"Друговремец" на Диана Габалдон

• 86 532
  • 229
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Леле много ти благодаря Красе, то тази история май се превръща в голяма сапунка Shocked
Никъде не виждам от магията на първата книга Cry но пък интересно до къде ще докарат със сериала...

# 136
  • Разпиляна във въображението
Красе, страшно търпение имаш за този роман Peace

# 137
  • Варна
Забравих да кажа къде живеят
Скрит текст:
получиха мнооого земя обаче в крайните територии на Северна Каролина. Та живеят на рид, казва се Фрейзър Ридж, разбира се. Отказаха се да живеят в плантацията на лелята, защото имало роби  Mr. Green Лелята е Джокаста, сестрата на Колъм, Дуглас и майката на Джейми. Няма деца и други наследници. Ожени се на дърти години за един от хората на Джейми. Златото на крал Луи, част от него, е откраднато от предишният й мъж Хектор Камърън. Сега е скрито в един ковчег и половината САЩ го търси  Laughing
В интерес на истината, книгите са добре написани и са интересни. Ама са огромни и нищо кой какво не се случва. Изумява ме фенската маса, боготворят ги. То верно, че Джейми е запомнящ се образ ама чак пък толкоз. Книгите са средно по 1400-1500 стр. То луда работа
Мириел, то да беше един хаха вече шестият чета. Направо съм мазохистка

# 138
  • Разпиляна във въображението
То хубаво, ама всички все изнасилени. Ако беше някаква нормална любовна работа...

# 139
  • Варна
Роджър не е ама го бесиха и загуби гласа си. Той пееше страхотно. Инак Фрейзър фемъли всичките, почнахме от тате и накрая мама. То като се замисля само на Джейми не се връзва. Бри сама се набута, Клеър беше отвлечена от банда мародери. 

# 140
  • Вестерос
 bouquet bouquet

# 141
  • Варна

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ДРУГОВРЕМЕЦ ИДВА!
Най-накрая!
След продължили над две години преговори с агентите и посредниците, преди по-малко от час получихме потвърждение и договор за следващите книги от поредицата!!!
Благодарим на всички наши читатели и верни фенове, които проявиха нечувано търпение и лоялност!!!
Започваме работа по превода на книга 2 от утре и се надяваме да успеем за премиера на Панаира на книгата през декември, за да може празничната Коледа да бъде с една идея по-празнична! След това ще има и книга 3, книга 4, 5...и така, докато стигнем последната!
Ето и корица в аванс!
Знаем, че декември не е утре, но не е и чак толкова далеч. Много мина, малко остана - събирайте сили!

Помогнете ни - споделяйте добрата новина, за може повече хора да я научат бързо.

С пожелания за приятен и усмихнат уикенд на всички!

https://www.facebook.com/ProBookBooks/photos/a.759064710802344.1 … ype=3&theater

# 142
Браво, видях още вчера в темата за сериала.
Дано повече книги превеждат на нашия език, има толкова хубави заглавия, които си заслужават да бъдат прочетени.

# 143
  • Варна
Аз още не съм чела книгата, нито гледала сериала, но знам че много хора я чакат и реших да споделя новината.

# 144
Аз също не съм чела книгите, затова се записах в тази тема, защото ми е интересно какво обсъждат момичетата.
Сериала го гледам.
Можеш да пробваш да го гледаш, интересен е, по-добър е от знаеш кой. hahaha

# 145
  • Варна
Аз също не съм чела книгите, затова се записах в тази тема, защото ми е интересно какво обсъждат момичетата.
Сериала го гледам.
Можеш да пробваш да го гледаш, интересен е, по-добър е от знаеш кой. hahaha
hahaha hahaha hahaha
Решила съм да гледам сериала, просто не знам кога.

# 146
  • Варна
Да чакам тогава да стигнат до 7ма, да не да я влача на английски: )

# 147
  • Вестерос
Аз може да си купя и първата нищо ,че съм я ела на английски

# 148
Здравейте,може ли някой да ми даде линк за сваляне на книгите от поредицата outlander на български или английски ,
Благодаря

# 149
  • Вестерос
Само първата е преведена на български, аз ги имам на английски, ако искаш ми прати мейл на съобщение да ти ги пратя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт