да се оправи времето и не се задържи дълго тоя сняг ,че съвсем ще лудна в къщи по цял ден.  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт