Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Момичета спешно ми трябва съвет за утре вечер. как да се маскирам че съм на рожден ден който ще е хелоуин парти и нямам представа с това коремче какво да измисля Simple Smile а и отпада идеята за Дева Мария, всякакви други предложения са подходящи  newsm78

# 526
Не се сдухвай за течението,всяка бременна има течение,и аз един път помислих,че са ми изтекли водите,добре че беше фалшива тревога Embarassed А за този тест с йод какво представлява,за пръв път го чувам Rolling Eyes

# 527
Ммм с йод май не отчита правилно, има си специален разтвор с който проверяват в болниците само... Аз така знам..  Rolling Eyes

# 528
Ами върху превръзка, с  която си била накапваш йод и , ако са води би трябвало да стане зелено оцветено, но не ми се вярва много и на мен - просто реших да опитам .. за сега спря  Praynig Иначе моята идея е като тиква хихихи  Crazy

# 529
Пф гадно време. Whistling
направо се подтискам още повече и като седя у дома само ми се прияда нещо.
Течение и аз имам,на моменти го  има на моменти го няма.И аз незнам какво е,с предишната бременност пак имах.Май било нормално за бременните.
От дрехите почти нищо не ми става.Добре,че имам 2 клина и 1 панталон за бременни.Якето е абсурд да го закопчея.Все пак дотук съм +16кг.Кога ги навъртях не усетих.После ще се отслабва няма как.

# 530
Аз течение си имам и по принцип - хронично , но това този път ми се стори по-различно ..  newsm78 Но явно всичко е окей за сега .. като стоя вкъщи и само се чудя какво да измисля май май  Rolling Eyes  Grinning

# 531
На мен времето хич не ми пречи,взимам си чадъра и изчезвам,че хич не ме свърта на едно място.Днес като излезнах и се почувствах мнооооооооого тромава и дебела,ама няма как...А за яденето да питам на вас какво ви се яде,аз само на кисело налитам ooooh!

# 532
Аз на всякакво хаха най-много на соленичко и тестени храни в последно време за жалост  Embarassed

# 533
vanchetoo Пусни си една микробиология да си спокойна ...
 И аз онзи ден като ходих до тоалетна от мен изтече едно рядко бяло течение и много се притесних , защото знам че не е хубаво,  даже опасно да хванеш точно в последния триместър някоя бацил или инфекция  Sick ...
  За мое щастие резултата ми излезе днес и няма нищо  ooooh!  Sick  ... Но въпреки това и си имам едно леко течение ,  Thinking  док ми обясни че е на хормонална основа  Crazy Rolling Eyes

# 534
Аз лично мисля да давам на малката само по 1-2 глътки вода след кърмене срещу млечница, но иначе никакви биберони - дори мисля и без залъгалки да сме за да не се чудя после как да я отказвам.

Да споделя, че и на двете си деца не съм давала настоятелно залъгалки. Да, имах със себе си биберони през първите 6 месеца, особено при излизане, давах им ги при спешни случаи, когато просто нямаше как да ги успокоя и залъжа по друг начин(не всяко място навън е удобно за кърмене и не всеки път времето е достатъчно топло, че да се разголиш за целта). Иначе, като взеха да им никнат зъбите, те сами си отказваха бибероните, на гърдичка се успокояваха най-добре. Давах им и чесалки, често и моят пръст играеше ролята на чесалка, както и много гушкане. Но вътрешно се радвам много, че моите деца не са(за щерката) и не бяха(за сина) от прохождащите и тичащите малчугани с биберони в устата. Това ми изглежда като, че му запушваш устата на детето, та гък да не каже. Вярно, мрънкат и плачат понякога, но нали трябва и да се упражняват активно да бъбрят своите бебешки срички. Това си е преходен етап към думите. Нека си припяват децата.

# 535
  • Разпиляна във въображението
По повод бибероните... Наскоро се развихри дискусия дали е правилно или не Виктория и Дейвид Бекъм да продължават да дават залъгалка на тригодишната си дъщеря

# 536
 smile3532 То си е въпрос на избор и гледна точка, но аз изобщо не съм в течение с живота на известните личности, та хич не си губя времето да се занимавам с подобен род проблеми. Моите са ми достатъчно.

# 537
Теориите са много, но действителността след раждането често е доста различна и поведението на самото дете те кара да преосмислиш първоначалните си категорично решения. И аз не мислех да давам биберон-залъгалка, но още в родилния дом, на два пъти вадиха дъщеря ми от бебешкия бокс с палец в уста. Дадох си сметка, че по - добре да й дам биберон, от който все някак ще се откажем, отколкото да се борим с отказване на смучене на палец - не мога да го отрежа Crazy В интерес на истината, дъщеря ми ползваше бибата само при спане, не беше от децата, които денонощно са захапали гумата, а за отказване ползвахме доказан метод. Беше на около година и имаше сополки - така и така не можеше да диша и съответно да смуче бибата, а и предстояха две-три безсънни нощи от мрънкане и запушен нос, та съчетахме нещата. Прибрах бибата, тя си мрънка две вечери и забрави Grinning

Ето например винаги ме е дразнило привнасянето на чужд празник като Хелуин, а сега дълбая тиква и подготвям костюма на дъщеря ми за довечера Laughing Crazy Crazy Какво да се прави, децата се влияят от заобикалящата ги среда и всеки повод за празник е добре дошъл. Няма да се учудя, ако след някоя година празнуваме и Ханука Laughing

# 538
Привет от мен,
Много отдавна не съм сядала да ви чета и сега набързо прелистих страниците . Искам да попитам вече имащите деца мами, усетихте ли обръщането на бебето... Понеже моята бебка е активна по принцип, но снощи направо като чели беше пощуряла, едвам издържах бунта в корема имах чувството че ще излезе през пъпа  JoyПомислих си че може да се е обърнала вече, но не знам рано ли е още или не. На преглед съм на 12.11 и доктора ще каже, но все пак да си споделя и тук Heart Eyes

# 539
Здравейте, мамчета   Hug
аз вчера бях на преглед и бебка е добре,вече е обърната с главата надолу и тежи 1300гр. Grinning
аз съм в 28г.с.Докторката каза,че върви по-голямка за 29г.с.,но при положение че съм +16кг
отгоре си го очаквах Joy.
За мамите от Пловдив,които са първескини като мен или ако Ви е скучно и няма какво да правите
в къщи,аз ще ходя на училище за родители в Селената
http://www.agselena.com/novini/drugi/136-uchilishtezaroditeliselenapreznoemvri
ето линк на програмата и часовете.
Много се вълнувам и нямам търпение.
Приятен ден на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт