"Друговремец" на Диана Габалдон

• 86 514
  • 229
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте! Исках да попитам за линк към книгите на английски, защото в самата тема не открих. Simple Smile Почти свърших първата книга и нямам търпение да излезе втората. Мисля направо да ги почвам на английски от втората нататък  Grinning

# 151
  • Вестерос
Прати ми мейла си на ЛС и ще ти ги изпратя всичките

# 152
А някой знае ли колко точно са книгите,дали са седем?
 Thinking

# 153
  • Вестерос
Май излезе и 8-мата

# 154
леле ма тя да не продължава да пише историята още,аз след като изгледах втори сезон нямах търпение да разбера натам какво става,но едва ли скоро ще разбера Sad

# 155
  • Вестерос
Mай 8-ма не е последната книга.Не съм сигурна обаче, знам , че има и 1,2 отделни за други герои . Иначе има резюмета в уикипедия.

# 156
 ЗДравейте, наскоро загледах този сериал и много ме измъчва , понеже ми е доста интересен, вечер върви в праймтайма почти едновременно с "Ханибал" (трите Ахн-а съм ги сложил един след друг) и ми е много трудно да ги комбинирам, още повече че докъм 2,30 не се спи, за  да гледам, а ставам в 7,30 за работа.
Засега му намерих цаката - първата серия е от две е повторение и през това време гледам по Ахн Black "Hanibal", а като почне втората минавам на друговреме (е, от време на време прещраквам )

въпросът ми е - някой може ли да напише в спойлер какво става според книгите - ще се се срещне ли Клеър отново с мъжа си или не, че почвам да губя търпение? newsm78

# 157
  • Варна
В началото на темата писах резюмета на 4 или 5 от книгите.
Иначе накратко, да. Клеър се връща 20 г по-късно и са заедно с Джейми.

# 158
 Уф, слава Богу, отдъхнах си! Joy мерси!  bouquetще се гледа този сериал, ако знаех, че няма да се види повече с мъжа си щях да мина окончателно на "Ханибал" Joy Joy

# 159
В момента препрочитам Written in My Own Heart's Blood (Написано с Кръвта на Собственото ми Сърце), която е осмата. Излезе преди около 2 години и тогава нещо не ми вървеше и я зарязах по средата. Сега се амбицирах заради сериала и съм стиганала пак до средата Simple Smile   Събитията са все още като в 7-мата по време на Американската революция, но част от действието в книгата се случва в 20 век. Не искам да споделям подробности заради спойлери. Ако някой иска, ще пиша по-късно в скрит текст.

Като цяло: да, увлича, но не е динамична, поне за мен. Дори на моменти е мудна, като героите бродят насам натам. Както в последните от поредицата, има прекалено много под-истории и герои. Чета я преди заспиване   Simple Smile   

Любимите ми книги са първата и третата, Voyager, на базата на която ще е 3 сезон от сериала. Четох статия за 3-ия сезон. Не мисля, че са пестили пари.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 01:32 от Pixie

# 160
 Като напишеш някой текст  в момента на писането имаш бутони. Там където имаш  Болд, италик, курсив имаш и двойно подравнено, ляво, дясно и т.н. точно до лявото има бутон - скрит текст. ОСветяваш текста който искаш да скриеш от единия край до другия после кликаш на бутона и готово - 
Скрит текст:
текст

# 161
Благодаря, Сняг! Надявам се нямате нищо против, че нахлух така в темата. От време на време поглеждам Лит Клуба и рядко се случва да видя дискутирана книга, която чета в момента.  Решила съм да я прочета до края тоя път.

# 162
  • Варна
След 3та книга се четат бавно и славно. Огромни са и без особена динамика. Ще почна някога, хах, 7ма. Хубаво са написани, но прекалено подробно и така да не обичам всичко американско. Баш там ги прати..

# 163
Има вече издадена на български книга втора в два тома.

# 164
  • София
И даже вече ги има в електронен вариант.
Заредих си ги на четеца и ще ги мъча бавно и славно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт